Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רכשתי פגרו שזה רכב גניב ואני רוצה לעשות לו אזעקה , יש לו כיום איתוראן עם קוד בשלט שזה כמו אזעקה .

על מה אתם ממליצים ? חייבת להיות אופצייה לחיבור חיישנים שונים ואופציה למרימים

פורסם

מע' איתוראן עם שלט קוד', מכילה אזעקה , השאלה איך בדיוק חוברה (ואיזה דגם).

מה הבעיה, מה אתה רוצה בדיוק, ולמה, אז אולי ניתן יהיה להמליץ. לרשום רוצה אזעקה, זה לא מספיק לתשובה רצינית, זאת מעבר לכותרת לא עניינית וחורגת מכללי הפורום, כך שאנא ממך, התחל בכללי הפורום, ובהודעות הדביקות בפורום הטכני.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש כל מיני סוגי מיגון , החל מאזעקה פשוטה ועד למערכת איתור לווינית מגובה ברכב מחוברת למוקד.

אם יש לך כבר מערכת מיגון בהתאם לדרישות הביטוח שכח מהמשך ההודעה , אם לא כדאי שתמשיך לקרוא , בכל אופן מע' אזעקה יכולה להיות כל מערכת אזעקה סטנדרטית עם האופציות שתיארת שאתה רוצה , הרבה מתקינים אזעקות ביפר , ואני בזמנו התקנתי על הפג'ו 205CTI שהיתה לי אחת כזאת , רק משודרגת עם צופר של אימפרזה שהיה צופר בחוזקה ומרתיע עד מאוד כשהאזעקה היתה מופעלת.

המיגון שהולך הכי טוב היום זה SAFE BOX שאותם דורשות חברות ביטוח למכוניות כגון מאזדה 3 , הונדה סוייק וכו' ..

השם לא כזה משנה אלא העיקר שבמיגון , הSB היא בעצם מערכת שמותקנת ע"י מורשי ההתקנה , רב-בריח\איתוראן\פויינטר

ויש לה שמות שונים אך העיקרון דומה.

בעצם המיגון כולל קודן פיזי בתוך הרכב - אלחוטי , 3-4 ניתוקים , כאשר אחד מהם לפחות במשאבת הדלק , אחד בסטרטר והשאר תלוי כבר ברכב עצמו+ וכספת מובנת על מחשב הרכב , הכספת שהינה הSAFE BOX מותקנת כך שאי אפשר ליצור נגישות למחשב הרכב והברגים שאיתם סוגרים אותה נגזרים ואין אפשר לפתוח שוב..

אגב , בתור עובד חברת ביטוח גדולה לשעבר הייתי ממליץ על דיווח לאחר ההתקנה במידה והינך מתקין את המערכת שדיברתי עליה שלהערכתי אם הדרישה של חברת הביטוח שלך היא לא איתוראן פעיל , אז היא רמת המיגון שדיברתי עליה..

הדבר יכול למנוע תקלות בעתיד במידה והרכב יגנב.

פורסם

תודה על התשובות

אני גם הייתי מתקין של אביזרים לרכב כמה שנים טובות

אבל בכל מקרה אני לא מעוגכן במצב השוק לגבי אזעקות ואין לי מושג לגבי מחירים .

כעיקרון הרכב ישן ולכן האיתוראן כבר לא פעיל אבל האזעקה שבו עדיין מתפקדת אבל אני לא רוצה משהו סטנדרטי

אני רוצה אזעקה שתכלול 2 גלאי שטח , 2 גלאי נפח ושתוכל להתחבר לביפר

כעיקרון יש לי פלאפון שהותאם לעבודה כזו עם אזעקה אבל אין לי כח להתעסק איתו ואני מעדיף משהו חדש .

אני לא מתכנן לעשות לרכב ביטוח ולכן הדרישות הן שלי בלבד , את ה sb אני מכיר, הייתי מתקין מאות כאלו

אבל אין לי צורך בזה כי אין אימוביילזיר מקורי אז אין צורך למגן את המחשב,

מישהו יודע היכן מומלץ לעשות ניתוק בפגרו 1995 קצר בנזין 3000?שירשום לי בפרטי

יש לכם הצעה? קישור למחירים ?

פורסם

תתקין אזעקה דגם MVP625 ביפר של חברת רב בריח. הכי טובה היום בשוק עם טווח של קילומטר.

ניתן להתקין אותה בכל התחנות המורשות של רב בריח.

העלות שלה היא 800 ש"ח כולל התקנה.

מניסיון האזעקה הזו היא הכי טובה בשוק ואין לה עדין תחליף לבד ממערכות האיתור השונות.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם
מניסיון האזעקה הזו היא הכי טובה בשוק ואין לה עדין תחליף לבד ממערכות האיתור השונות.

אני לא מסכים עם טענתך.

ועוד, רשמת: "מנסיון".

אנא פרט את נסיונך , או את הנסיון באשר הוא, ואשר הביא אותך לרשום "ואין לה עדין תחליף לבד ממערכות האיתור השונות"

פותח התרד' שים לב:

1. בפורום "אודיו ומולטימדיה" נדון הנושא רבות, ערוך חיפוש תחת "גארד 635 " ו "רב בריח MVP625 " ותמצא חומר רב ומספק.

2. UNIX

אבל אין לי צורך בזה כי אין אימוביילזיר מקורי אז אין צורך למגן את המחשב,

לדעתי המקצועית, ובמיוחד באם אין ברכב אימובילייזר מקורי, לא מספיק ניתוק "רגיל" , גם לא ניתוק מסוג "עלוקה ממוגנת" למערכת הדלק, ויש לחשוב על אופציות "מעכבות" יותר, מאשר המיגון שציינת לעי"ל.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הניסיון שלי הוא 16 שנה בהתקנות מערכות מיגון ואיתור.

כל סוגי הרכבים בארץ עברו תחת ידי.

80 אחוז מסוגי מערכות האיתור מיגון ואיבזרים עברו ונבחנו תחת ידי.

אני מכיר את האזעקות עוד מהימים שהתקינו מפתח בפתח מילוי של מיכל הדלק בכדי לנטרל את המערכת.

האם הניסיון הזה מספק אותך?

פורסם

נסיון מרשים, לפחות לפי מה שאתה טוען לו.

אם כך, מדוע לדעתך אזעקת הביפר של "גארד 635 " אינה מתחרה ראויה לאזעקה של רב בריח?

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המקלט משדר של רב בריח עובד בטווח גדול יותר.

השלט ביפר של רב בריח יותר ידידותי מכיוון שלחצני התיפעול נמצאים בסמוך למסך ולא בחלק העליון של השלט של 635 .

האחריות והשירות של רב בריח מוטורס רצינים ביותר.

לגארד אין תחנות שירות או רשת התקנות-זה סה"כ יבואן לעומת בר בריח מוטורוס שיש לה רשת של 120 תחנות ברחבי הארץ.

תסכים איתי שאם לקוח קונה מערכת אזעקה באינטרנט של אחת מהם. איפה הוא יקבל שירות טוב יותר במקרה של תקלה.

אמינות המערכת של ה-MVP625 היא גדולה יותר מניסיןו של התקנות של שתי המערכות.

ב-MVP625 יש את כל סוגי התיכנותים וניתן להתקין עליה הנעה מרחוק.

אחריות שבר מסך בחינם בשנה הראשונה.

ב-MVP625 אתה מקבל את השלט עם נרתיק כדי להגן על המסך.

תראה זה לא שה-635 היא גרועה . היא בהחלט מערכת טובה. אבל אני מעדיף בגלל כל היתרונות שפירטתי את ה-625.

לקוחות נוספים גם העדיפו אותה.

פורסם
המקלט משדר של רב בריח עובד בטווח גדול יותר.

לא, לא מסכים, נסיוני הראה לי ההפך, גם מתוך דברים שנרשמו בפורום האודיו, עולה כך.

השלט ביפר של רב בריח יותר ידידותי מכיוון שלחצני התיפעול נמצאים בסמוך למסך ולא בחלק העליון של השלט של 635 .

הקביעה שלך (החד משמעית) אינה מקובלת עלי. אולי לך זה נראה נוח יותר, לי נראה פחות, כלומר יש כאן עניין של נוחות, כל אחד והנוחות שלו.

האחריות והשירות של רב בריח מוטורס רצינים ביותר.

ממש יתכן, אינני מכיר אותם, העניין שאת גארד אני מכיר, האחריות והשירות שלהם היו מדהימים, לא ניתן היה לצפות ליותר. לפחות מנסיוני.

לגארד אין תחנות שירות או רשת התקנות-זה סה"כ יבואן לעומת בר בריח מוטורוס שיש לה רשת של 120 תחנות ברחבי הארץ.

גארד מוכרת מכובדת מאוד בשוק, למיטב ידיעתי, לא היה מקרה שהיה צריך טיפול בקנה מידה ארצי שלא טופל, מעבר לזאת, ברוב רובם של המקרים ,עת צריך שירות, נגשים לתחנה שהתקינה.

תסכים איתי שאם לקוח קונה מערכת אזעקה באינטרנט של אחת מהם. איפה הוא יקבל שירות טוב יותר במקרה של תקלה.

אמינות המערכת של ה-MVP625 היא גדולה יותר מניסיןו של התקנות של שתי המערכות.

לא מסכים שהMVP אמינה יותר.

ב-MVP625 יש את כל סוגי התיכנותים וניתן להתקין עליה הנעה מרחוק.

לגארד מערכת עם התנעה מרחוק. מעבר לזאת, לאחר מגורים של שנה בניו יורק, ולאחר שרוב רובם של המכוניות שלי בעברי היו מצוידות במע' זאת (בארץ) , אני יכול לרשום לך, שהנעה מרחוק בארץ, ממש מיותרת, צריך להיות במקום אחר כדי להבין זאת. עובדה, כל זקנה כאן רצה להתקין התנעה מרחוק. זה אומר הכל.

אחריות שבר מסך בחינם בשנה הראשונה.

אם אין זאת לגארד(ואינני יודע) זה באמת יתרון.

ב-MVP625 אתה מקבל את השלט עם נרתיק כדי להגן על המסך.

אני לא יודע מה קורה היום עם גארד, פשוט כרגע אינני בתחום ואינני בארץ, בכל אופן, כל התקנה גארד שיצאה ממני, יצאה עם נרתיק.

תראה זה לא שה-635 היא גרועה . היא בהחלט מערכת טובה. אבל אני מעדיף בגלל כל היתרונות שפירטתי את ה-625.

לקוחות נוספים גם העדיפו אותה.

אכן, היא לא גרועה, היא מדהימה לדעתי. כלומר, ועל פי דבריך כרגע, בניגוד לשרשמת בתחילה, מתחרה לרב בריח יש, פחות טוב או יותר טוב, זה עניין לוויכוח, או להשוואות, אבל מתחרה קיים, ולא רק מתחרה בדמות מערכות איתור. זאת היתה הנקודה שבגללה הגבתי.

בכל אופן, כל אחד יבחר את מה שטוב ,לו, וכל מתקין ימליץ על פי כיסו, נשמתו, והגינותו.

תשובותי בכחול, בגוף הציטוט.

למען הסר ספק, הרי שכל תשובותי, באם מנסיוני, בהתקנות מערכות של גארד, ומנסיוני הארוך במערכות אלה.

בברכת שבת שלום, דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...