Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום

אני רוצה לשדרג את המערכת בקורולה GLI שלי, לאחר אינספור בירורים וחיפושים באינטרנט לא הצלחתי להבין מה נכון לעשות, התקציב הוא 2500 ש"ח, אני מעוניין רק בהתקנה, מגבר 4 ערוצים והחלפת 4 הרמקולים.

אשמח לייעוץ בנושא.

לפי מה שהצלחתי להבין בHU המקורי אין יציאות RCA, בSPECS של כמה מגברים כתוב SPEAKER LEVEL INPUT

רציתי לדעת אם מישהו ניסה את האופציה הזו ואם זה נשמע טוב.. מה שחשוב לי זה האיכות של הסאונד בווליום לא הכי גבוה שיהיה נקי וברור.

שאלה נוספת, אם אני מחליף את הHU יש אפשרות שהחדש יישלט מגלגל ההגה כמו המקורי ??

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

פורסם

2500 ש"ח אין לך אופציות טובות , להשתמש במערכת המובנית ברכב זאת טעות גורלית :) כי המערכת המובנית מעוות את הסאונד כבר בווליום נמוך שלא לדבר בווליום בינוני פלוס .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש כמה דברים שצריך להבין פה :

האם זהו רכב שלך ? או רכב ליסינג מהעבודה ?

האם מצאת מתאם שיחליף את הHU המקורי ? כי בתכל'ס צריך מתאם לקונסולה ורק אז לחפש רדיו דיסק חדש ..

אם תחליף את הHU - תלוי מה תתקין ישנן חברות שמאפשרות חיבור לשליטה מקורית בעזרת מתאם ,

קח בחשבון שלצערי, כמו שזה נראה לי - 2500 יהיו קצת פחות מידי לכל התהליך (מתאם לקונסולה , רדיו דיסק , מגבר , רמקולים , מתאם לשליטה מההגה..)

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה רכב פרטי שלי,

לא מצאתי מתאם כי עד עכשיו לא חשבתי על להוציא את המערכת המקורית,

הרדיו שם הוא 2DIN אז חיפשתי 2DIN והם נורא אבל נורא יקרים,

אני גם קצת מפחד מכל הסיבוכים שיכולים להיות עם מגבר,

את האמת אם רדיו דיסק 2DIN וארבע רמקולים יביאו את השיפור המיוחל אני ישמח לרדת מהעניין של המגבר

ברכב הקודם היה לי רדיו דיסק של סוני ורמקולים של קנווד 6*9 מאחורה ו6.5 מקדימה שמעו מצוין אבל בווליום גבוה הרדיו דיסק התחיל לזייף האור שלו עמעם כאילו אין לו מספיק חשמל או משהו, בגלל זה הפעם אני ישר התחלתי לחפש מגבר

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

פורסם

המתאם אמור לסדר את עניין המקום ולהשאיר בדיוק 1DIN למה שצריך ,

קח בחשבון שאולי יש מתאמים אחדים בגדלים שונים למרות שאני ממש (אבל ממש ממש) בספק לגבי זה - במיוחד בארצנו.

אם יש לך מצב , תתקין רדיו דיסק סביר + , תוסיף מגבר 4 ערוצים (הJBL מסדרת GTO , דגם 75.4 אמור לספק לך תמורה למחירו ולאיכות מספקת) ורמקולים קדמיים ולדעתי אתה מסודר .

לא יהיה צורך באחוריים וגם אם כן (ילדים וכאלה) זו לא בעיה, לארגן זוג 6.5" מאחור כהשלמה לסאונד.

כשמתקינים נכון - לא צריכים להיות סיבוכים, בטח לא עם רכב חדש ואיכותי כמו הקורולה שלך.

יש מספיק חברים בפורום שיעשו לך עבודה מצויינת ברכב מבחינת התקנה וגם תשלם פחות .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...