Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חהרי פורום יקרים,

יש לי שאלה,

בבעלותי פונטו שנת 97 55S והחלטתי שאני מאוד רוצה לשים את השמן הכי טוב שאני אוכל באוטו הזה של בתאנאי שיהיה של חברת מובייל-1 ולא שום סוג אחר.

אני יודע שזה רק פונטו ולדעתם רובם זה בטח לא שווה את זה וכל הבלה בלה, אנא תתעלמו מהערות האלה ומכך שהאוט ישן ולכן לא שווה את זה ותשיבו טכנית מה שנראה ליכם הכי טוב שיש בעולם :)

ארצה לציין שהרכב המסכן הזה "גומע" 20000 ק"מ בשנה, רוב הזמן 2 שאנשים באוטו, עליות וכאלה.

לא משנה לי המחיר, מצידי שייעלה לי 199 ש"ח לליטר בודד.

העיקר שזה יהיה מובייל-1 שמתאים לאוטו הזה.

תודה מראש לכולכם.

פורסם

אם אתה כבר נעול על MOBIL אז אני חושב שמה שמתאים לרכבך זה 10W40 (חצי סינטטי).

בכל אופן בדוק באיזו צמיגות השתמשו עד עכשיו במנוע, (מומלץ לא לעבור! אם השתמשו ב 20W50 אז עדיף להישאר עם אותה צמיגות.)

בגדול יש בקבוקים של ליטר, ויש גלונים (4 ליטר) של מוביל 10W40.

ולשיקולך יש שמן איכותי מאוד שמומלץ. ניקרא ESSO.

86055_p.jpg

1.jpg

פורסם

בקיצור - באת לעשות פרסומת לשמן מובייל ?

תעיין באתר של "דלקול" ותראה מה מתאים לצמיגות שלך.

יש חלוקה בין שמני "מובייל 1" לשמני "מובייל" כאשר הראשונים נחשבים לטובים יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם אתה כבר נעול על MOBIL אז אני חושב שמה שמתאים לרכבך זה 10W40 (חצי סינטטי).

בכל אופן בדוק באיזו צמיגות השתמשו עד עכשיו במנוע, (מומלץ לא לעבור! אם השתמשו ב 20W50 אז עדיף להישאר עם אותה צמיגות.)

בגדול יש בקבוקים של ליטר, ויש גלונים (4 ליטר) של מוביל 10W40.

ולשיקולך יש שמן איכותי מאוד שמומלץ. ניקרא ESSO.

תודה לך על הטיפ לגבי השמן, רשמתי את הסוג שכתבת ונראה לי שזה הכי מתאים לאוטו שלי.

שוב תודה, רז.

• תוכן חדש...