Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפעמים שאני מעביר את ידית האורות מאור דרך - לאור גבוה - האורות פשוט כבים לגמרי , לפעמים שאני מעביר לאורות גבוהים יש השתהות עד שנדלקים האורות בכמה שניות .

ומדי פעם צריך לכבות את האורות ולהדליק מחדש - לשחק עם הידית כמה פעמים עד שיהיה אור חזק .

רציתי להתייעץ איתכם לגבי מס' חלופות :

1) קניית ידית חדשה - מקורית 740 ש"ח , אין תחליפית .

2) קניית ידית מפירוק , לדוגמא "המאגר" - 300 ש"ח כולל מע"מ , שאלתי אותם כמה ק"מ עבר הרכב שממנו פורקה הידית ואמרו לי 90,000 ק"מ , נשמע לי נמוך משהו , האם ניתן לסמוך על הק"מ שהם מציינים באם מישהו יודע ? .

מצאתי ידיות בפירוקים אחרים יותר זול אך לא ניתן לדעת את הק"מ ממנו פורקה הידית .

3) בעל מקצוע שמתקין אזעקות - הציע לי אפשרות להתקין "ריילי" - אמר לי שאם זה יצליח יעלה לי 180 ש"ח .

זקוק לייעוץ , מה כדאי לעשות .

בתודה מראש , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפי דעתי הפתרון המתבקש הוא להתקין ממסר (ריליי) אבל שהפיקוד שלו לא ע"י הידית אלא ע"י מפסק חיצוני שיתקינו לך. יש מפסקי אורות אוניברסליים שמתאימים להחליף את כל הידית. חיבור ממסר שמפוקד ע"י הידית לדעתי הוא לא פתרון טוב כיוון שכנראה היא מהווה התנגדות גבוהה או נתק לפרקים.

הפתרון שהצעתי זול ואמין והוא יעשה את העבודה אלא אם אתה מתעקש לשמור על מקוריות הרכב, דבר שבמקרה של שרייד 93 כנראה אני לא הייתי עושה.

לחילופין אם יש לך ידייים טובות אתה יכול לנסות לשפץ את הידית.

פורסם

אופציה 3 כמובן. בנוסף, ניתן לנקות בידית את המגעים ולכופף מעט כדי ליצור מגע טוב בעת חיבור.

180 ש"ח נשמע לי מחיר סביר - בהנחה שמותקנים ריליי גם לגבוהים וגם לאורות הדרך.

עריכה: אני רואה שהקלדתי במקביל לאביב. אני מאמין שבמצב הנוכחי המגעים הלקויים בידית יספיקו

לזרם הפיקוד של הממסר. עשיתי תיקון דומה בסויפט 91 שהחזיק 3 שנים (לפחות, עד שנמכרה).

:turn-l:
  • תוכן חדש...