Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים אחוריים של פיונר

http://zap.co.il/model.asp?model_id=506277

ואני קונה השבוע את הסאב הזה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=523095

עכשיו אני רוצה מגבר טוב שיחזיק את הרמקולים ואת הסאב

שיוצא מהם מספיק שיתן איכות שמיעה טובה ועוצמה איזה הייתם ממליצים לי ?

התקציב בסביבות ה 600 שקל

וחשבתי על החברה mac audio מה אתם אומרים ? אני יודע שהתקציב שלי לא מספיק אני מוכן לחסוך לחכות עוד כמה זמן

אם זה שווה

פורסם

המאד אוקיו Z4200 מגבר טוב שנותן תמורה יפה מאוד למחיר.

ממליץ לך בחום ללכת ולשמוע עוד סאבים כי הסאב הזה לא איכותי בכלל

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
המאד אוקיו Z4200 מגבר טוב שנותן תמורה יפה מאוד למחיר.

ממליץ לך בחום ללכת ולשמוע עוד סאבים כי הסאב הזה לא איכותי בכלל

איזה למשל אתה ממליץ במחיר הזה כי הפיונר מתאים לי לתקציב עד 500 ש"ח

פורסם

בתור עצה אמיתית

אל תחשוב לקנות את הסאב הזה

בתור עצה שניה תביא קומפוננט נורמלי (תריץ חיפוש) ותעיף גם את הפיוניר 6X9 שיש עכשיו

קשה... כואב... אבל יעזור :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
בתור עצה אמיתית

אל תחשוב לקנות את הסאב הזה

בתור עצה שניה תביא קומפוננט נורמלי (תריץ חיפוש) ותעיף גם את הפיוניר 6X9 שיש עכשיו

קשה... כואב... אבל יעזור :mm_wink:

מה תעיף את הפיונר 6X9 היום קניתי אותו

פורסם

רמי,אחרי כל ההמלצות על הJBL,בסוף הלכת על רמקול של פיונר?ועוד עכשיו אתה מוסיף חט על פשע וקונה את הסאב הזוועתי הזה?שתהיה בריא.

תנסה להחליף את הרמקול כל עוד אתה יכול,וסאב,בתקציב הזה,רק C12.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
רמי,אחרי כל ההמלצות על הJBL,בסוף הלכת על רמקול של פיונר?ועוד עכשיו אתה מוסיף חט על פשע וקונה את הסאב הזוועתי הזה?שתהיה בריא.

תנסה להחליף את הרמקול כל עוד אתה יכול,וסאב,בתקציב הזה,רק C12.

אני יודע אבל לא היה לי פה באיזור את ה JBL היה רק את הדגם החדש והוא יקר לי

חבר אמר לי לקנות את הפיונר ולחבר למגבר טוב וזה כבר יסתדר אז אני צריך לקנות עכשיו מגבר טוב וזהו

ה c12 ה RMS חלש 150

פורסם

שמע,זה כבר עניין של טעם.שמעתי את שניהם,אהבתי יותר את הקיקר(מפתיע מאוד בחוזק שלו עם רק 150 RMS).

ולא משנה מה,רק לא סאבים של פיונר.אני לא אומר את זה סתם משמועות או כי כאן שונאים את פיונר,אלא כי גם כמה חברים שלי עשו את הטעות הזאת ואחרי כמה ימים הם רק ניסו להפטר מהם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

רמי,תשמע את הC12 ותשמע אח"כ את הפיונר ותראה מה עדיף.

איך אמר פעם מישהו?שמיעה אחת שווה יותר מ1000 המלצות.

פורסם

רמי מצטער לאכזב אותך אבל הRMS400 של פיוניר שווים ביודיק כמו 11.75RMS בכל חברה אחרת שמכבדת את עצמה.

וסאב של 150 RMS מספיק בהחלט.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

את האמת?אני כבר מעדיף את המקס של לאנזר על הסאב הזה של פיונר.

פורסם

LANZAR MAX12 ישמע בהרבה יותר טוב ויכנס בתקציב

C12 - נחמד

P1 (ממברנה שחורה) - לא הייתי לוקח (את אחיו הגדול P2 - כסוף הייתי חוטף בכיף) :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...