Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר כחודש יש לי בעיה עם הסאב. יש ירידות חדות בעוצמה ואז חוזר לעוצמה הרגילה ולפעמים לא עבד בכלל.

בהתחלה זה היה קורה רק ביום כשחם ולא מזמן זה זה התחיל שהשתגע כל הזמן. הבעיה היא לא במגבר ולא בחשמל הרכב (טעינה ופריקה של המצבר). היום פירקתי את כל החיווט של המערכת ושמתי לב שכבל המינוס קצת יותר אורך ממטר האם האורך של הכבל יכול לגרום לתופעות כאלה??

פורסם

לפי אוטוסאונד:

"כבל המינוס מתחבר בצדו האחד לכניסת המינוס של המגבר ובצדו השני אל מרכב הרכב. כבל ההארקה חייב להיור קצר ככל האפשר, ולא יותר מחצי מטר..."

אצלך הוא יותר ממטר, מתי שצריך להיות פחות מחצי מטר.

תחכה לעוד תגובות, אולי הבעיה לא רק בזה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כבל מינוס ארוך. לא אמור לגרום לבעיות. כבל מינוס שמותקן לא טוב כן!.

אבל לפני זה.

תספר לנו איזה ציוד יש לך. ואיזה רכב יש לך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אצלי החוט מינוס הקצר ביותר הוא מטר (אז תארו לכם מה האחרים), ועם מערכת מאוד מאוד כבדה (דו-משמעי) אפילו לא חוויתי הבהובי אורות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שלום

השבוע פירקתי את הכבל של המינוס והחלפתי לו מיקום, מתחת לכיסא האחורי, שיפתי חצי שעה כל שאין סיכוי שנשאר צבע

וכיוונתי מחדש את המגבר. בימים הראשונים הסאב עבד יפה בלי ניתוקים אבל היום שוב פעם חזרו הניתוקים.

אולי מישהו יכול לעזור לי עם כל העסק הזה

הרכב שלי הוא סיאט איביזה 94

תודה

פורסם

אם אתה בטוח ב 100% שכבל המינוס מחובר טוב לשילדה ולמגבר אז:

1. החלף (לא לבדוק בעיניים, ממש להחליף) את הפיוז שיושב על כבל המתח המגיע למגבר + החלף את הפיוזים שעל המגבר.

2. בדקת שהבעייה היא לא בסאב עצמו? ניסית לחבר סאב אחר? האם הסאב פשוט מפסיק לעבוד או שהמגבר נכנס ל"פרוטקשן"?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלפתי סאב, אפילו קניתי סאב מעפן לבדיקה. המגבר לא נכנס לפרוטקשן הוא ממשיך להפעיל את הקומפוננט.

זה באמת יכול להיות בגלל פיוזים??

פורסם
השתמשת בבורג קודח לפח הרכב?

למה יש בעייה שאם הוא השתמש בבורג קודח הרי גם הוא מוליך.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

+1

לפעמים הפיוזים נשרפים אבל נישארים עם מגע שמעביר חשמל אבל לא מספיק.

תחשוב למה נישרף הפיוז, אולי החיווט דק מדי לרכיבי המערכת? אולי הפיוז באמפר נמוך?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אמרתי שיש בעיה?

יש כאלו שמחברים בצורה רופפת (כן גם בורג קודח שמבריגים יותר מידי והוא "רוקד" ללא הצמדה)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רגע.

הקומפוננט עובד תקין! ורק יש לך בעיות בסאב?

עם כן תעשה בדיקה של RCA.

שהכבל תקין. ואין ניתוקים (לפעמים כבל לא תקין ובצורה מסויימת הוא עובד ועם הוא זז מילימטר הוא מתנתק.)

או שיש לך בעיות בחיבורים של המגבר. הRCA התנתק (הלחמות)

או שיש לך תקלה במגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כל הקטע הזה מוזר רצח כבר יומיים הסאב לא מתנתק ועובד מממש יפה

אני ממש לא מצליח להבין מה הקטע של זה

שאלה אם כבר RCA פגום הוא לא מעביר כלום או שהוא יכול לגרום לירידה באיכות הסאונד (כי הסאב לא תמיד מתנתק לגמרי לפעמים הוא פשוט מוריד עוצמה)?

• תוכן חדש...