Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות בזמן הפנוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מדבר על להקים עסק כזה אז זה נורא יקר...

אם אתה מתכוון להעסיק את עצמי בדברים האלה, זה רעיון טוב שחשבתי עליו אבל שוב זה

פתרון זמני אי אפשר הרי כל היום להסיע את המכונית או להטיס טיסן.

מה שעלה לי בראש עכשיו זה להקים דוכן מאכלים ביתיים ולמכור, השאלה היא מה צריך מבחינת אישורים?

כביכול חשבתי להקים דוכן בקניון ולמכור.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
זה פשוט לא יאמן

אני שוקל להציע לשנות את היממה ל 40 שעות כי 24 זה לא מספיק ובא בנאדם ושואל מה לעשות בזמן פנוי :brickwall:

זה החיים שלך לא זמן שאתה צריך להעביר אותו איכשהו עד המוות, תחייה !

+1 !!

וכמובן שאני יציעה לך ללכת לחדר כושר!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אם אתה מדבר על להקים עסק כזה אז זה נורא יקר...

אם אתה מתכוון להעסיק את עצמי בדברים האלה, זה רעיון טוב שחשבתי עליו אבל שוב זה

פתרון זמני אי אפשר הרי כל היום להסיע את המכונית או להטיס טיסן.

מה שעלה לי בראש עכשיו זה להקים דוכן מאכלים ביתיים ולמכור, השאלה היא מה צריך מבחינת אישורים?

כביכול חשבתי להקים דוכן בקניון ולמכור.

רעיון נהדר!

צא לקניון הקרוב לביתך ותברר איתם. בד"כ לא צריך הרבה :) (בקניון בכפ"ס למשל יש כל יום שישי מין שוק אוכל בייתי כזה)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תתחיל לעשות גישור בין חברי מועדון החמש לIVC ...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נראה לי הרעיון הכי טוב הוא לעזוב לתקופה מסויימת לחו"ל אני ועוד חבר.

חשבנו על לטוס לחודשיים לעבוד בחו"ל ואחרי זה לצאת לסיבוב באירופה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לאן בידיוק בחול?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

עכשיו בדיוק אני בודק אפשרויות איפה אפשר להתחיל לעבוד

וכ'ו...יש אפשרות באנגליה יש אפשרות בשוודיה יש הרבה מקוומות רק צריך לבדוק

איפה עדיף. ולגבי הטיול איפה שיצא, בכל רחבי אירופה בעזרת השם!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לעשות סטאז' בכתיבה עיתונאית אצל אילן פייביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה לא צריך להתנדב - פשוט תבקש ממנו אחוזים מהתשלום שהוא מקבל על הכתיבה שלו,

לא תהיה לו בעייה לתת לך 10% - 20% לדעתי... :idea:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דעתי האישית,

בזמן שהחברים שלך בצבא. תנסה לתרום גם אתה מעט...

תעשה שרות לאומי או התנדבות במקביל לעבודה/חיים רגילים.

זה יתרום לך המון ולאחרים המון...

• תוכן חדש...