Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחורה צעירה (25) וברצוני לקנות רכב ראשון. מכיוון שאיני מבינה ברכבים מאוד חשוב לי שהרכב יהיה אמין - כמה שפחות זמן בילוי במוסכים, פרמטר נוסף שחשוב לי הוא שהרכב יהיה חסכוני בדלק ובעלויות אחזקה כמו כן ברצוני שהוא יהיה אוטומט. הרכב מיועד לנסיעות יחסית מעטות וקצרות. התקציב יהיה בהתאם למה שתמליצו - כמובן משהו שהוא לא ישן מידי אבל גם לא משהו חדש שאפסיד עליו הרבה כסף במכירה (אני מאמינה משהו כמו 35-40K). בעבודה המליצו לי על סוזוקי בלנו, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, האם כדאי יותר לקנות רכב קטן? ואם כן אז איזה...

פרט נוסף - הרישיון שלי אמנם מזמן אבל אין לי ניסיון רב בנהיגה.

פורסם

בתקציב הזה יש לא מעט אופציות ראויות, לדעתי ראויות הרבה יותר מהבלאנו.

אם אין לך צורך ברכב משפחתי, חבל לדעתי לקנות רכב כזה ולשלם עליו יותר בדלק, אחזקה וביטוחים. עדיפה סופר-מיני קטנה, חסכונית, זריזה וקלה לתמרון בעיר.

כמה אופציות שאני יכול לחשוב עליהן ברגע -

דייהטסו סיריון

פיאט פונטו

טיוטה סטארלט

אבל חיפוש זריז באתר יעלה עוד לא מעט אופציות מעולות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אשמח לקבל תגובות נוספות.

טיוטה סטארלט נראה לי קיימת רק בשנים ישנות יחסית.

לגבי האופצויות האחרות-דייהטסו סיריון,פיאט פונטו, מי מבינהן העדיפה מבחינת אמינות? יש אופציות נוספות?

פורסם

סטרלט היתה עד שנת 98, אחר כך הוחלפה ביאריס (שגם היא מעולה, אבל כנראה מעבר לתקציב שלך).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום נסעתי בבאלנו 98. אולי הרכב הכי גרוע שנסעתי בו עד היום, מתחרה בזוועת נסיעה רק עם סוזוקי סוויפט 88.

שעה נסיעה, וכאבי הגב נמשכים עד עכשיו.

לא לקנות אלא אם כן יש לבנאדם נטיות מזוכיסטיות.

פורסם

ראשית, אם אינך זקוקה למשפחתית, האופציה של רכב קטן (סופר מיני) היא עדיפה מכל הבחינות (הוצאות דלק, אחזקה, טיפולים).

בתקציבך ועל פי דרישותיך הייתי מחפש דייטסהו סיריון (שקשה מאד למצוא).

אופציה נוספת - פיאט פונטו משנתון מתקדם ככל התקציבך מאפשר...

לגבי הבאלנו- מחזק את הנאמר, קופסת פח על ארבעה גלגלים- ותרי

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...