Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחיר שלו,הפולס הוא באמת הכי משתלם.הבעיה איתו זה שבווליום גבוה המידים מתחילים לשדר קצת עיוותים.

בסופו של דבר,התקנה או לא התקנה,כיוונים שמה כיוונים,זה רק 20 אחוז מהשמיעה.היכולת עצמו של הרמקול זה 80 אחוז מאייכות השמיעה.כששמעתי בפעם הראשונה את הקומפוננט באוטו ,בלי כיוונים בלי כלום,מיד הבנתי שזה זה.הפולס,לעומת זאת,כמה דרגות מתחת.

לא עשיתי הרבה קניות גרועות למען האמת,כי בד"כ בדקתי ושמעתי לפני שנגעתי,אבל שוב,למחיר שהוצאתי,זאת הקניה הכי טובה שהייתה לי בזמן האחרון.

נ.ב לגבי הטוויטר,כבר הסכמנו שהוא החלק הבעייתי בסט,אבל שוב,עם כיוונים טובים הוא יכול להשמע מתוק להפליא.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עוצמות גבוהות? הפולס אצלי אכל בסביבות 150 RMS " כמו גבר "

המיד של הפולס פשוט מפליא למחיר שלו, לא פחות מזה.

וארלה ממש לא ה% אני לא ידוע להעביר את זה לאחוזים, אבל K2P יכול להשמע , זוועה, ואני מדבר על פשוט זוועה

והוא יכול להישמע מעולה. הכל תלוי בהתקנה ובכיוון. שהנחה שלסט יש פוטנציאל וזה לא JBL.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תשמע אמיר,ואני מאוד מכבד את דעתך

פה לדעתי מגיע הרגע של העדפה אישית

פולס מול JBL

אני שמעתי את הפולס ואת הדוטק\אובישיין

לצערי לא זכיתי להתרשם מהסופרימו המפורסם עדיין

אבל צוויון הסאונד לא התאים לי

היה טוב וטוב שהיה - זו ההתרשמות שלי

ההשוואה בינהם מזכירה לי מאוד את "קרב סכינים"

איטלקי - פשוט חזק חד ומרגש

לבין צרפתי - מלוקק מעודן ומפנק

ככה גם במכוניות אגב :-)

אני אוהב את היופי שבפשטות,הרגשתי שמורל מעלימים צלילים על מנת להנעים ולסבר את האוזן

ולי זה לא התאים,יש כאלו שאוהבים שמלטפים אותם (חתולות לדוגמא :mm_wink:)

אחרי המגילה,מה שאני מנסה להסביר זה שלכול אדם יש את הטעם שלו

יש שיתחברו לזה ויש שיתחברו לההוא

זה לא משנה

העיקר שהם מתחברים למה שהם באמת ולא כדי לספר לאחרים מה הם קנו וכמה זה נהדר

וזו המטרה האמיתית של כל הפורום

נ.ב.

הזכרת לי משהו מהצעירות :mm_wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165074&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%9C+%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אז מה החלטנו? :-)

המורל פולס מפחיד אותי, יקח זמן עד שאני יקנה מגבר, ובכל מקום אני רואה שכתוב שהסט הזה חייב מגבר.

גם זה שהפולס הוא הכי זול ופשוט של מורל, לעומת הjbl שהוא באמצע מבחינת הרמה שלהם, או הבלואנקפוט שהוא בכלל הtop של הtop שלהם..

כל הזמן אומרים ללכת לשמוע את כל הסטים כדי להחליט, אבל איפה כבר אפשר ללכת ולשמוע אותם, על אותו מגבר ורדיו דיסק, עם אותה התקנה...? יש חנות באיזור שלי עם כזה דבר?

ויש עוד מישהו שמכיר את הבלואנקפוט ויכול להגיד אם הוא כדאי או שלהתרחק?

ועוד שאלה, לא הבנתי איך הסט של jbl מורכב לפי התמונה, זה נראה כאלו שמו את הקרוס בתוך הרשת של הרמקול, אני צודק? יש שמה אפשרות לבטל את זה? כי אני ממש לא רוצה להתקין את זה ככה..

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שמעת פה 2 דיעות שונות.

עכשיו אתה צריך ללכת לשמוע אותם ולגבר דיעה.

אמיר

פורסם

ליאור,

רמקולים לרכב שומעים בתוך רכב, לא בכוורת תצוגה בחנות התקנה עם הגברה וכיוונים עלובים.

הפולס נותן תמורה נהדרת לשקל, בעוד שגם על ה JBL יש תגובות אוהדות.

הקרוסים של ה JBL נמצאים באריזת פלסטיק כמו כל קרוס רגיל, רק ש JBL שילבו גם רשת בעיצוב שלו, אין כל קשר לרמקול.

בוא לאחד המפגשים, תשמע ותחליט בעצמך. לא חסרים כאן אנשים עם הסטים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפולס נשמע סביר בהתקנה טובה (אם לא לאטום- לפחות לחזק ולאלתר כמה משתיקי רטט בדלתות)

לדעתי, במחיר של פולס חדש עדיף להוסיף בסביבות ה200 ש''ח ולרכוש דוטק מיד שניה.

יש מציאות והטוויטרים של הדוטק ליגה אחרת.

פורסם

מה זה הקומפונטים האלה זה רמקולים רגילים אז למה קוראים להם כך מצטער לא מבין בזה ומה זה hu

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

שמעתי עכשיו מורל פולס, לא אהבתי..

לעומת הקומפוננט שבא עם הפולו החדשה של אבא שלי (ולא רק אני חושב שהוא טוב), או לעומת המערכת שלי בחדר, או לעומת הקומפוננט אינפיניטי שהיה לאח שלי (והוא הצליח להרוס אותו), הם היו סתם "יבשים" בלי באסים בכלל.. ושאני חושב על זה, עם המגנט הענק שלהם, איך אפשר לשים אותם בדלת? (ועוד כזאת כמו של אונו בלי מקום מקורי :roll:)

זה היה מחובר ככה "באוויר", אבל בדקנו מיקומים שונים, היה הבדלים בין המיקומים, אבל לא מלהיב.. וזה היה עם מגבר.

אז אני ממשיך לחפש :?

מישהו יודע אולי מה הקומפוננט שמתקינים בארץ לפולו החדשה? הוא נשמע ממש טוב..

יש המלצות למשהו ששונה ממורל פולס? או המלצות על הBLAUPUNKT V6 VANTAGE מעוד מישהו? כי הם למכירה באינטרנט ואי אפשר לשמוע. אם הם זכו ב"תחרות של mtv" (שאני ישמח לראות) אז אני מתאר לעצמי שיש להם צליל טוב, אבל לעומת מה הם בדקו??

תודה

פורסם

מה לא אהבת במורל פולס?את הצליל?את זה שההמיד חלש/חזק מידי?הטוויטר לא משהו?

שמעת את הJBL?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

את הצליל.. לא יודע היה נשמע לי כמו קרש :lol: בעיקר היה חסר קצת באסים

גם הגודל הפיזי של הדבר מפריע, אם אני יקנה משהו הוא צריך להיות קומפקטי יותר מבחינת המגנט.

טוויטרים ברמה עוד לא שמעתי אף פעם, אז אין לי למה להשוות. האוזניות של סוני אריקסון משמיעות צלילים גבוהים בצורה מעולה למי שמכיר, זה הרפרנס שלי לכמה הטוויטר טוב... אבל טוויטרים טובים לרכב עוד לא יצא לי לשמוע.

את הjbl לא שמעתי עדיין

באיזה חנות/מתקין באיזור המרכז יהיה אפשר לשמוע סטים בצורה הכי טובה כדי להשוות?

וענייני חלש/חזק/ווליום/עוצמה לא חשובים לי, רק שישמע טוב.

פורסם

פולס\JBL\HERTZ ועוד הרבה קומפוננטים תוכננו לתיבה בנפח של דלת פחות או יותר

זה לא FREEAIR (כמו סאב ללא תיבה שמחובר לרצפה או למושבים האחוריים)

בתוך דלת (ואטומה כמובן הכי טוב:-)) ישמעו אחרת לגמרי - יהיה באס והוא יהיה פנצ'י והוא ירד נמוך

הבדל של שמיים וארץ ואז תבין למה רמקול מסויים צריך לנגן בנפח מסויים :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

וד"א האוזניות של סוני אריקסון נשמעות רע. המון באס והמון צססצצססססצצססס.

ואם השמעת את הרמקול סתם באויר למה ציפית?!@ אנשים ממש מפתיעים אותי לפעמים.

אמיר

פורסם

אתה הקשבתה לפולס שלי לא בתוך הדלק בדלת הוא מביא יותר באסים

ונישמע יותר טוב

בכול מיקרה גם אם תיקנה פולס או לא

בישביל להגיע למה שאתה מחפש אתה צריך קומפוננט הרבה יותר יקר משהוא כמו היבוריד

כי אם עד כדי כך היתבאסתה מהפולס

וגם מאנרגי שהיה לי בדלת אין משהוא אחר ובטח לא במחיר הזה

• תוכן חדש...