Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

בקליאו 98 שברשותינו הידית החיצונית של דלת הנהג אמנם פועלת, אך היא התנתקה,כנראה, מהקפיץ ששומר עליה במצב הקבוע שלה, כלומר אותו קפיץ שמתנגד להרמת הידית בעת הפתיחה.

אין בעיה לפתוח את הדלת או לסגור, אבל לעיתים קורה שהידית נשארת מורמת ולכן בעת טריקת הדלת היא לא נסגרת/ננעלת.

האם מישהו יודע כיצד אפשר להחזיר את אותו קפיץ, והאם בשביל לעשות זאת צריך לפרק את הדלת מבפנים ?:?

תודה.

פורסם

תשמע אני לא מאמין שיוכלו לעזור לך ככה פה כי הבעיה

לא ברורה צריך לראות, גש למוסך שלך ואני מאמין שיטפלו בך אפילו בחינם

אם זה מוסך קבוע,כי זה ניראה לי בעיה ממש קטנה

פורסם

אם זה לא היה ברור - אני אחדד:

כשמרימים את הידית כדי לפתוח את הדלת - היא אמורה לחזור למקומה, יש שם קפיץ כלשהו שעושה את זה.

אז אצלי ברכב הקפיץ או מה שלא מושך את הידית חזרה, אינו פועל. הידית בעצם דיי חופשית.

פורסם

שמחלה ידועה בקליאו, בעבר שהיה לי את הדגם הנ"ל פשוט התרגלתי לזה,

אבל אם אתה רוצה לתקן את זה נראה לי שצריך לקנות ידית חדשה כי הקפיץ בפני כנראה נשבר ולהחליף את הידית ע"י פירוק החלק הפנימי של הדלת.

• תוכן חדש...