Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממליץ בכלל על רכישת הרכב ברמת האבזור הזאת- לא ידני ולא רובוטי. הגיע הזמן שנעשה חרם צרכנים כמו שצריך, רק ככה העינינים יתחילו לזוז כאן. בדוק את הסקודה פביה החדשה.

"חרם צרכנים" - מה יהיה כותרתו ? "יבוטלו ה- ABS וכריות האוויר, יוחזר הרדיו דיסק המקורי עם שליטה מההגה..."

רק שתי שאלות:

1. האם יש לך מניות בסקודה ?, כי זה נראה ככה!

2. האם נהגת בפונטו החדשה, האם נהגת בסקודה פאביה החדשה או שהמידע שלך מגיע כולו מחלק ה- "איבזור" בקטלוג של שני הרכבים ?

אתה כולך מגוייס כדי לקטול את הגרנדה פונטו בצורה מעוררת חשד ותכל"ס בלי הרבה הסברים - ותיסלח לי אבל לקפוץ בכל הודעה ולצעוק שלגרנדה פונטו אין סאנרוף מקורי, אין מנוע דיזל (כן בטח, כאילו שאתה היית קונה פונטו דיזל) זה כבר נראה מגוחך.

ואגב, הגיר הרובוטי לא צריך להיות סיבה לפסול את הרכב- ראה מקרה הקורולה, מי האמין שככה ימכר בארץ רכב עם גיר רובוטי. הכל זה עניין של איזה סמל מודבק בחזית הרכב.

בא לפה בן-אדם, שואל על הגיר הרובוטי ועל הרכב בכללי ובמקום לקבל תשובה ממי שמכיר, באמת!, את הרכב יש פה חגיגה שלמה סביב "רדיו דיסק מקורי". הלו, ראית איך נראית הפוקוס החדשה, תחושת הצפיפות במאזדה 3, הקיצוץ בכריות האוויר של הקורולה החדשה - זה מה שמוכרים בארץ ולדעתי הגרנדה-פונטו מהבחינה הזו לא נבדלית הרבה מאוד מרכבים אלה. כל רכב צריך לבחון אותו בהתאמה לצרכים שלך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל חיי אני נוסע ונוהג אך ורק בפיאטים. למעשה, עוד לפני שנולדתי אמי רכשה כבר פיאט. מן הסתם הרכב הבא אמור להיות גם כן פיאט בגלל שאני מרוצה מהמכוניות שהיו לי עד היום, אבל זה פשוט בלתי אפשרי בגלל היבואן הנוכחי.

שוב- לרכוש רכב שנת 2008 עם אותו אבזור נוחות בדיוק כמו שיש לי באונו המיושנת זה פשוט בושה וחרפה!

לא, אני לא צריך ברכב חדש סאנרוף. גם לא מנוע דיזל, אני אוותר גם על גלגלי המגנזיום וגם על הבקרת אקלים. אבל על הר"ד המקורי, מנוע בנזין 16 שס' נורמלי והידיות בצבע הרכב לא הייתי מתפשר לעולם.

ולשאלות שלך:

1. מניות בסקודה?! הלוואי, מהפה שלך לאלוהים. אם היו לי מניות לא הייתי נוסע על רכב ששווה 4900 ש"ח.

2. לא ידעתי שצריך לנהוג ברכב מסויים כדי להתרשם מהאבזור שלו, תאוריה מעניינת.

לגבי "חרם הצרכנים"- מחרימים את הרכב עד שלא יגיעו הגרסאות המאובזרות במחיר שפוי. חודש חודשיים עם 0 מסירות ללקוחות והיבואן יתחיל להתעורר. אין צורך לוותר על אבזור הבטיחות!

לגבי הסקודה פביה- סוף סוף יצאה סופר מיני ראוייה אחרי הסוזוקי הסוויפט. כן, יכול לקרות מצב כזה וכדאי שתשלים עם זה.

אין לך שום צורך לגונן על הפונטו החדשה, אתה מנסה לשכנע רק את עצמך. כן, ראיתי ונסעתי בפוקוס החדשה, נראית חבל"ז. כן, ראיתי ונסעתי גם במאזדה 3, הפונטו לא יותר מרווחת ממנה. הקיצוץ בכריות אוויר של הקורולה החדשה לא מתקרב בכלל למה שעשו בפונטו.

אין פה שום חגיגה על "רדיו דיסק מקורי", יש כאן ביקורת כלפי ההחלטות שנלקחו בנושא ייבוא הגרנדה פונטו ע"י היבואן הרשמי, והמלצות חמות לפותח השרשור לבדוק עוד רכבים בטרם ייכנס לסוכנות פיאט.

פורסם

בעיני דווקא העובדה שאין ר"ד מקורי היא יתרון.

ולא את כל סוגי הידיות ניתן לצבוע בצבע הרכב. וגם זה לא נראה לי אסון יותר מדי...

לגבי המנועים אתה צודק, זו הפשלה הרצינית ביותר של היבואן, והחסרונות המשמעותיים בתחום האבזור לדעתי הם היעדרותם של חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים אלקטרונית, ESP, ח"ח מאחורה ומושבים איכותיים יותר.

פורסם
בעיני דווקא העובדה שאין ר"ד מקורי היא יתרון.

מסכים איתך. זה נראה טוב, אבל זה לא טוב לחובבי האודיו :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ייתי היום בנסיעת מבחן על הדגם האוטומטי אכן הרכב הוא כבד יש לציין וזה בדגם של 1.4 ליטר

בנוסף לכך בפרוספקטים של הרכב יש נתון מוזר קצת שהרכב עובר 1000 מטר ב36.4 שניות האם זה מהיר

או איטי לערכתי זה ניראה לי איטי

• תוכן חדש...