Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד מונדאו 1998 בעלת גיר אוטומטי.לפני כשנה גיר הרכב התקלקל ונמסר למוסך לשם החלפת גיר.(המוסך כבר אינו קיים)מאז החלפת הגיר, הרכב סובל מרעידה בכל פעם שאני מכניס הילוך ע"י המוט -בהעברת ההילוכים אוטומטית אני לא נתקל בבעיה זו-בבדיקה שטחית ע"י חבר דיאגנוסטיקן הוא ציין כי יש כמות שמן גדולה מידי בגיר ואפשר שהיא גורמת לבעיה זו.לאחר מכן ביקרתי במוסך(שאינו מתמחה לגיר) ובבדיקה לאחר הגבהת הרכב חיווה דעתו כי התושבת האחורת של הגיר קרועה וכי אין צורך בפתיחת הגיר ושיפוץ מה שעלול לגרום לעלות גבוהה(שאינה שווה להשקעה ברכב) -אשמח לשמוע את חוות דעתכם.תודה מראש

פורסם

הכל פשוט מאוד.

אם יש יותר מדי - יש לרוקן חלק מהכמות כמובן לאחר בדיקה קפדנית של גובה המפלס.

אם התושבת קרועה - בוודאי שזה משפיע על הנוחות ברכב. היא לא סופגת את התנודות.

פורסם

אין קשר לכמות השמן ולרעידות באיזור המנוע/גיר.

אבחנו תושבת קרועה כנראה הבעייה משם.

לעניין השמן ,אז מה שמתאים לגיר שלך הוא דקסרון 3 או לחלופין מרקון v באריזה האדומה.

פורסם

המשך הסיפור:היום הייתי בתלפיות לתיקון התושבת. לאחר גמר התיקון והחלפת התושבת כשבנוסף הוחלפו התפוחים ,צירייה וחגורת אלטורנטור הגיר רעד כרגיל,נאמר לי ע"י בעל המוסך כי צריך שיפוץ גיר.כשהתחלתי להניע את הרכב לאחור הרכב השמיע רעשים ועלה עשן לבן מהאגזוז ומהמנוע עלה קצת עשן,הפועל פתח את משאבת הדלק וטען שהדלק שתידלקתי אתו את הרכב יום קודם מעורב בחומר אחר.כך שיצאתי בלא אוטו ועם תשלום של כאלף ושש מאות שקל על הטיפול.אני אובד עצות הרכב בינתיים במוסך ואין לי אפי' לאיפה לקחת אותו אשמח שתאירו עיני בנושא: אם יש למי למכור אותו? אם כדאי לתקן אותו?יש אפשרות שמדלק נוצרה בעיה כזו? מה הסיכוי שבעל המוסך באמת פגע ברכב?

פורסם
המשך הסיפור:היום הייתי בתלפיות לתיקון התושבת. לאחר גמר התיקון והחלפת התושבת כשבנוסף הוחלפו התפוחים ,צירייה וחגורת אלטורנטור הגיר רעד כרגיל,נאמר לי ע"י בעל המוסך כי צריך שיפוץ גיר.כשהתחלתי להניע את הרכב לאחור הרכב השמיע רעשים ועלה עשן לבן מהאגזוז ומהמנוע עלה קצת עשן,הפועל פתח את משאבת הדלק וטען שהדלק שתידלקתי אתו את הרכב יום קודם מעורב בחומר אחר.כך שיצאתי בלא אוטו ועם תשלום של כאלף ושש מאות שקל על הטיפול.אני אובד עצות הרכב בינתיים במוסך ואין לי אפי' לאיפה לקחת אותו אשמח שתאירו עיני בנושא: אם יש למי למכור אותו? אם כדאי לתקן אותו?יש אפשרות שמדלק נוצרה בעיה כזו? מה הסיכוי שבעל המוסך באמת פגע ברכב?

למה יש לי הרגשה שהתיקון נעשה במוסך לא מורשה ?

לפעמים הזול יוצא יקר .

אני לא מבין למה כשיש בעיה ברכב לא ניגשים למוסך המתמחה ( מורשה יבואן ) ברכב לשם דיאגנוזה לפחות ואז להחליט אם לתקן במוסך הזה עצמו .

• תוכן חדש...