Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.

י שלי מגבר פולס האודיו1600וואט. 5ערוצים

2ערוצים מפעילים קומפוננט.

וה2ערוצים הנוספים צריכים להפעיל את הסאב.

מדובר ב2באסים של לנזר1000וואט

מורכבים בתיבה כפולה.

מישהו יכל לתת לי הסבר אני אני מחבר את הסאב למגבר עים החוטים בדרך הכי טובה?

bmw-530i 3.0L

פורסם

תן יותר פרטים על הסאבים כמה סלילים כמה אום כל סליל אם זה שני סלילים נתונים על המגבר הספק לאיזה התנגדות הוא יורד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה הפרטים של הסאב:

Black Non-Pressed Paper Cone Wide Non-Fatiguing Rubber Suspension Stamped Steel Basket w/Golden Input Terminal Bumped & Vented Motor Structure Special Designed Rubber Magnet Boot 2'' 4 Layer High Temperature Kapton Voice Coil 65 + 65 oz. Heavy Double Stacked Magnet Structure 400Watts rms 1000Watts Peak Power 4 Ohms Nom. Impedance SPL: 91.9 dB Mounting Depth: 6.42'' Overall Diameter: 12.09''

וזה הפרטים של המגבר:

מגבר BA-4400 PuLse AuDio PuLse AuDio מגבר 4 ערוצים בעל עוצמה של 1600 Power Music Watt מגבר מקצועי יורד ל - 2 אום 100 RMS Watt קרוסאובר LPF, HPF, BASS EQ, Gain חיבור ל - 2,3,4 ערוצים אפשרות כאילו יש למגבר 5-6 ערוצים, אפשרות לחבר 2 זוגות רמקולים במקביל וסאאוופר יש אפשרות

bmw-530i 3.0L

פורסם

אתה יודע על מה בכלל אתה מדבר שאתה אומר סתם חרטה וכדאי שתערוך מחדש את ההודעה {לגבי ה-חחחחחח}

ואם אתה לא מבין עדיף שלא תגיב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בנתיים לפי מה שהמוכר הסביר לי חיברתי ב8 אום.

שומעים קצת יותר חזק מסאב אחד ב4 אום.

כניראה צריך להתחדש באיזה מונובלוק נחמד.

bmw-530i 3.0L

פורסם

המגבר הזה (PULSE AUDIO BA4400) הוא האח התאום של הMAC AUDIO Z4200

כ100 RMS ב4 אום לכול יציאה

ובסביבות ה280 RMS ב4 אום בגישור שני ערוצים

יש לך שני סאבים שכול אחד דורש גישור (בהנחה שכל אחד בעל סליל יחיד)

לכן אתה יכול לחבר את המגבר בשני גישורים לשני הסאבים או לחילופין ללכת על סאב אחד איכותי בגישור(מומלץ!)

ולחבר את הקומפוננט לשני היציאות הנותרות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני כניראה יקנה או מונובלוק לסאבים.

או מגבר נוסף 4ערוצים.

וככה הסאבים ישארו על אותו מגבר אבל כל אחד בגישור לבד.

מה אתם ממליצים לעשות{לא מעונין להחליף סאב כרגע}

bmw-530i 3.0L

פורסם

כן אני כניראה ילך על מונו נחמד.

יש המלצות למשהו עד 1000שקל?

אין לי בעיה לקנות גם מיד 2.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...