Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי רוצה לשדרג את האגזוז לאגזוז זרימה חופשית הבעיה היא שאני לא יודע אם כדי למכונית כמו שלי

פג'ו 306 שנת 1995 מנוע 1400 סמ"ק.

תודה

פורסם

התוספת של אגזוז כזה בעיקר ווקאלית. האם אתה רוצה שכולם ישמעו שאתה נוסע? שיקול הכדאיות שלך.

מבחינת הספק, יש מקומות שאומרים שיכול להוסיף עד 5%, אחרים אומרים שלא מוסיף כלום. כמובן אגזוז לא מספיק וצריך גם צנרת מתאימה לצורך שיפור כלשהו בביצועים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
:shock:הבעיה היא שאמרו לי שזה קשור איזה הזרקת דלק יש לי ואמרו לי שזה קשור ואין לי מושג איזה הזרקת דלק יש לי XS זה משנה בכלל או סתם זיינו לי תשכל כדי להגיד משו ?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...