Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בסביבות השעה 17:30 עמדתי להכנס לשטיפה עמדתי בהמתנה בסבלנות עם מזגן ברגוע פתאום קלטתי שמתדרדרת עלי מאזדה לאנטיס לא הספקתי לעשות כלום והיא פגעה בי, הנהגת יצאה ביקשה סליחה ולא דיברה עד שאח שלה יגיע חיכינו לו, כשהוא הגיע הוא אומר לי תה מאחורה ואתה אשם אני כמעט התפוצצתי מעצבים אבל התאפקתי מלעשות שטויות מהשטיפה באו אנשים ואמרו לי שהם עדי ראיה והם יכולים להעיד על כך שהיא התדרדרה עלי ולא הפוך.

החלפנו פרטים וזהו , אני אף פעם לא הייתי מעורב במשהו דומה לא יודע איך הולך התהליך ומה לעשות.\

הנה תמונות ממה שקרה

DSC00710.jpg

DSC00711.jpg

DSC00712.jpg

DSC00713.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אח שלה לא מודה ואין אפשרות לסגור את זה ביניכם אז זה הולך ככה (בהנחה שיש לך רק צד ג')

אתה מודיע לחברת הביטוח על המקרה ,מזמינים שמאי שמעריך את הנזק ,הביטוח מגיש תביעה ואם הביטוח שלה לא מוכן לשלם אתה צריך לתבוע באופן פרטי בבית משפט לתביעות קטנות ,והמלצה שלי אם הם לא מודים תתבע להם את הצורה הם יישלמו לך פי 2 :wink:.

בהצלחה..

פורסם
אם אח שלה לא מודה ואין אפשרות לסגור את זה ביניכם אז זה הולך ככה (בהנחה שיש לך רק צד ג')

אתה מודיע לחברת הביטוח על המקרה ,מזמינים שמאי שמעריך את הנזק ,הביטוח מגיש תביעה ואם הביטוח שלה לא מוכן לשלם אתה צריך לתבוע באופן פרטי בבית משפט לתביעות קטנות ,והמלצה שלי אם הם לא מודים תתבע להם את הצורה הם יישלמו לך פי 2 :wink:.

בהצלחה..

עם קצב עליית המדד, וקצב העבודה בבתי המשפט לטביעות קטנות לפי דעתי...

פורסם

הודעתי לביטוח שלי ואמרו לי שאני צריך שמאי באופן עצמאי ולתקן את הנזק, לשמור קבלות ולהעביר לביטוח שלי.

ובכלל לא יודע למה אני משלם ביטוח, כי זה לא עוזר כלל לפחות היו שולחים שמאי אבל עקב הסיבה שזה לא מקיף לא מעניין אותם כלום.

מחר אני פונה עצמאית לשמאי רק באסה שזה קרה דווקא עכשיו כי לא עבדתי זמן מה והמשכורת תכנס לי רק חודש הבא :roll:

בנוסף גם דלת ימין לא נפתחת הכנף זזה ואין מרווח בין הדלת לכנף סיפור מהתחת הייתי כבר מסדר לבד בבית אבל במידה והם עוד יתבעו אותי אז אני אצא אשם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

קודם כל שמאי, אח"כ עם דו"ח השמאי גש לתקן את הנזק אצל הפחח הכי טוב שאתה מכיר.

אתה יכול לשלם לו בצ'ק דחוי גם לחודשיים (אם הוא מסכים, ואין סיבה שלא).

בכל אופן, על הסכום הזה של התיקון+שמאי (400 ש"ח אאל"ט)+הפסד שעות עבודה+הוצאות משפטיות - אתה תובע את הפוגעים בבית משפט לתביעות קטנות.

מהעדים שלך בשטיפה קח הצהרה חתומה בכתב על זה שהם ראו שהיא הדרדרה עלייך.

בהצלחה.

כמובן - שאתה יכול לסגור את זה ביתר קלות, תגש לפחח טוב, קח הצעת מחיר, תתקשר למר בחור\בחורה תודיע להם שזה המחיר ואתה רוצה את כולו עד השקל האחרון - או שאתה הולך לבית משפט, תודיע להם שיש לך עדים (אל תגיד מי, כדי שלא ילכו לשחד אותם). אם לא יתקפלו גש לתביעה כמו שרשמתי קודם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...