Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה להביא פורד מונדאו 2008 והדבר היחיד שאני מתבאס בו זה העברת המערכת מהפורד קונקט וכל זה.

אני יודע שהפורד מונדאו באה עם מערכת מקורית עכשיו השאלות שלי:

1) האם אפשר לחבר את כל המערכת לרדיו דיסק המקורי והאם הוא MP3 בכלל?

2) בסביבות כמה עולה להחליף את כל הדשבורד הזה להשים את המערכת המקורית עכשיו (HU פנסוניק)?

3) אם באמת אפשר לחבר את כל המערכת לHU המקורי של המונדאו כמה האיכות יורדת בכל זאת רדיו דיסק אחר או שאפילו האיכות משתפרת?

תודה מראש

יתיר (המערכת בחתימה אם זה משנה)

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

לגבי הרדיו דיסק המקורי תשאל בחברה הם בטוח יודעים אם יש לו יציאות RCA ואם הוא קורא MP3

לגבי הפאנל אם קיים לרכב הזה(אני כמעט בטוח שכן) המחיר שלו אמור לנוע בין 400 ל500 שקל

כמובן שהאיכות יורדת מהסיבה הפשוטה שהחברה לא משקיע על רדיודיסק כמו חברות האפטרמרקט וכמעט בטוח הוא לא יכיל בתוכו אופציות כיוון מתקדמות (שילטה על סאב איקוליזר גרפי וכו')

יש באפשרותך להעביר את המערכת לרכב החדש אין עם זה כל בעיה רק תבדוק האם יש פאנל תחליפי לרכב הזה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

היי יתיר,

יש לי מונדאו 2008. הדגם הזול בא בלי MP3 ובלי RCA.

לגבי הדגם היקר יותר, הוא MP3, ושווה לברר אם יש לו RCA.

באוטו הקודם שלי, גם הייתה מערכת מקורית ואז הרכבתי את כל המערכת עליה (עם מנחת). התוצאה הייתה מצוינת.

אם אתה מחליט שזה הפיתרון בשבילך - דבר איתי בה"פ לגבי מנחת.

דקל

פורסם

תודה חבר'ה יום ראשון הולכים לבדוק את האוטו בחברה נקווה שבאמת נביא אותו =]

אם יהיו עוד שאלות בנושא אני ישאל כבר קטן תודה לשניכם.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

תמיד תוכל להשאיר את המערכת המקורית ולשים את הרדיו דיסק שלך במקום נסתר - תא כפפות, בחלק המכוניות יש גם תאים מתחת להגה שיכולים להיות מתאימים למטרה.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

ראיתי פה כמה תרדים ששמו את המערכת במקום המאפרה וזה יצא דווקא נחמד

מחר מחרותיים כבר נראה מה קורה

• תוכן חדש...