Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לא בריא לאכול עוף, הוא מלא באנטיביוטיקה...

גם סלולרי...

גם מים מהברז.....

גם תות שדה.....

אפשר להמשיך לנצח את הגם....:-?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

היא אמורה להיות מסרטנת בערך כמו המחשב שלך (שהוא מסרטן, באמת).

הרי כל הדיבור הוא על זה שהמנוע והכבלים שמגיעים אליו יוצרים קרינה אלקטרומגנטית. אני טוען שלכבלי החשמל בבית שלך יש אפקט דומה. לכן, אם אתה לא גר בבקתה באמצע הנגב בלי חשמל, הקרינה מהפריוס היא הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

קרינה מכבלי מתח גבוה חזקה בהרבה מכל מה שסוללה של מכונית יכולה לייצר.

"ai motoare capul doare"

פורסם
גם לא בריא לאכול עוף, הוא מלא באנטיביוטיקה...

גם סלולרי...

גם מים מהברז.....

גם תות שדה.....

אפשר להמשיך לנצח את הגם....:-?

ורק שתדעו, בשיא הרצינות, סלולרי זה באמת לא בריא לאכול...:lol:

פורסם

למעשה הם כותבים שיש לכך סיכון מסרטן אבל מצד שני טויוטה והונדה טוענות שזה ברמה נמוכה מאוד (במיוחד טויוטה טוענת).

אין מה לעשות כיום כל דבר הוא מסרטן,חוץ מזה אני לא מאמין שזה מסרטן יותר מהמנוע הרגיל של המכונית.

פורסם
היא אמורה להיות מסרטנת בערך כמו המחשב שלך (שהוא מסרטן, באמת).

הרי כל הדיבור הוא על זה שהמנוע והכבלים שמגיעים אליו יוצרים קרינה אלקטרומגנטית. אני טוען שלכבלי החשמל בבית שלך יש אפקט דומה. לכן, אם אתה לא גר בבקתה באמצע הנגב בלי חשמל, הקרינה מהפריוס היא הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

קרינה מכבלי מתח גבוה חזקה בהרבה מכל מה שסוללה של מכונית יכולה לייצר.

קרינה אלקטרו מגנטית של מחשב עם לוח אם טוב נמוכה מאוד, למחשבי מותג טובים כמעט אפסית. הקרינה למרחקים כ"כ קטנים, שאם אתה לא מחזיק את המחשב ליד ראש או יושב אליו, אין סכנה. מה שכן נותן קרינה רצינית זה מסכי CRT שמתו והוחלפו ע"י LCD שלא מקרינים בכלל.

לידע כללי, גנרטורים ומנועים חשמליים גדולים נותנים קרינה אלקטרומגנטית חזקה. לכן מאוד הגיוני שמערכת החשמל של רכב היברידי מסוכנת. אפילו מקרר מצוי, יש לו קרינה עד כדי כך חזקה שמופצת לכל המטבח, הספק שלו בסדרי גודל קטן יותר ממערכת חשמל ברכב. מה שאני ממליץ לעשות, כדי לבדוק מי באמת צודק, קנו מד קרינה אלקרטו מגנטי ותמדדו.

אחת השיטות להלחם עם קרינה אלקטרו מגנטית זה הארקה טובה. כידוע, במכונית להערקה משמש הגוף שלה. כלומר כל הקרינה האלקטרומגנטית מתרכזת ברכב.

מישהו רשם שיש הרבה דברים מסטרנים - הוא צודק. אבל דברים מסרטנים ברמות שונות. מי רוצה לחיות במכרה אורניום? מה אכפת, הרי גם תות מסרטן ובמכרה כזה יחידות דיור זולות מאוד (חינם) ועבודה מסודרת :?.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר למחשב- ברור שהוא לא יוצר קרינה חזקה. אבל זה היה רק כדי להדגים שהכל גורם לקרינה. בכל מקרה, יש אפילו בבית דברים שגורמים לקרינה חזקה יותר. אנטנות סלולריות וכבלי מתח גבוה הרבה יותר מסוכנים, לדעתי, ממכונית היברידית (מבחינת קרינה).אמנם אני מסתמך יותר על הרגשה מאשר על נתונים אמיתיים, אבל אני יוד שהזרמים והמתחים בכבלי מתח גבוה גבוהים הרבה יותר מכל מה שיש במכונית.

בכל מקרה, אני מאמין שמכונית היברידית גם פחות מסרטנת מאורניום :-D.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...