Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יכול גם להפוך ללגו, להתפרק ולהרכיב את עצמו לבד, להרכיב כנפיים ולחפור בור מתחת לאדמה,

זה לא ישנה שום דבר כי במקרה של פגיעה בעצם כלשהו הגורם לעצירה מוחלטת ברגע המכה, בכל מהירות שהיא מעל איזור ה-90, הפגיעה של האיברים הפניימים אחד בשני והטיסה שלהם בתוך הגוף תגרום כמעט בטוח למוות מיידי,

ב-5Th gear הציגו עמוד חשמל העשוי מסוג של אלומיניום[או משהו דומה] שכאשר כלי רכב פוגע בו, הוא מתקפל על הרכב ומאט את הרכב בשלבים,

כדי להוכיח שהעמוד באמת שווה משהו ולא חרטא, המשווק של העמוד באנגליה, נכנס לתוך רכב, עם קסדה ודילג לתוך העמוד עם הרכב שלו במהירות של 70 קמ"ש[בערך],

הוא יצא משם בהליכה,

לפני כן, הציגו עמוד מהסוג הרגיל, בטון/גוש ברזל, וראו איך הוא מפרק את האוטו לחלקים.

----

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב יכול גם להפוך ללגו, להתפרק ולהרכיב את עצמו לבד, להרכיב כנפיים ולחפור בור מתחת לאדמה,

זה לא ישנה שום דבר כי במקרה של פגיעה בעצם כלשהו הגורם לעצירה מוחלטת ברגע המכה, בכל מהירות שהיא מעל איזור ה-90, הפגיעה של האיברים הפניימים אחד בשני והטיסה שלהם בתוך הגוף תגרום כמעט בטוח למוות מיידי,

ב-5Th gear הציגו עמוד חשמל העשוי מסוג של אלומיניום[או משהו דומה] שכאשר כלי רכב פוגע בו, הוא מתקפל על הרכב ומאט את הרכב בשלבים,

כדי להוכיח שהעמוד באמת שווה משהו ולא חרטא, המשווק של העמוד באנגליה, נכנס לתוך רכב, עם קסדה ודילג לתוך העמוד עם הרכב שלו במהירות של 70 קמ"ש[בערך],

הוא יצא משם בהליכה,

לפני כן, הציגו עמוד מהסוג הרגיל, בטון/גוש ברזל, וראו איך הוא מפרק את האוטו לחלקים.

אתה מדבר על זה?

http://www.youtube.com/watch?v=ajYTXl-6n7I

S2000

פורסם

היום כמו בכול יום עברתי ליד המקום,רואים סימני צמיג על הגדר הפרדה(בטון) ממרחק של 3-4 מטר לפני העמוד בטון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא קומבינה ולא נעליים, גם לפלדה יש גבול אלסטי, שבו היא מפסיקה להימתח ונקרעת, מה ציפיתם לראות, פלדה מרוחה כמו פלסטלינה, מדובר ומרחק קטן מאוד, כמובן שבמהירות שכזו, ועם הכוח הצנטרפרטלי, שזרק את הרכב מהסיבוב, הוא נחצה לשניים, פשוט התלבש על העמוד.

לפני זמן לא רב נפתח שרשור דומה על פולו קלאסיק שגם כן נחצתה לשניים בצורה "סימטרית" כמעט וישר צעקו : "רכב קומבינה"

חבר'ה, זה יכול לקרות, אני אישית ראיתי לנטיס, שאני מבטיח לכם שלא הייתה קומבינה, שהנהג נסע במהירות מופרזת והתרסק על עץ גדול, בול באמצע, והרכב גם כן נחצה לשניים.

ובלי קשר, יהי זכרם ברוך! הזהרו בכביש במיוחד בסופ"שים

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא קומבינה ולא נעלים. כמעט כל המכוניות מורכבות כך, נקודת החיבור בתחתית הרכב הינה מתחת למושב האחורי, כך שכל תאונה בעוצמה ובתצורה מסויימת, בדומה לזו המוצגת פה, תגרום לרכב להחתך לשניים.

*אכן תמונות קשות. את הידיעה על התאונה וההרוגים קבלתי במפגש האספנות בי-ם. ממש צמרמורת וחלחלה.

פורסם
הרכב לא ממש מצטיין בבטיחות וגם המהירות עושה את שלה כשנפגשים בעצם כה מוצק, יהיה זכר הנהרגים ברוך.

בהחלט מזעזע.

כנראה בפרופיל התאונה הנ"ל גם מרצדס S לא הייתה מאפשרת הישרדות הנוסעים. נחמה היחידה מהמקרה הזה (אם אפשר לומר זאת) היא שהם לא לקחו איתם עוד כמה משתמשי דרך אחרים.

פורסם

לפני כ-3 שנים +- הייתה תאונה בכביש 40 בין פלוגות לקסטינה שבה נקרע רכב ל-2 חלקים (כמדומני סיווק) ולקח איתו משפחה שלמה. אז הייתה הכתובת על הקיר מכיוון שהנהג היה בבחינת "שור מועד" דהיינו היה מוכר כנהג "לא זהיר" בלשון המעטה וכחובב מהירות גבוהה. (התאונה ההיא היתה, ע"פ הערכות הבוחן, במהירות של כ-180 קמ"ש). בכל מקרה, למרות כל ה"חוכמולוגים" שיטענו כי אני טועה וכי יש עוד פרמרטרים (שאני מודע אליהם, אגב.) שמשפיעים על שרידות בתאונות- מהירות גבוהה הורגת!

כמתנדב מד"א מ-1999 ועד היום אני יכול לומר בבטחה שלא ראיתי תאונות במהירות נמוכה שהובילו למוות. (למעט מעורבות של הולכי רגל) לעומת זאת, בכל תאונה במהירות מעל ל-120 (ע"פ עדויות נהג או בוחן) שנתקלתי בה היתה מעורבות של פציעה קשה ומוות.

בנוסף, אני רוצה להסב את תשומת לבכם לעניין שכמעט התפספס בין כל התמונות עקב המראות הקשים.

בכל הארץ, ברוב התחנות ונק' ההזנקה של מד"א ישנם ילדים נפלאים. כאלה שאת זמנם החופשי והפרטי משקיעים בהתנדבות ובעזרה לזולת ללא כל אינטרסנטיות.

מתנדבי הנוער של מגן דוד אדום בישראל.

ילדים אלה נתקלים, לצערנו, במראות קשים על בסיס יומיומי. הם עומדים במשימה הזאת בגבורה ועושים אותה באהבה וללא כל תמורה. (למעט הסיפוק האדיר בידיעה שסייעת להצלת חיים).

בשתיים מהתמונות מופיע אחד מאותם גיבורים כשהוא מכסה את אחת הגופות.

אני מצדיע לכל אותם חבר'ה מעולים וחושב שלכל אחד מאיתנו יש מה ללמוד מהם.

נסיעה טובה ובטוחה לכולם, ושרק נהייה בריאים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
מזה קשור רכב משוחזר או קומבינה?

אם אתה נכנס בקיר הרכב ימעך לגמרי להזכירכם רכב יכול להקרע לשניים גם אם הוא לא קומבינה

קחו לדוגמא את התמונה המפורסמת של האנזו ferrari_enzo_crash_mercedes_slr.jpg

אתם רוצים להגיד שהיא גם מכונית קומבינה?

עד כמה שאני זוכר האנזו היא לא דוגמא טובה במקרה כזה, באנזו האוטו בנוי כדי שבתאונה הנוסעים ישרדו כל השאר פחות חשוב... שים לב שכמעט בכל התאונות הרציניות של האנזו האיזור של הנוסעים נשאר שלם וכל השאר מתפרק.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

במהירויות האלה,

כשהפח נתקע בעצם כלשהו[בטון לדוגמא] במהירות גבוהה[כן, 90],

ונעצר במקום, אפשר לדמות את הפח לנייר ואת העצם למספריים.

תאר לך את זה ככה.

----

פורסם

ביום שישי בבוקר קראתי את השרשור וראיתי את התמונות הקשות לא היה קל לראות אותם מה גם שאני נוסע הרבה ליד עמוד הבטון הזה, חסכתי מלהגיב בשרשור כי תגובתי היתה זהה לכל התגובות.

הבוקר קיבלתי את הבשורה שמי שנהג באוטו היה שחר מימון ז"ל, חבר שלי מהלימודים בתיכון, ידעתי שיש לו רובר 620 אך לא קישרתי בגלל מיקום התאונה (מחלף לוד) והוא בכלל גר באשקלון.

אחת הבנות שישבו איתו באוטו גרה מרחק של 300 מטר ממני.

לכל מי ששאל, הרובר לא עברה קומבינה או איזה חיבור (לפי התמונות גם אני חשבתי על איזו קומבינה).

לא בא לי להמשיך לכתוב, תסלחו לי.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני לא מתחסד ואולי חלק יגידו שאסור לדבר כך אבל עדיין זו דעתי :

אומנם תאונה קשה אבל כולנו צריכים להגיד תודה לאלוהים שאף אחד מאיתנו או מיקירנו לא נפגע כתוצאה מהנהיגה של הרוצח הזה.וכנראה שיד עליונה כן מתערבת לפעמים ועושה את מה שהמשטרה ובתי המשפט לא, ומורידה לצמיתות נהגים כאלו מהכביש גם אם זה בדרך הכי כואבת.כי אם לא עכשיו אז הוא היה רוצח מישהו מאיתנו בפעם הבאה.

והכי עצוב במקרים כאלו זה שמי שנפגע מזה באמת זה ההורים והקרובים של ההרוגים כי הם אלה שימשיכו לחיות אם זה לשארית חייהם .

לגבי החברה שהיו איתו אמנם גם אליהם צר לי אך הם לא אשמים פחות ממנו אני לא יודע אם הנהג היה שיכור, אבל הם לא היו צריכים לתת לו לנהוג במהירות מטורפת כזאת.

ועל זה אין שום ספק שהמהירות במקרה הנ"ל היתה גבוהה מאוד.

ושלא יהיו עוד תאונות כאלו.

פורסם

לא קומבינה ולא שום דבר, הרכב היה פשוט במהירות של כ- 160 קמ"ש לפחות, פגע בגדר ההפרדה ומהעוצמה האדירה פשוט התרומם והחל לעוף, לרוע מזלם בדיוק במקום היה עמוד בטון שחתך את הרכב מעוצמת הפגיעה בו. אם לא היה מעקה, הרכב היה עף פשוט לצד הנגדי ומי יודע במי היה פוגע שם... עצוב שאנשים נוסעים ברכב כאילו זה היה צעצוע ולא מבינים כי זה יכול להיות ארון הקבורה שלהם. לא משנה מי הם היו, יהי זכרם ברוך. :-(

• תוכן חדש...