Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות קומפונטט כזה, בהתחלה בלי מגבר ועל המגש האחורי

ובהמשך (בקרוב) אני ינסה לעשות לבד בנייה בדלתות הקדימיות ויעביר את הקומפוננט לשם, ואני מקווה שאני גם יקנה מגבר.

אבל השאלה שלי היא: האם הקומפוננטים הפשוטים והזולים האלה הם ברמה טובה?

עכשיו יש לי קומפוננט מאולתר שלא עלה לי כסף מרמקולים מקוריים של פז'ו 307 וטוויטרים ב20 שקל, אם אני יחליף את זה במורל פולס או הjbl או משהו דומה, אז אני ישמע שיפור עצום או שזה יהיה בערך אותו דבר?

חשוב לי האיכות של הסוואנד, לשמוע את כל הצלילים

לא הווליום.

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם אתה הולך על אחד מהם אז רק על המורל, מיד טוב מאוד וטוויטר... טוב נו, הוא סביר לחלוטין במחיר הזה.

הJBL רוצח עם הטוויטרים שלו( ואני אוהב טוויטרים חדים) והמיד שלו נותן באס אבל חוץ מזה כלום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה המשמעות של טוויטרים חדים? זה אומר שהם משמיעים יותר צילילים גבוהים (זה אני אוהב), או שהם חזקים מדיי ועושים חור בראש?

ומה בקשר לשאלה אם קומפוננט בתקציב הזה זה באמת ישפר הרבה כמו שאני מצפה, או שמה שיש לי כבר זה בעצם אותו דבר?

כי אני לא שמעתי קומפוננטים כאלה אף פעם (בטח שמעתי אבל לא ידעתי מה זה) ואני לא יודע למה להשוות...

פורסם

זה אומר שהם ישמעו רע ויחרטו לך את השכל.

זה יהי שיפור לעומת מה?

יהיה שיפור, ברור.

לא יודע איך הוופר של ה307 אבל אני לא מאמין שמשהו בשמים.

אמיר

פורסם

אוקיי, תודה

יש אנשים עם דיעות אחרות? המלצות לקומפוננטים מסויימים? מישהו מוכר קומפוננט יד שניה ברמה יותר גבוהה במחיר הזה?

פורסם
לדעתי הלייטנינג אודיו...

אבל הפולסים נראה לי הכי חזקים מכולם אם זה מה שאתה מחפש.

בדירוגים של הלייטנינג אודיו בzap כותבים שאין לו באסים טובים ושהטוויטרים "ממש חותך את האוזניים", אז מה נשאר? :lol:

וכמו שכתבתי, אני לא מחפש עוצמה חזקה, אז אני לא יקנה פולס רק בגלל זה...

משהו שאני רואה שמדברים עליו שמה בתגובות שיש קומפוננטים "נצילים" שעובדים טוב גם בלי מגבר (כמו הjbl הראשון ברשימה) וכאלה שאומרים שחייבים מגבר (כמו הפולס והלייטנינג אודיו)

אני מעדיף לקנות משהו שטוב ב2 המצבים, איזה מספר/פרמטר קובע את זה בכלל?

תודה

פורסם

הפולס לא רע ביכלל

לפי דעתי אחלה דבר היה אצלי חודשיים

אבל הישתדרגתי ל אנרגי נישמע טיפה יותר טוב

לא היה אכפת לי להישאר אם הפולס פשוט היתה הזמנות של 50 שקל אז קניתי ינו תוספת 50

פורסם

מר סאב,תגיד אתה עושה צחוק?

איך אפשר להשוות בכלל בין מורל פולס לJBL הזה?

שמעתי את המורל פלוס אצל שני אנשים במפגש ולא'דע,שומעים די באסה.המחיר זול,כן,אבל השמיעה ממש לא אייכותית בווליום גבוה.את הJBL קניתי לפני פחות משבוע ואני מרוצה מהם עד הגג.המידים חזקים בצורה מטורפת,ואם אתה לא מחפש באסים מהקומפוננט אתה תמיד יכול להוריד אותם דרך הHU(כמו שאני עשיתי).לגבי הטוויטרים,הם באמת צורמים וחדים לאוזן,אבל עם כיוון נכון הם נשמעים אחלה.הקומפוננט הזה זה הקניה הכי טובה שעשיתי ב5 שנים האחרונות.שווה כל שקל פשוט.לפותח השרשור -תשמע את שני הקומפוננטים לפני שאתה קונה,חבל על כסף שתזרוק סתם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

JBL, בלי ספק בכלל.

מה שכן - הטוויטרים (בעיקר כאשר מגבירים אותם כמו שצריך ולא עם הר"ד) חדים מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הblaupunkt נראים לי מתאימים לי בול, העיצוב כמו שאני אוהב (שחור בלי שטויות אבל לא "מת" כמו של הפולס), מחיר זול (450₪), יש לטוויטרים אפשרות לכוון פיזית לכל הכיוונים (או שיש את זה לכולם?), זכה בתחרות של mtv שזה כבר מבטיח שזה לא דרעק מוחלט (אם כי הרמה של הערוץ הזה לא כזאת גבוהה :roll:)

ולפי מה שהבנתי עד היום "220 Watts Max Power / 55 Watts RMS Power " אומר שהוא נציל וגם טוב למגבר חזק?

http://www.blaupunkt.com/uk/7606357000_main.asp

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIV6VANTAGE

אבל השאלה אם זה באמת כזה טוב? למה לא מוכרים את זה בכמויות גדולות? למה רמקולים אחרים של החברה הזאת שאני רואה הם עם ביקורות גרועות?..

עוד מישהו מכיר את הסט ויכול לאשר את ההמלצה? מה אתם אומרים זה שווה? אם כן אני קונה..חח

תודה על ההמלצה

פורסם
מר סאב,תגיד אתה עושה צחוק?

איך אפשר להשוות בכלל בין מורל פולס לJBL הזה?

שמעתי את המורל פלוס אצל שני אנשים במפגש ולא'דע,שומעים די באסה.המחיר זול,כן,אבל השמיעה ממש לא אייכותית בווליום גבוה.את הJBL קניתי לפני פחות משבוע ואני מרוצה מהם עד הגג.המידים חזקים בצורה מטורפת,ואם אתה לא מחפש באסים מהקומפוננט אתה תמיד יכול להוריד אותם דרך הHU(כמו שאני עשיתי).לגבי הטוויטרים,הם באמת צורמים וחדים לאוזן,אבל עם כיוון נכון הם נשמעים אחלה.הקומפוננט הזה זה הקניה הכי טובה שעשיתי ב5 שנים האחרונות.שווה כל שקל פשוט.לפותח השרשור -תשמע את שני הקומפוננטים לפני שאתה קונה,חבל על כסף שתזרוק סתם.

אני עושה צחוק?

אפשר לשמוע מורל פולס ואפשר לשמוע מורל פולס. שמעתי גם הרץ הי אנרג'י וגם פוקאל K2P שנשמעו זוועה, אז אלו סטים לא טובים?! התקנה גרועה+ בנאדם שלא יודע לכוון ואלה התוצאות.

הפולס הוא ה-סט ההכי טוב למחיר שלי. המיד שלו מעולה והטוויטר שלו סביר( מדהים בהשוואה לJBL) ואפשר להרים אותו על ר"ד בכיף.

אם זאת הקנייה ההכי טובה שלך ב5 שנים האחרונות עשית די הרבה קניות גרועות כנראה.

אמיר

• תוכן חדש...