Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני אט אט קונה אודיו לרכב שכנראה ישאר אצלי בזמן הקרוב,

אני מעוניין להשקיע כ500-600 שקל על רמקולים לבנתיים לרכב.

לאחר שיחה עם בן דוד שלי שעושה רושם מבין מהעניין, המליץ לי לשים סט קומפוננט מקדימה של מורל, מאשר 2 רמקולים 6*9 מאחורה...(לאחר מכן מחליף את הרדיו דיסק)

רציתי לדעת ממומחים יותר מה עדיף?

תודה מראש.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה מטרתך,

קומפוננט הוא אלמנט שונה לחלוטין מרמקולים 6X9 ,יש לך מגבר? אתה מתכוון לחבר מגבר?

איזה רדיו דיסק יש לך? שמים 6X9 בד''כ להוספת באס למי שאין סאב, כי הם רמקולים שעובדים על נפח בג'ז וגם כי המברנה שלו בצורת ''ביצה''ויש יותר שטח,

פורסם

עדיף? בין הסתם עדיף קומפ' מקדימה אבל הבעיה אצלך היא שבכריזמה אם אני לא טועה המקום של הרמקולים הוא בדש למטה והוא 4' לכן צלילים נמוכים לא תקבל, הפעם אני דווקא ממליץ לשים 6X9 כי תקבל יותר עוצמה ומגוון גדול יותר של תדרים מאשר 4' מקדימה, מה שכן בעתיד תוכל לעשות בניה יפה בדלתות (בכריזמה יש מקום יפה לעשות בניה) תוכל לשים קומפ' כמו פולס ולא מחייב מגבר)

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תעשה בנייה יפה לפעם אחת וזהו, תשים קומפוננט טוב מקדימה, ו 6X9 שיתנו באסים,אחר כך בעתיד תוסיף סאב וכל זה,

תהנה,(עדיף להשקיע בבמה קידמית מאשר אחורית)

פורסם

תודה רבה רבה לכם על העזרה חבר'ה.

למי ששאל, כן אני מתכוון להרכיב מגבר בעתיד אבל זה לעוד כמה חודשים שיהיה קצת כסף זמין ביד.

כרגע רציתי להשקיע יותר ברמקולים איכותיים ובזה רציתי את עזרתם האם עדיף אחוריים או קדמיים.

מה שכן קיבלתי תשובות חלוקות, האחד אומר אחוריים והשני אומר קדמיים.

ידוע לי שאצטרך בנייה יפה מקדימה בשביל לשים בדפנות הדלתות סט קומפוננט (דפנות הדלתות נראות כאילו באו מוכנות לבניה של רמקולים בכריזמה).

יש לכם הצעות טובות לגבי סט טוב קדמי או אחורי במחיר הנע בין 500-550 ש"ח?

נ.ב:

אני כרגע עם רדיו דיסק של סוני דיי ישן אבל עושה את העבודה בסדר גמור, מחליף אותו גם כן בקרוב. (הרי אפשר לפרק שוב ולחבר לרדיו דיסק חדש, לא כך?)

Opel Adam S 2017

פורסם

בתקציב הנ''ל אין לך הרבה אפשרויות לקומפוננט הכי טוב זה הפלוס וגם נציל,כך שבנתיים תוכל להתקין על הפנל,ולאחר מכן מגבר וכ', או שתיקנה רמקול רגיל פיוניר וזהו

ויש עוד אפשרות,תיקנה סט רמקולים, שזה 2 6X9 ו-2 6.5 או 5.25 משהו כזה זה אפילו פחות מהתקציב שלך

כמו אלה הם יעבדו הכי טוב, יש סט טיפה יותר יקר עוד חמישים שקל אבל אתה צריך מגבר שתישמע טוב,

פורסם
בתקציב הנ''ל אין לך הרבה אפשרויות לקומפוננט הכי טוב זה הפלוס וגם נציל,כך שבנתיים תוכל להתקין על הפנל,ולאחר מכן מגבר וכ', או שתיקנה רמקול רגיל פיוניר וזהו

ויש עוד אפשרות,תיקנה סט רמקולים, שזה 2 6X9 ו-2 6.5 או 5.25 משהו כזה זה אפילו פחות מהתקציב שלך

כמו אלה הם יעבדו הכי טוב, יש סט טיפה יותר יקר עוד חמישים שקל אבל אתה צריך מגבר שתישמע טוב,

תודה קודם כל [=

איך השמע ברמקולים האלו שהצעת? הבאס, טריבל? אני בדרך כלל שומע טראנס והאוס אלקטרו וכדומה..כמובן אני לא מחפש משהו בטופ במחיר שהצעתי אבל עדיין ישמעו בהם סבבה?

אני מתכוון לאחר מכן גם לקנות מגבר ורדיו דיסק חדש, לכן אני רוצה רמקולים שישמעו טוב גם לאחר ההחלפה...ככה שלא אצטרך להחליף את הרמקולים האחוריים שוב ולזרוק סתם כסף.

דרך אגב מהו הסט היותר יקר?

עריכה:

אתה בטוח שהרמקולים האלו מתאימים גם למגבר?

יש לדוד שלי משהו דומה ברכב אני לא יודע מה בדיוק אבל הם לא נשמעים הכי הכי (בלי מגבר).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...