Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שברולט קווליר קופה חיצונית משופרת חציות טמבונים ספוילר נאונים ציורים

אני רוצה לשפר את הרכב בפנימי טורבו ציפ ניטרו הוצאת ממיר קטליטי כל שיפור מנוע שיכול להוסיף לי מהירות לרכב

אני מעוניין לדעת חלד עם כל זאת מה אני צריך לעשות ברכב חיזוקים כדי שהאוטו יעמוד בשיפורים אלו הרכב אוטומט

כרגע הרכב עומד על 130כ"ס אני רוצה לעשות אותו בערך ב 300 כ"ס אנא עיזרו לי

תיעצו לי כמה כסף אני צריך להשקיע ומאיפה אני יכול לקנות את השיפורים האלה ומי יכול לעשות לי אותם

נ.ב : כסף זה לא הבעיה

אז אנא עזרו לי לשפר את הרכב שלי בהרבה בבקשה

גם אם זה אומר להחליף מנוע ל 16 שסתומים כל דבר שיעזור לי לשפר את הרכב בסופו של דבר

:)

פורסם

אני אתן לך כמה עצות :

1. למד לכתוב עם סימני פיסוק . זה יקל עליך להעביר את המסר , יקל עלינו להבין ולא יבלבל את העיניים בניסיון הקריאה .

2. ערוך חיפוש על הנושא שאתה מחפש להתייעץ לגביו . אולי יש תשובות כבר ואתה זקוק רק לקרוא אותם וחבל על הזמן שתמתין לתשובות שכבר ישנן .

3. מ 130 כ"ס להגיע ל 300 כ"ס זה לא קל . מי כמוני וכמו ה RS שלי לשעבר יודעים .

4. קרא את חוקי הפורום ותבין שהשרשור שלך לא מתאים לפורום .

5. תמיד עדיף להגיד את סכום התקציב שלך לנושא . זה רק יעזור .

6. בכל בעיה שתתקל בה , עדיף לשאול בהודעה פרטית את RAZMEL . הוא הכי תותח אצלנו .

7. אל תשכח את עצה מס' 6 .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...