Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו יודע (רק לבעלי פוקוס בהווה או בעבר בבקשה)האם ניתן להתקין קומפוננט הנ"ל בדלתות הקדמיות של פורד פוקוס

ללא חשש של חוסר מקום עקב גודל המגנט?

איזה עובי של MDF הגבהה ,מתאם צריך?

תודה מראש

פורסם

אם אתה מדבר על פוקוס בין השנים 2001-2006 אז אני יודע שאפשר אצלי מותקן ב-2005 .

ההגבהה צריכה להיות בעובי 0.5 ס"מ.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה על תשובתך,מר סאב

תוכל לפרט לי יותר על ההתקנה אצלך ברכב?

איכן הקרוסים ממוקמים? המגבר? המתאם של

הרמקולים אתה בניתה או מתקין? מי אתה ממליץ להתקנות?

תודה

פורסם

דני זומשטיין בנה לי, אבל זה ממש לא משהו רציני לבנות לבד.

פשוט לא ידוע את כל המערכת התקנתי לבד אבל לזה לא היה לי כוח.

הקרוסים נמצאים אחד מעל התא כפפות ואחד מתחת להגה, טוויטרים על הדאש ממש הכי קרובים שניתן לחלון הקדמי.

מגבר בבגאז'

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

היי

אני התקנתי בפוקוס 2006 (צורה חדשה) סט של שלושה חלקים מקדימה. לגבי שאלתך, היה מספיק מקום עבור הרמקול שלי בדלת מקדימה (Morel HCW6.5) כך שבמקומך לא הייתי דואג לגבי הדרייבר של ה PULSE. יותר מכך, הרכב הגיע עם מבנה עגול מפלסטיק שהוסיף הרבה אופי לדרייבר בדלת, ובשביל להתאים לשם את הרמקול שלי בנינו מעץ תושבת גדולה שדומה למבנה המקורי. השקענו בתוך זה את הרמקול והמיד באס שיוצא משם הוא נהדר! הרמקול נכנס שם בלי בעיות. סך הכל נראה שפורד השקיעה מחשבה עבור מי שרוצה סאונד טוב מהרמקולים מקדימה, היות ויש פוטנציאל נהדר לבנייה טובה שם.

מצד שני, האוטו מאוד כבר יחסית למנוע... אבל שום דבר לא מושלם :idea:

• תוכן חדש...