Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון יש לי מבדקים (MAVDAKIM) בבקו"ם, אני יודע שרוב האנשים פה לא ששים לקראת הצבא, אבל תהיתי אולי מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק יהיה שם, ומה יהיה עלי לעשות, אולי גם טיפים על איך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.

תודה.

נ.ב. גם הודעות חסרות תכלית שיכילו בתוכן קריאות עידוד והצלחה בשבילי, יתקבלו בברכה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נ.ב. גם הודעות חסרות תכלית שיכילו בתוכן קריאות עידוד והצלחה בשבילי, יתקבלו בברכה.

בהצלחה ! הידד ! היפ היפ הוריי !

הלוואי ותקבל 100 !

ועצה למבדקים - אל תהיה קצין, יש שמועות שבקורס קצינים כורתים את החלק במוח שאחראי על ההגיון...

וברצינות, בהצלחה !

הראל, חפ"שניק בדם!

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תראה, המבחנים האלו (גם מבדקים, גם מבחני מיון לעבודות, הכל) בנויים על המון סוגים שונים של מבחנים שביחד אמורים לתת תמונה של האישיות שלך.

אז טיפים ספציפיים כמו - "תכתוב על התמונה של הילד עם הכינור שהוא חולם להיות קצין" לא ממש יעזרו.

מה שאתה צריך, זה - במשך להכנס לתבנית חשיבה שאתה יודע שהם יאהבו.

בכל שאלה ושאלה תחשוב - איזה תשובה היה נותן בחור רציני, אחראי, אינטליגנט, בוגר, שאפתן, ושאינו גולש בקארזפורום. ותענה לפי זה.

ורצוי שתהיה אחיד בחשיבה שלך בכל המבחנים.

המממ... ובהצלחה! (אם אתה רוצה להצליח)!

פורסם
תראה, המבחנים האלו (גם מבדקים, גם מבחני מיון לעבודות, הכל) בנויים על המון סוגים שונים של מבחנים שביחד אמורים לתת תמונה של האישיות שלך.

אז טיפים ספציפיים כמו - "תכתוב על התמונה של הילד עם הכינור שהוא חולם להיות קצין" לא ממש יעזרו.

מה שאתה צריך, זה - במשך להכנס לתבנית חשיבה שאתה יודע שהם יאהבו.

בכל שאלה ושאלה תחשוב - איזה תשובה היה נותן בחור רציני, אחראי, אינטליגנט, בוגר, שאפתן, ושאינו גולש בקארזפורום. ותענה לפי זה.

ורצוי שתהיה אחיד בחשיבה שלך בכל המבחנים.

המממ... ובהצלחה! (אם אתה רוצה להצליח)!

ותתאמן על ציור של ילד, עץ ובית :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל - תמיד כדאי לעבור את המבד"קים בציון גבוה.

אני לא מתכוון להגיד לך מה בדיוק יהיה שם (כי אני לא כ"כ זוכר), אבל כדי לקבל ציון גבוה, יש לחשוב "חשיבה מערכתית", המתאימה לקצין בצה"ל.

כלומר:

לשים לב לפרטים

לחשוב בצורה חיובית,

לאהוב את העם, המדינה והצבא,

להיות מוכן לקבל פקודות, ולבצען בלי השתהות (כל עוד הן לא "בלתי חוקיות בעליל")

ושים לב - על כל משבר אפשר להתגבר!

על החתום -

טור' Boxer

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
ותתאמן על ציור של ילד, עץ ובית :wink:

קבל טיפ חינם מסרג'יו - את הבית תצייר קטן ולא חשוב - כאילו לא משנה לך לא לראות אותו עוד שנה... :lol::lol::lol:

סתם, סתם - בקטע הזה של עץ בית וילד הם בודקים בדיוק מה שבודקים לילד בן 6. לראות אם אתה בא מרקע בעייתי ואם הייתה לך ילדות לא מאושרת שבמהלכה חנקת חיות קטנות ואתה צפוי לגדול להיות רוצח סדרתי.

פורסם

בציורים תקפיד לצייר ללא זוויות חדות מדי. זווית חדה מעידה על אגרסיביות.

תהיה אתה (גם "אתה" אומר להיות מה שהם רוצים :wink: ), תהיה עקבי ובטוח.

תראה ביטחון, נאמנות ושקט נפשי.

בהצלחה

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כן, וגם תצייר כמה שיותר גדול ומרשים. עם הרבה פרטים. אם תצייר קטן ולא מפורט, הם יחליטו שיש לך בעייה חברתית קשה ושאתה בנאדם סגור ומסכן שהתעללו בו בילדותו. ולא יעזור להגיד להם שאתה פשוט לא יודע לצייר. :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כן, וגם תצייר כמה שיותר גדול ומרשים. אם תצייר קטן , הם יחליטו שיש לך בעייה קשה ושאתה בנאדם מסכן .

ומי אמר שרוני בנאדם לא נחמד??? :lol:

:-)

פורסם
כן, וגם תצייר כמה שיותר גדול ומרשים. אם תצייר קטן , הם יחליטו שיש לך בעייה קשה ושאתה בנאדם מסכן .

ומי אמר שרוני בנאדם לא נחמד??? :lol:

אני מוחה! זה סילוף מרושע של דבריי!! :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה אנשים, זה ביום ראשון המבד"קים אני מקווה שאני אעבור... אני באמת רוצה לצאת לקצונה, גם אם זה אומר לא לראות בית, גם אם זה אומר לא לראות קארזפורום (יהה בייבי).

אם יש למישהו עוד טיפ או שתיים. הוא מוזמן.

תודה.

פורסם

מזכרוני הקודח:

השלם את המשפט:

"אשה מנומסת היא...."

יש שם קטע שלם של השלמת משפטים, שצריך לעשות בלחץ זמן.

משיחות עם עתודאים לפסיכולוגיה מתברר ששאלון 300 זה מבחן אישיות (300 שאלות ברירה), אני ממש לא הצלחתי להבין איך הם מנקדים את זה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
מזכרוני הקודח:

השלם את המשפט:

"אשה מנומסת היא...."

משיחות עם עתודאים לפסיכולוגיה מתברר ששאלון 300 זה מבחן אישיות (300 שאלות ברירה), אני ממש לא הצלחתי להבין איך הם מנקדים את זה.

אני דווקא הבנתי שהוא בודק בעיקר עד כמה אתה אמין ועקבי בדבריך. שאלון 300 (ו-400, ו-500) כולל הרבה שאלות שחוזרות על עצמן. אם זה באותן המילים בדיוק או בשינוי קליל. אם תענה תשובות שונות על שאלות זהות - זה יצייר אצלם כמה סימני שאלה...

בנוסף, צריך באמת להזהר משאלות כגון "אשה מנומסת היא..." (אשה שמצייתת להוראות בעלה :wink: ). ועוד שלל שאלות מוסר וצדק.

אני עשיתי מבדקים כאלו לפני הרבה זמן, עדיין לא ברור לי למה לא עברתי, אבל זה היה לטובה כנראה... (אני חושב שהפסיכילוג בסוף המבדקים לא היה כל כך מרוצה ממני :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מזכרוני הקודח:

השלם את המשפט:

"אשה מנומסת היא...."

אני דווקא הבנתי שהוא בודק בעיקר עד כמה אתה אמין ועקבי בדבריך. שאלון 300 (ו-400, ו-500) כולל הרבה שאלות שחוזרות על עצמן. אם זה באותן המילים בדיוק או בשינוי קליל. אם תענה תשובות שונות על שאלות זהות - זה יצייר אצלם כמה סימני שאלה...

בנוסף, צריך באמת להזהר משאלות כגון "אשה מנומסת היא..." (אשה שמצייתת להוראות בעלה :wink: ). ועוד שלל שאלות מוסר וצדק.

אני עשיתי מבדקים כאלו לפני הרבה זמן, עדיין לא ברור לי למה לא עברתי, אבל זה היה לטובה כנראה... (אני חושב שהפסיכילוג בסוף המבדקים לא היה כל כך מרוצה ממני :p )

רוני

מלבד עקביות הם בודקים תגובות שונות שלך למצבים שונים בחברה. לדוג' שאלות שמדמות מצבים כמו לחץ חברתי, ניסיון השתלבות בחברה, מצבים של עבירות על החוק (אלכוהול או סמים), מעמדך עם החבר'ה ועוד כל מיני. אחד הענינים זבודקים באמת זה העקביות, בעזרת מלא וריאציות של אותה שאלה. כשאני עשיתי את השאלוני 300 (פעמיים סה"כ) לא מדדו לנו זמן, אבל נתנו טווח ריאלי של משהו כמו שעה ורבע.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני עשיתי שאלון 300 במיונים למודיעין. אבל בסוף אחרי כל מיון קיבלתי את המכתב שאומר "בלה בלה בלה... לא התקבלת... בלה בלה בלה... עצם העובדה שהוזמנת למיונים... בלה בלה.. כישורים... בלה בלה..." בסוף רצו לשלוח אותי להיות נהג בוס... הייתי צריך להפוך עולמות בשביל להגיע לקורס מחשבים.

• תוכן חדש...