Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,היום נתקלתי בסובארו לגאסי 2.2 שנת 90 GX הרכב למכירה, רציתי ממכם חוות דעת לגבי מי שמכיר את הרכב הזה ספציפית והאים שווה לי למכור את הלגאסי שלי 1.8 שנת 90 לאחר החלפת מנוע מיבוא, תודה לכולם ושבת שלום.:lol:

imprza new age

פורסם

אם חסרים לך סוסים במנוע אז כן. אני אישית הייתי מחליף, הרי מדובר ברכב נדיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהלן חברה,לגבי הלגאסי 2.2 היום נודע לי שאין טסט לאוטו כבר 6 חודשים האוטו עשה 204000 קמ יד 6 או 7 אני לא זוכר, הנעתי את הרכב יש רעשים חזקים מכיוון הרצועות של המזגן והמנוע, בדקתי שמן יש שמן עד למעלה, המים ברדיאטור מי ברז יש הזעות של שמן מכיוון החלק התחתון של המנוע המנוע קצת רועד אבל זה בקצרה כל ההיתרשמות שלי ואני כנראה ארד מהאוטו הזה למרות שמה שהרשים אותי מאד זה מיבנה המנוע וכמות הכוח שהוא מוציא ברגע שלוחצים על הגז אה דרך אגב יש גם פילטר אוויר פתוח,זהו אני מחכה לחוותדעתכם לגבי ההמשך תודה שבוע טוב.:?

imprza new age

פורסם

לפי התיאור שלך האוטו מוזנח לחלוטין. מי ברז - חמור מאוד, יישור קו יהיה יקר אם המנוע עוד שווה משהו אחרי הזנחה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ערב טוב חברים,אני זקוק דחוף לעצה ממכם מה אני עושה לגבי הסובארו לגאסי 2.2, היום דיברתי אים הבחור של האוטו הוא עושה מחר טסט החליף אלטרנטור מה שכן אני חושש ממצב הרכב כי בבעלותי כידוע לגאסי 1.8 מטופלת ביותר ולאחר החלפת מנוע לכן אני לא מעוניין להתחיל להשקיע ביישור קוו,כמו כן הוא הציע לי אלטרנטיבה אחרת שאני אתן לו את הרכב שלי והוא את שלו בתוספת מינימלית של כמה שקלים,אני זקוק מאד לעצה של מישהו שמבין מאד ברכב הזה כמו למשל אשמח מאד לתגובה של איציק נ,וכמובן לכל אחד ואחד ממכם,אני מיתעקש כי אני בעבר רציתי מאד את הרכב הזה ועכשיו אני שוב נתקל בו לאחר שנתיים,אז זהו תודה לכולם:wink:

imprza new age

פורסם
אני לא מעוניין להתחיל להשקיע ביישור קוו

חבר יקר, אם אינך מתכוון להשקיע ביישור קו, תישאר עם אוטו שלך שאתה יודע את ההיסטוריה שלו והוא מטופל.

בלי יישור קו האוטו לא יהיה אמין, במיוחד שהוא במצב כה מוזנח. למה אתה חושב שבעליו כ"כ בקלות מוכן לוותר על עודף סוסים?

אגב, מזכיר שוב: מים במערכת קירור זה דבר מאוד חמור.

פורסם

אם האוטו מוזנח, לא מטופל, ועבר הרבה ידיים, מדוע אתה מתעקש להכנס למיטה חולה??

חפש לך אוטו במצב טוב יותר, שמור ושעבר פחות ידיים.

חבל להכנס להרפתקאה מפוקפקת כזאת.

• תוכן חדש...