Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר- אם מדינת ישאל מדינת היהודים, תשכור אוטובוסים לזרוק את המוסלמים מהמדינה.

בארה"ב יש יותר יהודים מאשר בישראל. כל עוד בארץ יהיו מיעוטים, והרוב היהודי בגולה, ישראל לא יכולה להיות מדינת היהודים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אמרתי לזרוק ולצלוב ואל תשימו מילים זרות בפי.

ההתלהמות שלכם מוציאה דברים מהקשרם.

אין בעיה שהמוסלמים/נוצרים יחיו כאן.

יש בעיה מהו ציביון המדינה.

אם המדינה היא יהודית או מדינה ישראלית.

אם היא יהודית - גם הדתות האחרות יצטרכו לכבד את חוקי 70 חכמי כנסת ישראל.

אם היא ישראלית - כולם יכבדו את חוקי 120 החכ"ים.

להבדיל מדתות אחרות בהיסטוריה, היהודים לא יצאו למסעי צלב כדי לנצר או לאסלם עמים אחרים. היהדות אינה דת שמחפשת להעביר אנשים על דתם בעל כורחם. מי שרוצה להתגייר, אמור לפנות מיוזמתו. גיור שנעשה מאינטרסים ולא מהכרה עצמית בדת - אינו גיור תקף. היהדות רוצה את ד' אמותיה מבלי שידחפו לתוכה סימנים אחרים.

ברור שכאשר הם מקבלים אחיזה במושכות השילטון, הם מנסים להרחיב את גבולם בדרכים לגיטימיות. אני מניח שאילו הדתיים מאוד מאוד רצו לשנות את פני המדינה הם לא היו רצים לכנסת ב-5 מפלגות אלא מתאחדים ומהווים אולי מפלגת רוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אלה נקראים ערב רב. ערב רב זה מה שמסתפח לעמ"י. אז אלה לא נכללים בהגדרה של עם מאוחד. מי שלא יהודי - לא נכנס. פשוט מאוד. ואני ממש לא גזעני.

מה זאת אומרת "לא נכנס"

הם כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה, הנקודה היא ההישרדות של העם העתיק הזה שנקרא העברים/בני ישראל/יהודים, זה מה שהכי חשוב, כל השאר שולי בהחלט.

הסבר למונח "ערב רב" שאדון אלמנט הזכיר- כשבני ישראל יצאו ממצרים הסתננו בינהם "ערב רב", אלו גויים שברחו עם ישראל ממצרים מהסבל ששרר במצרים לאחר המכות, אלו התערבבו בעם ויש להם דורות המשך לכל אורך ההיסטוריה של העם היהודי עד עצם היום הזה, מאלו מזהירים אותנו שהם נקודת תורפה מסוכנת שיש לעם היהודי, כיוון שאותו "ערב רב" מנסה לכלות את העם היהודי מבפנים וגורם לו לחטאות והלתרחק מהיהדות.

פורסם
אתם מפספסים את הנקודה, הנקודה היא ההישרדות של העם העתיק הזה שנקרא העברים/בני ישראל/יהודים, זה מה שהכי חשוב, כל השאר שולי בהחלט.

לכל אורך ההיסטוריה של העם היהודי עד עצם היום הזה, מאלו מזהירים אותנו שהם נקודת תורפה מסוכנת שיש לעם היהודי, כיוון שאותו "ערב רב" מנסה לכלות את העם היהודי מבפנים וגורם לו לחטאות והלתרחק מהיהדות.

השרדות העם היהודי זו הנקודה שלך, לא שלי.

אתה טוען שאני מנסה להשמיד אותך מבפנים?

טיעון נאצי משהו, לא?!

לטובת ציבור הקוראים אני מצרף תמונה של "נקודת תורפה מסוכנת" שיידע ציבור הקוראים מי בא עליו לכלותו ושייזהר!

2008_02020166_small.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש הבדל בין עם לדת, אזרחות ועממיות הם דברים שונים. יש הרבה ערבים אזרחי ישראל, האם אנחנו והם עם? תשאל אותם.:twisted:

תסלח לי אבל הבדואי והדרוזי שחיים פה, משלמים מיסים פה ועושים יחד איתי מילואים הם הרבה יותה העם שלי מאותו יהודי חרדי בברוקללין שמעולם לא היה פה, לא רוצה לבוא לפה, מדבר יידיש ולמעשה חוץ מסעיף הדת אין לי שום דבר משותף איתו.

אישית אני לא שומר כשרות, אוכל חמץ בפסח ולא צם ביום כיפור אבל אני לא אוכל חמץ בפרהסיה (גם בעבודה למרות שיש לא מעט עובדים שלי שבאים עם לחם אני לא אבוא עם חמץ מתוך כבוד למי שכן שומר כי לגבי החמץ יש ציווי גם שלא ייראה.

לגבי ממכר חמץ בחנויות מדובר בעניין מסחרי טהור וצריך להשאיר לכל חנות להחליט לבד מה היא רוצה למכור. מה שכן, לדעתי צריך לחייב חוק שילוט מתתאים ובולט לחנויות שמוכרות חמץ בפסח או אוכל לא כשר.

הגיע הזמן שהציבור בארץ ילמד לכבד את האחר משני הכיוונים. הן מצד החרדים לגבי ימי זיכרון והן מצד החילוניים לגבי חמץ בפרהסיה.

ו FALOU, לאור ההיכרות עם האבא שלה היא בהחלט מהווה איום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תסלח לי אבל הבדואי והדרוזי שחיים פה, משלמים מיסים פה ועושים יחד איתי מילואים הם הרבה יותה העם שלי מאותו יהודי חרדי בברוקללין שמעולם לא היה פה, לא רוצה לבוא לפה, מדבר יידיש ולמעשה חוץ מסעיף הדת אין לי שום דבר משותף איתו.

אישית אני לא שומר כשרות, אוכל חמץ בפסח ולא צם ביום כיפור אבל אני לא אוכל חמץ בפרהסיה (גם בעבודה למרות שיש לא מעט עובדים שלי שבאים עם לחם אני לא אבוא עם חמץ מתוך כבוד למי שכן שומר כי לגבי החמץ יש ציווי גם שלא ייראה.

לגבי ממכר חמץ בחנויות מדובר בעניין מסחרי טהור וצריך להשאיר לכל חנות להחליט לבד מה היא רוצה למכור. מה שכן, לדעתי צריך לחייב חוק שילוט מתתאים ובולט לחנויות שמוכרות חמץ בפסח או אוכל לא כשר.

הגיע הזמן שהציבור בארץ ילמד לכבד את האחר משני הכיוונים. הן מצד החרדים לגבי ימי זיכרון והן מצד החילוניים לגבי חמץ בפרהסיה.

ו FALOU, לאור ההיכרות עם האבא שלה היא בהחלט מהווה איום.

אני חלוק איתך קצת על הדרך שבה הצגת את המושג עם, הדרוזים והבדואים אכן חיים איתנו וחלקם משרת בצבא, אבל עדיין קשה לי להאמין שיש לך כמה חברים דרוזים קרובים שאתה יוצא איתם בשישי בערב לבלות. יש לנו ברית דם איתם (שמתחילה להתערער לצערי אצל הצעירים) אבל עדיין הם בדלנים ובכל זאת הם אכן עדיפים על יהודי שמעדיף לחיות בארה"ב ואין לו שום זיקה למדינה.

לעומת זאת עם המשפט האחרון אני מסכים בהחלט. צריך לדעת לכבד. היתה פה השתלחות רצינית בחרדים למרות שרק מס' קבוצות בדלנים חרדים ירושלמים הם אלה שמוציאים שם רע לשאר, אני גר בקריות באיזור עמוס חרדים ויש פה דו קיום למופת. אז נתחיל בזה שלהכליל ציבור שלם זה לא דבר חכם.

לגבי ממכר חמץ בחנויות אני מסכים איתך למרות שיש דברים שנעשים רק ע"מ לשמור את צביון המדינה. בכל עם ודת יש אנשים חילונים, שים לב שמוסלמי חילוני לעולם לא ישתלח בדתיים ורק בישראל העם החילוני לא מוכן לקבל שום הגבלה הקשורה בדת. בירושליים לדוגמא יש חוק עזר עירוני שאומר שאם אתה בונה אתה חייב לחפות באבן ירושלמית. למה?! גזענות! אני רוצה דווקא לבנים אדומות! למה מגבלה כזאת לא גורמת השתלחות על גזילת החופש ואי כיבוד הדמיון היצירתי שלנו בעיצוב הבית שלנו?

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי זה אנשים כאלה 430228-5.jpg

אנשים שרוצים להחזיר את יפו. מה הלאה חיפה, ירושלים... אולי נקפוץ כולנו לים ונתן את המדינה לערבים.

האנשים האלה לבטח לא שרתו בצבא , אבל אם יפצעו בפיגוע(צינזרתי את עצמי) הם עוד יאשמו את הצבא שלא פועלים כראוי.

אם כבר הערבים צריכים להחזיר לנו את חברון ואת בית לחם ששיכת לנו הרבה לפני שהם התרכזו שם.

פורסם

"ביקשתם יונה - קיבלתם בולבול " (זהו ציטוט מדויק של סטיקר שיש לי).

אני חילוני לגמרי. יש לי קצת מסורת והיא לא לאכול חמץ בפסח, לצום ביום כיפור. זה בערך הדברים היחידים שאני עוד עושה.

לרוב אני שונא דתיים שכופים את עצמם ואמונתם עלי אבל הפעם לפי דעתי יש משהו במה שהם אומרים.

השם השני של מדינת ישראל הוא מדינת היהודים ולא בכדי.

חופש הבחירה וחופש האמונה זה נחמד מאד. אבל אני מאד מאמין שברגע שחיים במדינה בעלת דת "שולט" (למי שלא הבין, רוב מדינות העולם זוהי הנצרות ובשאר איסלאם), צריך לכבד את הדת הזו.

דוגמא חיה:

משטרת הצניעות באיראן.

לא אומר שצריך להגיע למצב כזה חס וחלילה אבל קצת כבוד גם אם אתה ערבי או דרוזי או רוסי או סלובני או איראני או ישראלי.

לא ביקשו הרבה,

רק לא למכור חמץ במקומות ציבוריים, ופעם אחרונה שבדקתי רשת מזון היא מקום דיי ציבורי (לכן אני גם לא מעודד מכירת חזיר בטיב-טעם לדוגמא).

לא מבקש להפוך את המדינה למדינה דתית, סה"כ קצת יותר רגישות.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

Iron,

דברים נבחנים לא רק באופן המוחלט שלהם, אלא בראי הזמן.

מה שהיה נכון לעשות לפני 5,000 שנה, (השמדת עמלק) לא נכון לעשות לפני 65 שנה (למרות שהעולם שתק), ובוודאי לא נכון לעשותו כיום.

לפני אלפי שנים (וגם מאות) אפשר היה להתחתן עם מס' נשים, היום ברוב העולם נישואים מותרים רק לאשה אחת.

יכול להיות שאם דברים היו נעשים עד תום בזמנם, לא היינו עומדים היום בפני בעיות מסוג אחר - אם היינו משמידים את העמלקי והגירגשי והיבוסי והאדומי וכו', יתכן וכל פני ההיסטוריה היו אחרים. לא עשינו את זה אז, והיום זה מאוחר. גם אם נרצה מאוד - לא נוכל.

לא לשכוח את הכושים שנמכרו לעבדים במדינת החירות והחופש (ארה"ב), לא לשכוח את האינדיאנים שנטבחו ונדחקו.

לא לשכוח את המהפיכה הצרפתית.

חלו תמורות בעולם, אנשים הרימו ראש, נהיית מודעות לזכויות אדם, הקידמה הטכנולוגית הביאה איתה שינויים לטוב ולרע.

לגרש ערבים מיפו לפני 60 שנה אינו שונה מלגרש ערבים מחברון היום. גם זה וגם זה חלקי ארץ ישראל. אלא שמה שהיה לגיטימי לעשיה לפני 60 שנה, אינו לגיטימי לעשותו היום. ולכן הגרפיטי שצירפת נכון להיום הוא נכון, נכון ללפני 60 שנה הוא לא נכון.

יש דברים שהתקבעו לזמנם, על אף שבמוחלטות הם טעות. דיר יאסין לא ערף את ראשי המדינה, סברה ושתילה - כן (למרות שבאופן ישיר לא אנו עשינו את הטבח).

אילו אני לפני 60 שנה, סביר להניח שהייתי דוגל בגירוש ערבים וטיהור הארץ. כיום, גם אם מישהו יכול לחשוב לעצמו מחשבה שכזאת, הוא אינו יכול לישמה ועל כן היא אינה רלוונטית.

לפעמים אנשים עושים שימוש ציני בסיסמאות, על אף שאין בהם לשנות, כל מה שהם מחפשים זאת פרובוקציה לשמה בעוד שברור להם שאין להם פיתרון ישים.

להגיד שהשני טועה מבלי להעמיד פתרון שיעמוד במבחן הזמן - זאת לא אידאולוגיה, זאת דמגוגיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
השרדות העם היהודי זו הנקודה שלך, לא שלי.

אתה טוען שאני מנסה להשמיד אותך מבפנים?

טיעון נאצי משהו, לא?!

לא, חס וחלילה, לא פיזית מנסים לכלות, אלא רוחנית, זה די מה שאתה מנסה לעשות.

פורסם

על תבונה ורגישות.

לוותר על לחם עבור מצות, זה ללא ספק קשה.

לוותר על אוכל ליום שלם - משימה שמעולם לא עשיתי. ואני לא רוצה לחשוב אפילו על כמה שזה קשה.

ואני מבין את זה, ומכבד את זה.

מה שאני לא מבין זה דבר אחד.

למה כל המאמינים הדגולים שיודעים לצום ולא לאכול חמץ כי "It is Jewish tradition", צריכים שגם אני אסבול.

אם אתם כל-כך מאמינים בדברים האלה, תעשו אותם וזהו.

אולי אם ה"חטאים" שלי מפריעים לכם, זה סימן שבעצם יש לכם ספקות לגבי כמה שהדברים הללו נחוצים?

פורסם
Iron,

דברים נבחנים לא רק באופן המוחלט שלהם, אלא בראי הזמן.

מה שהיה נכון לעשות לפני 5,000 שנה, (השמדת עמלק) לא נכון לעשות לפני 65 שנה (למרות שהעולם שתק), ובוודאי לא נכון לעשותו כיום.

לפני אלפי שנים (וגם מאות) אפשר היה להתחתן עם מס' נשים, היום ברוב העולם נישואים מותרים רק לאשה אחת.

יכול להיות שאם דברים היו נעשים עד תום בזמנם, לא היינו עומדים היום בפני בעיות מסוג אחר - אם היינו משמידים את העמלקי והגירגשי והיבוסי והאדומי וכו', יתכן וכל פני ההיסטוריה היו אחרים. לא עשינו את זה אז, והיום זה מאוחר. גם אם נרצה מאוד - לא נוכל.

לא לשכוח את הכושים שנמכרו לעבדים במדינת החירות והחופש (ארה"ב), לא לשכוח את האינדיאנים שנטבחו ונדחקו.

לא לשכוח את המהפיכה הצרפתית.

חלו תמורות בעולם, אנשים הרימו ראש, נהיית מודעות לזכויות אדם, הקידמה הטכנולוגית הביאה איתה שינויים לטוב ולרע.

לגרש ערבים מיפו לפני 60 שנה אינו שונה מלגרש ערבים מחברון היום. גם זה וגם זה חלקי ארץ ישראל. אלא שמה שהיה לגיטימי לעשיה לפני 60 שנה, אינו לגיטימי לעשותו היום. ולכן הגרפיטי שצירפת נכון להיום הוא נכון, נכון ללפני 60 שנה הוא לא נכון.

יש דברים שהתקבעו לזמנם, על אף שבמוחלטות הם טעות. דיר יאסין לא ערף את ראשי המדינה, סברה ושתילה - כן (למרות שבאופן ישיר לא אנו עשינו את הטבח).

אילו אני לפני 60 שנה, סביר להניח שהייתי דוגל בגירוש ערבים וטיהור הארץ. כיום, גם אם מישהו יכול לחשוב לעצמו מחשבה שכזאת, הוא אינו יכול לישמה ועל כן היא אינה רלוונטית.

לפעמים אנשים עושים שימוש ציני בסיסמאות, על אף שאין בהם לשנות, כל מה שהם מחפשים זאת פרובוקציה לשמה בעוד שברור להם שאין להם פיתרון ישים.

להגיד שהשני טועה מבלי להעמיד פתרון שיעמוד במבחן הזמן - זאת לא אידאולוגיה, זאת דמגוגיה.

.

מה כ"כ קשה לעשות טרנספר? הרי הצלחנו להציא בכמה ימים קרוב ל50 אלף מעזה. כשלא השתמשנו בכוח כלל. תאר לך כמה אפשר לגרש בחודש תוך כדי שימוש בכוח.

הקטע שפעם לאף אחד לא היה איכפת, והים כל העולם עוקב אחרינו עם זכוכית מגדלת כדי שלא נעשה "פשעים" הוא פשוט לא נכון.

צפון קוריאה ואיראן שמות זין על כל העולם ועושת מה שבא להם. ובסוף הם יקבלו מארה"ב את מה שהן רוצות. צפון קוריאה כבר מקבלת. כמו שלפני 69 אף אחד לא שם זין, גם היום כל מדינה דואגת לעצמה.

אז למה אנחנו לא יכולים לעשות מה שטוב באמת לנו? מדינה מופרדת מהמוסלמים- כי היקף הביצים של המנהיגים לא מגיע ל3 סנטימטר.

מזל שלמנהלים בפורום יש ביצים.

קבל אזהרה בשם כל גולשינו ואחינו המוסלמים.

• תוכן חדש...