Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2002 אוטומט. בעייתי?

yoavb
שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במסגרת חיפושי אחר רכב משפחתי אני מתלבט האם ללכת אסטרטגית על רכב אירופאי זול יחסית.

ראיתי מגאן 2002, יד ראשונה, 44K ק"מ שלא טופלה במוסך המרכזי. דורשים מחיר מחירון שהוא כ-44 א' ש"ח.

האם אני מכניס ראש בריא למיטה חולה או שיכול להיות שיש כאן "מציאה"?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי לימדו שבסוף הזול עולה ביוקר.

לגופו של עניין אם הרכב הזה לא טופל במוסכי היבואן ואין אסמכתא לקילומטרא'ז הייתי בורח ממנו כמו מאש.

אם אתה נעול דווקא על רנו מגאן חפש אחת שמורה עם ספר רכב כדי שחלילה אם תהיה צרה לפחות יהיה לך תיעוד של טיפולים במוסך מורשה ואולי יתחשבו בך חלילה אם יתקלקל מכלול קיצוני כלשהוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה למצוא רנו מגאן בת 6 שעד עכשיו טופלה במוסכי רנו מורשים בגלל מחירים גבוהים.

לכן גם קבלות על טיפולים ממוסכים אחרים אפשר לקבל ולקחת את הרכב לבדיקה.

לשאלתך - רנו מגאן רכב נוח מאוד, מנוע טוב,רכב מרווח,בטיחותי לזמנו.

בעיות נפוצות - תקלות חשמל, למשל, חלונות חשמל נופלים (מחיר מנגנון חדש במוסך מורשה אסטרונומי- מעל 2000 ש"ח

מנגנון משומש אפשר למצוא ב 700 ש"ח)

גיר אוטומטי בהרבה מקרים זקוק לשיפוץ אחרי 100 אלף ק"מ. מחיר שיפוץ מקיף במוסך מורשה מתקרב ל 10 אלפים ש"ח.

במכון גירים זה יעלה כמה אלפים פחות.

לכן צריך לשים לב טוב-טוב בבדיקה לתקינות של גיר אוטומטי.

מכות בהעברת הילוכים ובמיוחד בהורדת הילוך מ3 ל2 זה סימן שסופו של הגיר מתקרב

דרך אגב זה הגיר שמותקן בכל הרכבים צרפתיים החל משנת 2000.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה להוריי מגאן אוטומטית 2001 , יד ראשונה ומכרנו אותה עם 90K בערך, חודש אחרי שהרכב נקנה הלך הגיר לקונה...

עכשיו להוריי יש מגאן 2005, כל שני וחמישי היא במוסך על תקלה אחרת שעולה הון תועפות!

מבחינת נוחות זה רכב מאוד נוח ומרווח... אבל תמיד בסוף יש אבל... וגדול מאוד!

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...