Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידידה שלי התפוצץ צינור מים של מכונת כביסה בבית.

באותה עת היא לא הייתה בבית וההצפה הציפה את השכנה מלמטה.

דפקו בדלת של ידידה שלי ואף אחד לא ענה.חשבו שחלילה קרה משהו והזמינו משטרה,מכבי אש ואמבולנס.

עכשיו מתחילים להגיע החשבונות.

אתמול הגיע חשבון של מכבי אש על סך 250₪.

ידידה שלי לא הזמינה אף אחד ממוקדי החירום.מה היא יכולה לעשות?האם היא יכולה לגלגל את התשלום על ועד הבית או משהו כזה?כי את הנזק שנגרם לשכנה מתחתייה היא כבר תיקנה.

במכתב של מכבי האש הם טועים שההצפה גרמה לקצר בארון חשמל.

תודה מראש

פורסם

הדבר הנכון הוא לשלם אם היא בעלת הדירה, ואם לא, אולי אפשר לדבר עם בעל הדירה שיקח על עצמו חצי מההוצאה אם האשמה היא על התשתית של הדירה.

להפיל את זה על ועד הבית זה די שפל לדעתי ואין סיבה שהשכנים ישלמו על צינור שהתפוצץ אצל מישהו אחר.

לא ממש משנה גם מי הזמין את מכבי האש, חשובה העובדה שהיה צורך לקרוא להם בכל מקרה, ומי שאחראי צריך לצאת בהוצאות.

פורסם

יוסי,למה לשלם אם לא היה בהם צורך?היא אשמה שחשבו שקרה לה משהו ורצו לפרוץ את הדלת לבדוק את הסוגיה?

בסוף מי שסידר את הבעיה זאת בכלל חברת החשמל.

פורסם

הגישה שלך מאוד מעוותת, עם כל הכבוד!

ואם אתה תהיה בבית, ויראו הצפה שגורמת נזק כמובן לבניין כולל קצר וסיכון חיי אדם כמובן לא רק שלך, אלא גם של השכנים אתה תצפה מהשכנים שלך פשוט לשתוק ולתת לך לגסוס בשקט!?

אשמת בעל הדירה, הדירה שלו לא מתוחזקת, וזה לא משנה בכלל למה זה קרה העובדה היא שזה קרה בשטח שלו, וזה הרכוש שלו ומתוך דאגה אמיתית ושלמה אני מאמין שהשכנים שלה הזמינו בשבילה מכבי אש ואמבולנס ולא כדי להתנקל לה ולגרום לה לתשלומים מיותרים.

שוב כמו שרשמו לך, במידה והיא בעלת הדירה שתספוג את ה250 שקלים האלה ותסתום את הפה(סליחה על הביטוי).

אם אני הייתי דייר אצלה בבניין והיא הייתה באה אליי בדרישה לתשלום על איזה פיצוץ אצלה בדירה רוב הסיכויים שפיצוץ זה מה שהיה קורה ברגע שהיא הייתה באה בדרישות.

אבי.

פורסם

בד"כ אם ישנה משכנתא אז ישנו ביטוח שאמור לכסות על הנזקים שנגרמו למבנה,ויכול להיות שישנו גם ביטוח דירה שאמור לכסות על נזקי צד 3.אם הדירה מושכרת יש לברר עם בעל הדירה את האופציות הנ"ל.

פורסם

בסך הכל השכנים דאגו לה ופעלו נכון. לא מדובר בסכומי עתק אז שתשלם ושתגיד תודה שיש לה שכנים שאכפת להם אחד מהשני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל שרשור שני של קוקאין ידידנו באוף-טופיק מתייחס לאיזה שהוא ניסיון

להתנער מאחריות אנושית בסיסית, לגלגל אותה הלאה,

ולהפוך לטפיל בלתי נסבל.

איך אומרים? חלאס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא יודע בן כמה הוא אבל לפי התשובות שלו הוא כנראה עדיין ילדון ככה שתן לו קצת זמן להתבגר ולהיכנס לעולם האמיתי.

פורסם

במקרים בהם נקראים מכבי האש לאירוע ומתברר שאכן ישנו אירוע מסוים (אצל ידידתך שיטפון בתוך הבית ואצלי מערכת לגילוי עשן שחייגה למכבי האש לאחר שאחד הגלאים התעורר בטעות..), מחויבים בעלי הבית בתשלום בעבור הקריאה.

לכן אין לידידתך מה להתלונן והיא מחויבת לשלם בעבור הקריאה.

בנוסף, אם היו מחייבים את מי שמתקשר למכבי האש בתשלום, אני לא בטוח כמה אנשים היו מתקשרים לדווח על אירועים.

דרך אגב, מאז האירוע שהיה אצלי שבו פרצו מכבי האש דרך דלת זכוכית גדולה כדי להיכנס לבית בחורף עם כל הבוץ שהיה על נעליהם, אני דואג שלשכנים מסביב תמיד יהיה הטלפון שלי כדי שלפחות ינסו להשיג אותי לפני שמתקשרים לכיבוי האש.

בריאות לכולם!

פורסם

ולהפוך לטפיל בלתי נסבל.

איך אומרים? חלאס.

מעניין שגם אני שמתי לב לתופעה הזאת :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ולהפוך לטפיל בלתי נסבל.

איך אומרים? חלאס.

על מה אתה מדבר?

פורסם

המקרים הללו יכולים לקרות לכל אחד, התגובה העקבית אליהם יחודית לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...