Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 106 שנת 98, XS 1600 אוטומטית,דור שני.

ובכן הלך הגיר לעולמו המוטורי אחרי נזילות מרובות דפיקות בין הילוך 2-3 וכו'. כרגע הוא הגיע למצב שאין שום תגובה בשום הילוך פשוט לא זז.

לכן הגיע הזמן להחליפו...השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות הסבה לגיר רגיל? האם זה אפשרי בכלל? ועל מי אתם יכולים להמליץ לביצוע המשימה? לא ממש בא לי להישאר עם הגיר המקורי ( שכן יש לו רק 3 הילוכים והוא מסרס לאוטו את רוב הכח)

אולי אפשר למצוא תיבה אוטו' עם 4 הילוכים?

בקיצור אשמח להמלצות ממביני דבר..כרגע האוטו מושבת נסיעה ומחכה להחלטה שלי ולעזרה שלכם...

תודה מראש

פורסם

בהסבת רכב מהילוכים אוטומטיים להילוכים ידניים צריך להחליף ולהתקין עוד הרבה חלפים כגלגל תנופה, מע' מצמד (קלאץ'), מע' דוושות, כבל מצמד, לעמים גם מתנע (סטרטר) אחר ואפילו שינוי נתונים של מחשב נהול מנוע.

במקרה שלך הדבר הכדאי ביותר הנו או לשפץ את תיבת ההילוכים שלך או להתקין תיבת הילוכים משומשת מפרוקי רכב.

הבעיה שבתיבה משומשת שאינך יודע מה מצבה וכמה נותר לה עוד לחיות ולתפקד היטב.

אם אחרי שיפוץ או החלפת תיבת הילוכים עדיין לא ימצא חן בעיניך מכונית כזאת אז תוכל למכור להחליף לרכב אחר ידני.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שיפוץ מלא ברכב כמו שלך, הכולל פירוק והרכבה, קולר חיצוני (שימנע חימום יתר וחדירות מים) והחלפת וואקום מודולאטור (אותה היחידה שגורמת לדפיקות העזות בין שני לשלישי), אמור לנוע סביב ה 5000 שח (ככה שמעתי שאומרים..).

בכל מקרה, החלפה לידני אפשרית למיטב זיכרוני (יתקנו אותי מומחי הצרפתיות אם אני טועה), אך תצטרך למצוא 106 1.4 ידני במגרש תאונות על מנת לקחת את כל החלקים. אם זה יצליח לך תשאר עם רכב די מעניין, כי למיטב זיכרוני, 1.6 ידני ב 106 היה רק GTI או RALLYE.

• תוכן חדש...