Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף, חלום חיי התגשם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיתחדש הרכב ממש יפה,צריך להוריד את המדבקות ולהוסיף עוד גוון לשחור אולי שני פסים מימכסה המנוע עד לסוף בצבע ניקל\כסף, שיהיה בהצלחה בשיפוץ ומחכים לעוד תמונות.

:fadein:
פורסם

וואו! יפייפה! הרכב ממש יפה, ונראה שמור מאד, מראה קרבי ביותר והצבע השחור רק מוסיף!

תתחדש ובהצלחה בשיפוצים!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תתחדש! יש לזה אחלה פוטנציאל, לאוטו הזה!:twisted:8):wink: בהצלחה בשיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב נראה מרשים ביותר

עם פעם אשפץ רכב אמריקאי ככל הנראה זה יהיה או טנדר או אל קמינו השמיים הם הגבול ברכבים הללו.

בהצלחה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
תתחדש שיפוץ נעים. אחלה רכב וגם מהנה לנהיגה הדגם הזה יפה במיוחד כי לא עשו אותו דבל קבינה.

אין אלקמינו שיצא מהמפעל דבל קבינה ,זו המצאה ישראלית,אגב חדי עין יבחינו המדבקות הם של סובארו אימפרזה ,דגם הראלי של החברה,משנים2003

פורסם

2005, בתערוכת רכב באוסטרליה, החלק האחורי של "הולדן" דבל קבינה, שזו הגירסה המקומית לפורד.

יש לך למה להשוות:lol:

בהצלחה בשיפוץ. לאבא שלי, היתה כזו "דבל קבינה" מיצור מקומי כמובן.

100_3810.jpg

100_3809.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

איזה יופי!

אני מקווה שהמדבקות המגעילות האלו יעופו. ושעה אחת קודם.

ומבחינת צבע.

אני חושב שאני הייתי צובע את שלי באדום בחוץ עם ריפוד עור לבן מבפנים.

יש סרט של בראד פיט שהוא במקסיקו, ולוקח מהחברת השכרה אל-קמינו יפה 8)

(הוא לא כ"כ שומר עליה, בטח קראו אותו בהשתתפות העצמית)

• תוכן חדש...