Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיטרואן C5 שלנו אוטוטו סוגרת איתנו שנה ראשונה ו 30,000 ק"מ.

שלומה נפלא, תודה ששאלתם. מכיוון שאין לה חיבור לאינטרנט היא לא גולשת בפורום ולכן לא מודעת לכך שהיא אמורה להיות בלתי-אמינה.

היא כבר שש שנים על הכביש, עם 80,000 ק"מ מצטברים.

זה בערך אורך החיים של חיישן חמצן סטנדרטי (למרות שיש סוגים שאמורים להחזיק גם כפול מכך).

האם יש דרך לבדוק את החיישנים ולקבל חיווי על מצבם?

כשחיישן כזה מסיים את חייו, הוא עלול לגרום להרס הממיר הקטליטי, ולכן רצוי לבצע החלפה מונעת רגע לפני הסוף הבלתי נמנע.

איזה בעל מקצוע יכול לבצע בדיקה שכזו?

הרי אין טעם לגשת למוסך מורשה, כיוון שהם לא יבינו מה אני רוצה מחייהם. הרכב תקין לחלוטין, ואין כל חיווי תקלה.

פורסם

אפשר להתחבר אליו עם סקופ מעבדה ולראות את אופי וכמות התנודות שלו.

אם הכל לכאורה תקין, לא הייתי נוגע. ניתן לבדוק נתוני 4 גזים, אם הם מאוד יציבים, נראה שהחיישן רץ מספיק מהר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מתי יש לרכב טסט ?

הייתי מחכה למועד הטסט שם עושים בדיקת זיהום אוייר ואם לא תהיה תקינה יכול להיות שזה סימין לבעייה כזו או אחרת בחיישן כזה או אחר אם כי לא מחייב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אפשר להתחבר אליו עם סקופ מעבדה ולראות את אופי וכמות התנודות שלו.
מקום מומלץ? היה פעם אחד בחיפה, תותח, דני זומרשטיין. יש מישהו ברמה שלו? (שאלה רטורית).

לא לגעת.
אם הכל לכאורה תקין, לא הייתי נוגע.
תודה לכם, רבותי. אז להמתין להודעת Antipolution fault ולקוות שהממיר עדיין חי אחרי שתופיע?

לפחות גיליתי אתמול ש Bosal התחילו לייצר ממיר חליפי ל- C5. הגיע הזמן.

פורסם

תודה ארנון, עכשיו כאן (ארהב) בוקר, מקודם, התעוררתי, ואיך לא, ישר לפורום. הפירגון שלך העלה חיוך שמח על פני. על הבוקר, תודה.

מתגעגע

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נזק לממיר? רק אם תיסע עם חיישן חמצן לא פעיל לאורך זמן, כך שאתה יכול להיות רגוע.

אורך החיים של החיישנים מפורסם אצל יצרני החיישנים במגמה להגביר מכירות, בפועל הם יכולים להחזיק הרבה יותר.

המתן לשינוי בהתנהגות המנוע, שאני בטוח שתרגיש בכך מייד, עליה בתצרוכת הדלק או לנורת תקלה.

כנראה שזו הבעייה שנוסעים עם רכב בעל שמועות על אמינות מפוקפקת, אם לא מתקלקל משהו כל כמה זמן מתחילים לייצר תקלות ולהחליף חלקים יזום...:twisted:

פורסם

כנראה שזו הבעייה שנוסעים עם רכב בעל שמועות על אמינות מפוקפקת, אם לא מתקלקל משהו כל כמה זמן מתחילים לייצר תקלות ולהחליף חלקים יזום...:twisted:

עצוב אבל נכון (מניסיון)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן, כנראה שזאת הבעיה, חוכמולוג. :-)

אני מבין שאתה דוגל בתחזוקת שבר. מחליף צמיג אחרי שהוא מתפוצץ.

וברצינות, לשם שינוי, פשוט קראתי פעם טקסט חוצב להבות באתר חברת בוש, שהסביר כמה חשוב להחליף את חיישן החמצן כשתפקודו מתחיל להדרדר, ולא להמתין עד להופעת חיווי תקלה.

אני מודע לכך שבוש אינם אובייקטיבים במיוחד, ובכל זאת.

פורסם

חיישן חמצן לא מוגדר אצל אך יצרן כרכיב מתכלה למרות שהוא כזה. לכן אי החלפת חיישן חמצן עד שהוא מפסיק לתפקד אינו תחזוקת שבר.

אני מבין שחששת לממיר ובכן אין לך ממש לחשוש.

הציעו לך לבדוק תיפקוד שלו, תוכל לעשות זאת בעצמך עם רב מודד פשוט.

• תוכן חדש...