Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי פעם אחת במו ומו בעקבות המלצה חמה במיוחד, ואני חייב לציין שהתאכזבתי למדי.

היה רחוק מאוד מהתיאורים והציפיות, לא רע אבל ממש לא יוצא דופן וכבר אכלתי במקומות טובים יותר.

לגבי הלופט - אין שם בעיית דיבור, המוזיקה לא חזקה בד"כ ואין יותר מדי רעש.

פורסם

אתם מתעסקים במסעדות של חובבנים !

מסעדה אמיתית (תרחיק קצת לאיזור תל-אביב\מגדל טויוטה) זה "דוריס קצבים".

אני אמעיט במילים את השאר תוכל לעשות חיפוש או לחכות לתגובות של אנשים פה אם אכלו.

מסעדה איכותית ברמה מאוד גבוהה או המחירים שם גבוהים אך אתה נהנה מכל שקל שזרקת.

נסה ולא תתאכזב.

פורסם

ואיפה אתם קונים בשר למנגל איכותי באמת? לצורך העניין אני מחפש אנטריקוט באיכות באזור רחובות והסביבה

מו ומו הבשר טוב אבל לא מצדיק 100 ש"ח לקילו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מסעדת דוריס קצבים היא לא מה שהייתה פעם.

בחצי שנה האחרונה הם הורידו את גודל המנות בדרסטיות, הורידו את המזטים המעולים והריפיל חינם שהיה להם.

הבשר נשאר מעולה אבל עכשיו הוא יקר מידי, ותחושת האכזבה בתור לקוח וותיק למדיניות החדשה של המסעדה היא גדולה מידי בשביל לחזור. :cry:

מדובר על הסניף ביגאל אלון ת"א

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם בסניף בראש-פינה כבר לא ממלאים סלטים ללא הגבלה. זה מעצבן, נכון. זה מוריד מערך המנה, נכון.

מעצבן ובכל זאת, בשר כמו שלהם לא מצאתי בארץ. תענוג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קינג ג'ורג,

מקום חדש (חצי שנה בערך), מחירים נוחים, יש לך גם את "גחלים", כל אלו באזה"ת חדש של ראשל"צ.

+1

Suggested

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הקינג ג'ורג' מאוד נחמד, אבל יש פוטנציאל להמתנה של 30 דקות עד שעה כדי שיתפנה מקום.

לצאת עם החברים - אין בעייה. לפגישת עסקים - זה עלול להשאיר רושם מאוד רע.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ממה שהבנתי: הקינג ג'ורג' יהיה כשר, ציפורה בטוח כשר.

אז קח את זה בחשבון.

אגב, ספגטים לא כשר, אבל גם לא בשר ;)

חג שמח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...