Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצפה מזמרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול, האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג צפצפה לרכב שמשמיעה מנגינה? :-D

ידוע לי שיש כאלה בחו"ל אבל לא מצאתי בארץ...

אשמח אם תוכלו לעזור.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

כוונתך לצופר אויר?

או למערכת הכריזה כמו שיש ב "אוטוגלידה"?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפעלת צופר אויר, או צופר מוזיקלי במידה ונתפסים היא:

קנס של 250 ש"ח ו 0 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני כבר מדמיין לעצמי את השוטר ניגש אל הנהג ברכב ומבשר למסכן שהוא שמע את הזמבורה שלו מזמרת ממרחקים והקנס על כך הוא 250 ש"ח :shock:

פורסם

הכוונה אכן לצופר אוויר.

לפעמים בגלל שמדובר בלחץ אוויר ניתן לכוון את העוצמה ככה שלא תיהיה יוצאת דופן.

בעיקרון זה לא חוקי ולכן אפשר לחבר אותה בנפרד מהצפצפה הרגילה ולהשתמש בה רק אם אתם למטה מחכים לחבר או לחברה או בארועים מיוחדים :lol:

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

כמעט כל שנה, יש יום כיף של תלמידי י"ב בסוף שנה, שהם נוסעים בשיירה מסביב לבית הספר, עומדים על המכוניות[נוסעות], יוצאים מהסאן רוף וצופרים במשך חצי שעה, וכל שנה קונסים את אחד התלמידים שצפר,

אני מתכוון להתחכם השנה, אני בא עם מגפון.

----

• תוכן חדש...