Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר לך מה עבר עלי..

בררתי כמה עולה וונטה ל106, אמרו לי במקום אחד 2200 למקורי ואין תחלפי...

הלכתי למקום אחר, אמר לי 2500 מקורי ויש לו איזה משהו זרוק במחסן, של ברלינגו נידמה לי, לא בדיוק מתאים רק תקדח חורים חדשים, שים שייבות שלא יגע בפלסטיקים, יאללה נעשה לך ב 800 (?!)

ובמקום השלישי (והאחרון) נאמר לי שיש ב750 מנוע של גטס שמתאים בול.

ככה שלא נראה לי שיש לך מה להתלונן...

פורסם

מצד שני - לאחרונה נשרף המאוורר ברנו מגאן של חבר - 150 ש"ח רכשו לי מאוורר של מודל מתקדם יותר.

הוצאתי את המאוורר הישן, שמתי את החדש בתוך האוטו (תוך כדי התאמה של התושבות) ושלום על ישראל.

אני מניח שבשביל חדש תחליפי מדובר במחיר סביר.

פורסם

נשחיל שאלה:

יש איזו דרך לשמור על המאוורר שיעבוד טוב ויאריך חיים? ניקוי? אולי שימון בזזקל או גריז?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

המאוורר הוא תחליפי(סיני)תוכל לראות את ההבדלים בגודלו הפיזי של המנוע ,בעל הספק נמוך ,ואורך חיים קצר עקב היותו לא מתאים לאקלים בארצינו ,עדיף מקורי משומש מהפרוקיות הגדולות עם מידע לגבי הרכב שממנו פורק

לגבי שמירה על מנוע המאוורר

מערכת קירור תקינה אשר מורידה את הטמפ לרמה שהמאורר יפסיק את פעולתו

חיישן מאורר תקין

מגעי מעגל המאוררים כולל המחברים והממסרים והנתיכים ,בדיקת תקינות ,הרחקת חוטים ממקור חום

מצבר תקין

לדאוג שהמנוע לא יהיה חשוף למקור חום ישיר (סעפת פליטה)

יגאל

• תוכן חדש...