Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהודה: לגבי הבחורה, יש כתבה בסגנון, מהנדס אודיו מדנמרק הוכיח שהסאונד הכי טוב ברכב הוא זה שנובע ממערכת בשיטת סטיראו ומקומפוננט שמותקן מקדימה.

מהנדס אמריקאי הוכיח אחרתו בכך שהתקין סט 2-way מקדימה וגם מאחורה על המגש וכיוון אותם לכיוון השמשה הקדמית, בנוסף לכך הוא הגביר את הסט האחורי יותר גבוהה מהקדמי, בכך נוצר מצב שהסאונד פוגע בשמשה הקדמית וחוזר לאוזן (זה כאילו לעמוד עם הגב לרמקולים ולשים את הידיים ליד האוזן בשביל ליצור מחסה שיחזיר את הסאונד לאוזן - אם מוציאים את הידיים עוצמת הסאונד פוחתת באופן משמעותי)

לא ממש הבנתי איך הוא הוכיח כך ואיך השני הוכיח אחרת

אה , לגבי הבחורה עם הלייזר , אי אפשר להקיש מזה שום דבר. גל קול וגל אור בתדר של לייזר מתנהגים בצורה שונה לגמרי. זה נחמד כקוריוז , לא יותר מזה. לא הבנת . כדי לראות להיכן יגיע האון אקסיס היא שמה לייזר , וסימנה את הנקודה בקיר לגבי הטוויטר , ומשם היא בדקה זווית והזיזה את האור שיראה לה היכן הוא פוגע בקיר , בקיצור היא עשתה מרשם של ההחזרים הראשוניים ומשניים . שהרי זה נכון שהם מתנהגים שונה אבל הכיווניות היא זהה

נ.ב :

אלדד , כמו שנאמר , אחרי שפורצים לך לאוטו וגונבים לך את המערכת , אתה לומד מה חשיבות הפאנל הנשלף .. הלוואי ולא תלמד את חשיבותו לעולם ..

ולגבי גניבה , אז מנסיוני הייתה תקופה של כמה שבועות שבהן פרצו לכול הרכבים בשכונה באופן שיטתי , וגנבו מה שיכלו , אני תמיד הגעתי הבייתה אז הייתי יושב עד שהשיר יסתיים , וכמעט תמיד שכחתי להוציא את הפאנל . משום מה אלי לא פרצו אף פעם . מה שמוכיח שזה או מתוכנן או שזה כמו מכת ברק :lol:

בברכה יהודה

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה אני צריך את עזרתכם:

כמו שאתם יודעים לאחר התקנת ה- HU נעלמו האפשרויות קרוס/טיים קורקשן.

אז כך לאחר התקנה הראשונית של המגבר הכל עבד טוב ויפה, אבל שמתי לב שהמתקין הפך את החיבורים ביציאות במגבר הכוונה סאב במקום רמקולים וההפך, אז חזרתי אליו וחיבר כראוי, לאחר כמה ימים הסאב התחיל להשמיע רעשי אלטרנטור והצליל של הסאב כמעט נעלם. והפתרון היה שליטה מההד יונט דרך הקרוס. המתקין טען שצריך את השלט (שחסר לי) בשביל לשלוט בקרוס ובאקולייזר.

במפגש מרכז האחרון דיברתי עם ניר GREEN MONSTER והוא הזכיר לי שיש במגבר קרוס פנימי שאפשר לשלוט עליו בלי שלט.

פתחתי את המגבר וזה מה שיצא לי (תמונות מצורפות).

התוצאות:

SUBWOOFER

100/70/OUT --- הסאב היה מכוון ל-OUT והסאב מנגן, שאני מכוון ל- 70/100 יש רעשי אלטרנטור והבאס נעלם

איך אתם מסבירים את זה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה. הסאב מחובר בגישור ביציאות 5 ו- 6.

בנוסף איזה כיוון מתאים לרמקולים בינתיים זה על 70. הרמקולים מחוברים בגישור ביציאות 1-4

*לגבי החוברת של המגבר אני לא מוצא (ונראה לי אמא שלי זרקה אותה עם כמה חוברות):evil::evil::x

image.jpg

4image.jpg

MC4000Mcaseout.jpg

MC4000MCross.jpg

MC4000MCrossEQ.jpg

MC4000Mplug.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...