Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה יניב,

קודם כל יש לך אבא נפלא, אני לא מכיר הרבה אבות שהיו מוכנים לרכוש עבור הבן שלהם רכב חדש מהניילון ועוד עם מנוע 2000.

תתחדש על הרכב.

כל עוד אני לא רואה בעיניים שלי ( או לפחות שומע שהבנק אישר, כי לא שמעתי ), זה עוד מוקדם להגיד תתחדש, אבל תודה בכל זאת.

לגבי הניילונים, היינו יכולים לקנות גם את המאזדה יד ראשונה שראינו, אבל אבא שלי חשב שעדיף לו להשקיע 10K ולקבל רכב חדש ולהיות עם ראש שקט, ובנינו זה עדיף.

כמו שאמרתי, הכיוון לא מזמן היה לאזור ה 100K, כמובן שאני לא אתנגד ל 120K או 130K, אבל זו לא החלטה שלי.

אבל אם הבנתי נכון הרכב מיועד לך ואתה נהג חדש, שצריך אותו לביה"ס וחזרה (נסיעות עירוניות).
אכן כן.

רק שאני לא יהיה היחיד שינהג בו, ולאבא שלי ה I30 לא "הספיקה", למרות שטעמי היא מעולה, ואתו דבר גם אחותי.

כמובן שגם בלילות הרכב ינוע קצת :p ( כל רכב שיהיה לי... )

המאזדה 3 זהו רכב משפחתי, אני הייתי הולך לכיוון של המאזדה 2, סוזוקי סוויפט, פיאט גרנדה פונטו והסקודה פביה. דהיינו, מכוניות קטנות עם מנועים של 1400 עד 1600 סמ"ק, פשוט כי זה חסכוני יותר וגם לא צריך יותר.
היום יצא לי להזכיר את נושא הדלק.

הוא אמר לי שבגלל שאני כביכול לא אסע הרבה ( וזה נכון, כי תחשבו שבבקרים עד שעה מינימום 1 היא תנוח, ככה שהיא במנוחה לפחות חצי יום ), זה לא הכי משמעותי ( זה מה שהוא אומר, למרות שלדעתי זה כן משמעותי ).

שמע, תאכלס, אני ניסיתי להזכיר את הקטע של הדלק, לא ניראה לי שזה הכי מפריע לו ( למרות שבחודש יש לנו הוצאות אדירות על דלק ).

אני מסכים איתך לגבי המנוע, אבל ניראה אותך שיציאו לך את זה ותגיד לא, הרי זה לא הגיוני O_o

מה אני אגיד לך, אם הכסף הזה של הרכב לא ילך אלי, הוא ילך למשהו אחר שאני לא הייתי רוצה שזה ילך אליו ( ולא, זה לא סמים :p :P :p :P ), ככה שאני מעדיף שעכשיו נקנה רכב בראש שקט לכמה שנים טובות ( לדעתי אם לא יהיו בעיות זה מינימום 5 ), גם עם מחשבה לעתיד.

אגב, אני מבחינתי גם הייתי מוכן להתפשר על רכב בסגנון ה 2 וכאלה, והייית בראש שקט שאף אחד לא ירצה ממש לנהוג עליו חוץ ממני, אבל קשה להגיד לא ל 3 \:

אגב, עדיין יש סיוויק על הפרק, למרות שלדעתי במחיר המאזדה נראית משתלמת יותר, במחיר של 130K לוקחים את ההכי משופרת עם מנוע 2.0 לעומת הכי "פשוטה" בסיוויק עם מנוע 1.8 ( שהוא מעולה ללא ספק, אני אישית מאוד מאוד נהנה לנהוג על הסיוויק, יותר מ-ה X5 2002 )

מערכת ה- ABS ביחד עם ה- ESP אלו מערכות מצילות חיים מדרגה ראשונה, אל תרכשו רכב חדש בלעדיהם.

כמובן, אם המאזדה הייתה ללא מערכת בקרת יציבות, הייתי עומד על זה שלא יקנו אותה.

אגב, שנו את הכותרת של הנושא, אני קצת רחוק מלהיות חייל \:

-----

ואו, חפרתי :D

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אני אגיד לך, אם הכסף הזה של הרכב לא ילך אלי, הוא ילך למשהו אחר שאני לא הייתי רוצה שזה ילך אליו ( ולא, זה לא סמים :p :P :p :P ), ככה שאני מעדיף שעכשיו נקנה רכב בראש שקט לכמה שנים טובות ( לדעתי אם לא יהיו בעיות זה מינימום 5 ), גם עם מחשבה לעתיד.

רכב זה לא השקעה, זה הוצאה. ככה שכסף זמין עדיף לא "להשקיע" על רכב (אתה תבין את זה בעוד כמה שנים).

אם אפשר לחסוך בעלות של רכישת רכב אז יותר מכדאי לעשות זאת, מה גם שבמקרה שלך אני חושב שזה ממש מתבקש.

מה תלמיד תיכון צריך מאזדה 3 2.0 ליטר? תעשה טובה גם לך ובעיקר לאביך ותשכנע אותו לרדת מזה.

מאזדה 2, סוויפט, גרנדה פונטו, פביה - כולן מכוניות טובות שיספיקו לדרישות של כל אדם בגילך.

פורסם
רכב זה לא השקעה, זה הוצאה. ככה שכסף זמין עדיף לא "להשקיע" על רכב (אתה תבין את זה בעוד כמה שנים).

אם אפשר לחסוך בעלות של רכישת רכב אז יותר מכדאי לעשות זאת, מה גם שבמקרה שלך אני חושב שזה ממש מתבקש.

מה תלמיד תיכון צריך מאזדה 3 2.0 ליטר? תעשה טובה גם לך ובעיקר לאביך ותשכנע אותו לרדת מזה.

מאזדה 2, סוויפט, גרנדה פונטו, פביה - כולן מכוניות טובות שיספיקו לדרישות של כל אדם בגילך.

אני יודע שזו הוצאה.

זה לא פלאפון שאפשר להחליף כל שנה, זה הוצאה של למעלה מ 100 אלף שקל, תאמין לי שאני מעריך כסף ולא מבזבז סתם כי בא לי משהו.

אני מסכים איתך שתלמיד תיכון לא צריך כזו מכונית.

אבל אני כבר ניסיתי לדבר איתו, אם יורדים מהמאזדה זה לכיוון הסיוויק או אולי I30.

אני יכול להגיד לך שזה קצת יותר מורכב ממה שזה ניראה, ואני אישית לא מתכוון עכשיו להתפשר.

כמו שרשמתי, אם הכסף הזה לא ילך אלי, הוא ילך למשהו אחר שאני אישית מעדיף שהוא לא ילך אליו ( הכסף ילך לדבר הזה, אבל עוד חצי שנה, שנה ולא עכשיו ), ככה שאני מעדיף שלא להתפשר.

כמו שרשמתי, לי לא הייתה בעיה עם ה I30 1.6, באמת שממש אהבתי אותה, אבל אבא שלי לא אהב את הנסיעה שלה, לא מתכוון לריב על זה.

בוסופו של דבר, זו הבחירה של אבא שלי ולא ממש שלי.

אתה רוצה להגיד לי שאם אבא שלך היה מזמין לך מאזדה 3 הייתה אומר לו לא בא לי?!

פורסם

קשה לי לומר מה הייתי עושה אילו הייתי בגיל שלך במצבך. אתה בוודאי מסתכל על זה בעיניים נוצצות, וקשה לך לסרב לנדיבותו של אביך.

אבל אם תחשוב על זה קצת יותר לעומק תגלה שאתה יכול לחסוך לאבא שלך 20-30 אלף ש"ח. לא חבל?

מצד שני אלו שיקולים אישיים של אביך ואני לא מעוניין להיכנס לו לכיס.

פורסם
אבל אם תחשוב על זה קצת יותר לעומק תגלה שאתה יכול לחסוך לאבא שלך 20-30 אלף ש"ח. לא חבל?
נכון.

אבל כמו שאמרתי, אם הכסף הזה לא הולך אלי, הוא בכל זאת יתבזבז למטרה שאני אל הייתי רוצה שהכסף ילך אליה.

קפיש?

כמו שאמרתי, לי לא הייתה בעיה להסתכל לאזור ה 100K כמו הפאביה והשאר, זה הוא שפתאום קפץ ל 125 עם ה I30 ואחרי זה כשהוא ראה את המאזדה הוא כניראה "נדלק" עליה.

אגב, תעשו טובה, תשנו את הכותרת.

אני לא חייל, לפחות שלא יהיה רשום שאני חייל O_o

פורסם
איש זה בסדר?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איש?!

לא צריך להיות עבור מישהו, יכל להישאר בכותרת הקודמת, או אולי למתוח את זה ל: "ייעוץ ברכישת רכב באזור ה 100-130K"

** איש יקר! יש לך בעיה במקלדת, בעיקר באזור המקש של האות ח'. נקה את המקשים. אם זה לא עוזר אולי צריך לקנות מקלדת חדשה. בתודה, הנהלת הפורום **

פורסם

יותר מידי ח'תים בהודעה אחת :?

בכל מקרה, מבלי לבאס, כי אני באמת חושב שה3 2.0 ליטר הוא רכב חביב, אם לי היו מציעים, הייתי מסרב. אני לא במצבך, אבל זה אני.

אם בכל זאת היו נותנים לי, הייתי מוכר ורוכש משהו אחר.

בכל מקרה, כמו שרשמתי, זה רכב טוב, הרבה מעבר לשימוש של תלמיד, אבל מילא, ההורים רוצים לפנק את הבן שלהם.

!AWDSOME

פורסם
יותר מידי ח'תים בהודעה אחת :?

בכל מקרה, מבלי לבאס, כי אני באמת חושב שה3 2.0 ליטר הוא רכב חביב, אם לי היו מציעים, הייתי מסרב. אני לא במצבך, אבל זה אני.

אם בכל זאת היו נותנים לי, הייתי מוכר ורוכש משהו אחר.

בכל מקרה, כמו שרשמתי, זה רכב טוב, הרבה מעבר לשימוש של תלמיד, אבל מילא, ההורים רוצים לפנק את הבן שלהם.

ציינתי כבר, הוא לא יהיה 100% שלי.

כאילו אני מאמין שכל רכב הוא לא 100% של בנאדם, אבל יהיו עוד כמה שישתמשו ברכב ( לא בקביעות ).

כמו שאמרתי, לי לא הייתה בעיה לקחת I30 1.6 המפוארת, אבל קרו דברים ואבא שלי החליט ללכת על המאזדה 3 שעוד כמה מבני המשפחה יוכלו להנות.

פורסם

יניב אנשים פה מגיבים אליך במלוא הרצינות, אם אתה לא רוצה להקשיב ולשקול את דבריהם למה אתה פותח שירשור? - במיוחד כשאין לך מילה בנושא.

עד עכשיו ראיתי אותך מספר לנו את מה שקרה. פה ושם אנשים שואלים "למה" ואתה נותן תשובות חלקיות.

או שתפנה את הכסא לאביך שיראה מה אנשים פה מציעים, או שתעשה מה שבא לך ותעדכן אותנו כשהאוטו יגיע. תראה תמונות ונאחל מזל טוב.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
במיוחד כשאין לך מילה בנושא.

יש לי מילה, רק שהסופית ( = ההחלטה ) היא לא בדיוק שלי ( כי בכל זאת זה לא הכסף שלי ), אולי יש לי חלק קטן במילה הסופית, אבל לדעתי זה יותר רצון של אבא שלי...

יניב אנשים פה מגיבים אליך במלוא הרצינות, אם אתה לא רוצה להקשיב ולשקול את דבריהם

למה לא?

אני לא זלזלתי באף אחד כאן.

אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך את כל הנושא בפרטי, אני ממש מעדיף שלא "לשפוך" הכל כאן, אולי אז תבין אותי.

תעדכן אותנו כשהאוטו יגיע. תראה תמונות ונאחל מזל טוב.

מצפה לרגע הזה.

אני עדיין לא שאלתי אותו ישירות לגבי ההלואה אם זה הסתדר, לא רוצה להראות כאילו שאני לוחץ \:

יותר מנסה להוציא מידע מאמא שלי, למרות שיש לי סוג של הרגשה שמנסים לעשות לי הפתעה קטנה ( למרות שאני יודע על המכונית ) כמו שעשו לאחותי ( רק שהיא לא ידעה בכלל שקונים לה רכב ), אבל באמת שאני לא יכול לדעת.

פורסם

אם לא נעים לך לשפוך הכל כאן, אז תסביר לי בפרטי, ואני כבר יפרסם את זה כאן. :lol:

סתם, תתחדש ותהנה מהרכב.

מזדה 3 מנוע 2.0 הוא רכב נחמד וזריז מאוד (אז סע בזהירות ואל תשתולל, למרות הפיתוי).

פורסם
סתם, תתחדש ותהנה מהרכב.

כשיהיה לי אותו, או שאני אדע שאישרו את ההלוואה מהבנק ותוך 15 יום מהאישור הוא צריך להגיע, אז יהיה אפשר להגיד תתחדש ( ואני אעדכן פה ).

כרגע אין שום חדש בנושא, אני ממשיך לא לשאול ( לא יודע למה, אולי מחר אני אעלה את זה ) וממשיך לא לדעת \:

פורסם

זה כולה הלוואה לצורך קניית רכב, לא משכנתא שמצריכה שמאי וכד', מאשרים את זה באותו רגע, כן כן לא לא.

לפחות ככה אני יודע שזה עובד ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
זה כולה הלוואה לצורך קניית רכב, לא משכנתא שמצריכה שמאי וכד', מאשרים את זה באותו רגע, כן כן לא לא.

כניראה שלא מאשרים את זה באותו הרגע...

יצא לי לדבר איתו היום, הבנתי שזה עדיין כבקשה בבנק, לדעתי השבוע בעזרת השם זה ייסגר.

עוד לא ראיתי את האוטו מבפנים ועוד לא נהגתי עליו.

מבחינת נהיגה, אני סומך על אבא שלי.

השבוע אני גם אלך לראות את הרכב במאזדה, עדיין לא סגור על צבע..

או שחור או לבן פנינה, את שניהם אהבתי, יש יותר נטיה לשחור, אבל כמובן שההורים לא הכי אוהבים את העניין של הצבע השחור בגלל הלכלוך והחום שהוא מושך \:

• תוכן חדש...