Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי אני ייקנה את הסופרימו כי הם יותר טובים מה אתם חושבים?

אז ככה כמו שאמרתי נשרף לי טוויטר של הדוקט החדש וקיבלתי זוג חדשים מהאחריות יש לי 3 טווטרים עכשיו אבל בכל זאת אני אני רוצה לשדרג לסופרימו.

יש לי רדיו של אלפין מידים של דוטק החדש בתיבות אטומות של 7.5 ליטר מחוברים למגבר קיקר, סאב P2 על מונובלוק.

וטווטרים של הדוטק החדש על מגבר שני ערוצים של סוליד האודיו F2 300 וואט כללי ו 45 רמס לערוץ.

המגבר של הסוליד ייפעל בסדר אם הטווטרים של הסופרימו?

מה צריך לשפר קודם את המגבר או שלקנות טווטרים לחבר ולבדוק מה התוצאה להנות כמה חודשים מהם ואז לשפר את המגבר?

פורסם

לטוויטרים בסדר גודל כזה, אתה חייב מגבר איכותי, זה לא סתם טוויטר :)

הסופרימו והפיקולו מאוד זהים, אין כמעט הבדל ביניהם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אולי הסוליד הוא הסיבה לשרפת הטויטרים.

כמו שאליקו כתב קודם תקנה מגבר איכותי בשביל הטויטרים (נגיד STEREO 60 :-)).

מה יש לך כרגע? MT-22 או 23

פורסם

יש לי כרגע שני טווטרים חדשים של מורל דוטק החדש מהאחריות ואחת בבית שאין לי מה לעשות איתו.

אני לא מבין איך מגבר יכול לשרוף טווטיר כמו סופרימו הדוטק נישרפו בגלל שהגיין היה על קצת יותר מרבע? עכשיו הוא טיפ טיפה מעל 0.

פורסם

בווליום מאוד גבוה גם איכות ההקלטה משחקת תפקיד חשוב, מספיק שנתת לטויטר שלך לנגן שיר MP3 עם קליפינג (עפילו רגעי) זה יכול לגרום נזק. תזהר, יש ברשת הרבה מוסיקה שמקודדת ברמה נמוכה מאוד.

פורסם

אז מה עדיף לי לשדרג כרגע מגבר או טווטיר כדי לשמוע יותר טוב(המיד והסאב מספקים אותי)?

המגבר שלי לטווטרים לא מומלץ? שיענו אנשים שיש להם ניסיון אם המגבר כי בנתונים שלו רמת העיוות שלו מאוד נמוכה.

פורסם

הקשר מבחינת איכות בין סופרימו לבין ה solid audio הוא בערך הקשר בין רונלדיניו לאבי נימני.

המגבר הוא בסיסי מאוד , הנתונים כמספרים לא כל כך חשובים ולא הייתי מייחס להם משמעות גדולה מידי.

הטוויטר המדובר הוא טוויטר ברמה מאוד גבוהה. המגבר מאוד פשוט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הסופרימו נשרפים, trust me :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז אני מבין שצריך להחליף מגבר קודם?

איזה עדיף? לספורימו שאפשר להשיג בארץ.

אודיוסון SRX.

DLS A1.

יש עוד אפשריות טובות? אני בכיוון של אודיוסון.

פורסם

לא הייתי הולך על האודיסון .

הA1 הוא אופציה טובה , סטריאו 60 אופציה מצויינת .

תלוי בתקציב ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה כבר רוכש סופרימו, וגם מחליף מגבר.

תדאג שיהיה לך מגבר טוב לכל הסט.

אני אמליץ לך על האודיסון LRX4.1K, 2 ערוצים לוופרים+2 ערוצים לטוויטרים ומדובר על מגבר מעולה.

עוד אופציה הם מגברי הנאקאמיצ'י PA2100 שנמכרים בלוח יד שניה, 2 מגברי 2 ערוצים יעשו את העבודה בצורה מעולה.

מדובר על מגברים מעולים גם הPA2100 וגם ה4100.

הSRX, הם מגברי הפתיחה של אודיסון, מדובר על מגברים פשוטין אך נותנים תמורה נאה למחיר, מה שכן בסדרה החדשה של הSRX מדובר על מגברים אחרים לגמרי, אומנם הם יקרים יותר ביחס לקודמים אבל מגברים מעולים שפשוט עלו שלב אחד קדימה.

under construction..

• תוכן חדש...