Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1262268

שימו לב לנאמר בכתבה:

"...שלמה הכחיש את החשדות לאורך המשפט, וטען כי הוא זה שנהג ברכב כשהוא שיכור. בעקבות כך יוחסה לו עבירה של הריגה בלבד בכתב האישום. אישום בעבירה זו פטר אותו מחובת תשלום הפיצויים למשפחתו של ההרוג, והטיל אותה על חברת הביטוח".

ומכאן אנו למדים שהיות ובית המשפט פסל את גרסתו - לא הביטוח ישלם פיצויים, אלא הוא עצמו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ציטוט מהכתבה "

שלמה הכחיש את החשדות לאורך המשפט, וטען כי הוא זה שנהג ברכב כשהוא שיכור. בעקבות כך יוחסה לו עבירה של הריגה בלבד בכתב האישום. אישום בעבירה זו פטר אותו מחובת תשלום הפיצויים למשפחתו של ההרוג, והטיל אותה על חברת הביטוח."

אם כשבית המשפט קיבל את עמדתו שהוא נהג זה הריגה , למה אם הוא נתן לחבירו זה רשלנות יותר גדולה שמצדיקה שהוא ישלם את הנזק ?

הרי הריגה זה שמישהו מת ללא כוונה לרצוח , אם מישהו נוהג שיכור והוא הורג מישהו , תולים את זה בשכרותו ולכן זה רק הריגה , אם מישהו נותן לשיכור לנהוג , אזי אומרים שהוא התכוון לרצוח את הנהג ?!!!!!

אני לא טוען שהוא לא אשם ,אני רק טוען שזה נגד ההגיון , לומר שאם הוא נתן לשיכור לנהוג , הוא ישלם על מה שהשיכור עשה , כשאים הוא נוהג שיכור הוא לא משלם

בברכה יהודה

פורסם

השאלה היא אם הביטוח היה כזה שכיסה את החבר. אם החבר למשל נהג בלי רשיון אז הביטוח לא מכסה אותו. זה לא אומר שהביטוח לא ישלם את הנזק לנפגע אלא שהוא יתבע אותו מהנהג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי , ע"פ עמדתך איך בדיוק הוא היה חייב כשהוא נסע ? הרי כשהוא טען שהוא נסע שיכור זה פטר אותו מתשלום לנפגע , ואם הוא נותן למישהו אחר לנהוג , אז אולי הביטוח המקיף יורד אבל למה צד ג' יורד ? וגם אם יורד אזי שהנפגע יקבל מקרנית למה הוא צריך לשלם ?

בברכה יהודה

פורסם

אולי אין לפנינו את כל הפרטים המדוייקים.

יתכן והביטוח כיסה רק נהג יחיד נקוב בשם (או מגבלה אחרת), ועל כן ניסה לטעון שהוא היה הנהג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יהודה, אם אני מבטח את עצמי נגד רשלנות בעבודה כמתקין דודי שמש אבל כשאני על גג אחד הבתים אני מחליט לזרוק דוד שמש כולל הקולטים מהגג כשאני רואה שלמטה עומד מישהו זו כבר לא רשלנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי השערה:

לפי הכתבה, הנהג היה ללא רשיון, לפיכך חברת הביטוח לא מכסה את הפגיעות שלו (שכן במקרה תאונה ללא ביטוח הנהג הוא היחידי שאיננו מכוסה).

בעל הרכב, מתוך רשלנות וחוסר אחריות נתן לחבר לנהוג למרות שאין לו רשיון, על זה הוא ניתבע לשלם פיצוים.

• תוכן חדש...