Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים? :-)

אני רוצה בבקשה חוות דעת על מגבר 4 יציאות של Alphasonik דגם PMA4075

הבנתי שזה מגבר היי אנד, אני רוצה לדעת באיזה רמה הוא עומד, זאת אומרת ברמה של איזה חברות...

ואני צריך גם את הנתונים שלו כמה הוא מוציא ב-4 אום כמה ב-2 אום ואם הוא יורד ל-1 אום וכמה בגישורים וכמה הוא איכותי...

ואם הוא שווה את המחיר שלו

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

לאלפאסוניק היו מגברים טובים (נו בעצם זה ברור, לכל חברה שסטיבן ייצר לה מגברים היו מגברים טובים), אבל היום אני לא יודע מה עלה בגורלה.

היי-אנד לא הייתי ממהר להגדיר אותו כי אף פעם החברה לא הייתה חברת היי-אנד ולא התיימרה להיות כזאת.

שווה להריץ עליו חיפוש בפורומים בארה"ב, שם יש יותר נסיון עם החברה ומוצריה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא HIGH-END ולא נעליים..

מגברים טובים, יש להם כמה תוספות מעניינות כמו שעון זמן עבודה וכאלו - לדעתי המגבר שביד שניה כאן לא שווה יותר מ 500 ש"ח.

...CASKA for life

• תוכן חדש...