Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לך לשמוע פעם את הקלריון שתוכל להשוות רשמים ? אני מדבר על הHX-D2 ?

מה ההבדל בין ה4000 ל406 ?

איך בדיוק אתה מתכנן לעשות שינויים בקרוס ? או שאתה לא מתכווין לעבוד בבי אמפ ?

וכול הכבוד ותתחדש ותהנה , מכשיר סוף הדרך

דרך אגב מצטרף לשאלת קודמי כמה הוא עלה ?

כן יצא לי לשמוע קלריון דגמים בינוניים מה שנפוץ אצלנו בשוק, HX-D2 לא שמעתי, אבל שמעתי את ה- HX-D1 9255 הישן נראה לי זה הדגם. הסאונד מעולה אבל צליל קר וחסר חום מה שמקנטוש מציע למרות ששני הדגמים מקנטוש וקלריון מבוססים על אותו יצור , אגב יש לקלריון דגם DXZ958RMC שהוא COPY ל- MX406. ההבדל הוא שקלריון הוסיפו כל מיני פיצ'רים כמו קרוסאובר וטיים קורקשין וכו'.. אבל לדעתי האישית כל פיצר גורע קצת מהאיכות.

לפי מה שידוע לי שה-MX4000 הוא מהדורה מוגבלת שמגיע ביחד עם קונברטור MDA4000 שעושה אותו 24BIT בנוסף לזה הוא קורא דיסקים צרובים. ה- MX406 הוא 20BIT שמגיע עם קונברטור פנימי. דיסקים צרובים כמעט לא ניתנים לקריאה ב-HU

אני רוצה לחבר את האקולייזר שיש לי MEQ450 אבל אין לי את השלט ששולט עליו, לכן בינתיים אני מתכוון לשחק עם הפאזות בקומפוננט עד שאני אגיע לתוצאה מספקת לטעמי.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. רק לא הבנתי למה מכשירים איכותיים באמת נראים בהכרח כמו טרנזיסטורים ישנים וממש לא אופנתיים כאילו שכחו אותם אי שם בשנות ה-70 ואמרו: "וואלה, הרטרו חוזר"... אותו דבר לגבי מכשירי ה-HI-END של קלריון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כן יצא לי לשמוע קלריון דגמים בינוניים מה שנפוץ אצלנו בשוק, HX-D2 לא שמעתי, אבל שמעתי את ה- HX-D1 9255 הישן נראה לי זה הדגם. הסאונד מעולה אבל צליל קר וחסר חום מה שמקנטוש מציע למרות ששני הדגמים מקנטוש וקלריון מבוססים על אותו יצור , אגב יש לקלריון דגם DXZ958RMC שהוא COPY ל- MX406. ההבדל הוא שקלריון הוסיפו כל מיני פיצ'רים כמו קרוסאובר וטיים קורקשין וכו'.. אבל לדעתי האישית כל פיצר גורע קצת מהאיכות.

לפי מה שידוע לי שה-MX4000 הוא מהדורה מוגבלת שמגיע ביחד עם קונברטור MDA4000 שעושה אותו 24BIT בנוסף לזה הוא קורא דיסקים צרובים. ה- MX406 הוא 20BIT שמגיע עם קונברטור פנימי. דיסקים צרובים כמעט לא ניתנים לקריאה ב-HU

אני רוצה לחבר את האקולייזר שיש לי MEQ450 אבל אין לי את השלט ששולט עליו, לכן בינתיים אני מתכוון לשחק עם הפאזות בקומפוננט עד שאני אגיע לתוצאה מספקת לטעמי.

Old Clarion DRX9255 is EXACTLY the same as MX406.

According to some Forums old Adzest DRX9255 Japanese version of Clarion evev beter then

MX406.

If you want we can compare it.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
באיזה חלק או במה בדיוק " DRX9255 Japanese version of Clarion even beter then

MX406"

Pls read International Forums. Japanese versions made for Japanese Market only are better then

comon devices. Clarion /Adzest , Pioneer/Carrozzeria, Eclipse/CDT

see below.

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=index&cPath=1

.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

לא הבנתי למה המד הספק , לאן הוא מתחבר ואיזה אינדיקציה הוא נותן ?

וזה קרע אותי:

Here’s my biggest complaint by far: YOU CANNOT NAVIGATE *WITHIN* TRACKS!!! No forward, no rewind. Nothing. What if I wanted to skip the intro, huh??? What if I wanted to go back 2 seconds and I’m nearing the end of a 10 minute track, HUH??? Now, how hard was that to design in??? What the hell is wrong with you people??? OF ALL THE STUPID THINGS TO LEAVE OUT!!! (there, there now

…)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא מתחבר למגבר

המד הזה הוא סמל למקנטוש וגם פטנט, תגובה מהירה לתנודות. וגם מאפשר מעקב על איזה הספק מוציא המגבר בזמן אמת.

המד מציג 200W מה שמוציא המגבר ברגע אמת לפרונט וגם לריר/סאב.

אישית אני קניתי בשביל הקלאסיות/יופי שבמקנטוש. והוא תוכנן שיתאים מבחינה ויזואלית לכל הרדיו דיסקים שלהם.

צוטט מהאתר www.mcintoshlabs.com:

Meter Module: Core Values

MPM4000-front.jpgPerhaps one of the most recognized aspects of a McIntosh System is the Power Amplifiers Blus Watt Meters. Now you can enjoy the safety of monitoring your output and add this famous signature look to your car system.

Connect to Any Brand

Can be easily and quickly connected to any brand of car audio products using standard connectors.

Easy Installation

Standard DIN sized chassis and shallow depth makes it easy to install this McIntosh.

Fast Responding Wattmeters

Dynamic Display of actual power output makes staying within speaker power limits easy.

פורסם

תודה, למדתי לפחות כמה דברים חדשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מכשיר ממש יפה, יש למכשיר מדובר חיבור USB, קורה MP3, DVD, יש :roll:GPS???????????.

סתם:-D. תתחדש אני שומעתי מכשיר הזה ברוסיה אצל חבר של חבר שלי, ממש התרשמתי. אין זה המדריגה הגבועה ביותר. אתה צריך מגברים שלהם וגם רמקולים באותו רמה. אני ממש אשמח לשמועה את המכשיר הזה עוד פעם.

זה ההשקעה.

פורסם
Pls read International Forums. Japanese versions made for Japanese Market only are better then

comon devices. Clarion /Adzest , Pioneer/Carrozzeria, Eclipse/CDT

see below.

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=index&cPath=1

.

כל המכשירים שיוצרו עבור יפן בלבד זה בגלל התדרים של הרדיו ולא מסיבה אחרת זה ממה שאני יודע וממה שקראתי בפורומים רבים בחו"ל. וזה מחשבה מוטעת להגיד דגמים יפניים שיוצרו לשוק היפני יותר טובים.

לידיעה אם אתה לא יודע: מקנטוש כל הייצור של החלקים שלהם זה ביפן וזה גם חרוט על המכשירים שלהם בגאווה. וקלריון ומקנטוש היו בבעלות D&M Holding.... וכמה מרדיו דיסקים של קלריון הונדסו ופותחו על ידי מהנדסי מקנטוש, אבל בסוף היצור ביפן.

Clarion DXZ958RMC

Award Year:

2005/2006

Panel:

IN-CAR ELECTRONICS (I.C.E)

Category:

EUROPEAN MOBILE HEAD UNIT

Brand:

CLARION

Model:

DXZ958RMC

Description:

With a CD transport engineered by McIntosh, the DXZ958RMC is like a high-end hi-fi for the dashboard. There is digital time alignment, crossover and parametric equalizer everything necessary to produce the best results from a two-way speaker system and fully active subwoofer. In addition, there are clever features like Music Catcher, which at the touch of button will store up to six hours of music in solid-state memory. There is also an internal Dolby Pro Logic II decoder, and thanks to the full-color touch screen controls, all functions are very easy to operate.

------------------------------

במה בלי פיצ'רים , ועוד עם K2P

איפה אפשר לשמוע ?

אצלי.. :lol:

כמו שאני הופתעתי גם אתה תופתע, בחודש הקרוב אני אגיע למפגש מרכז ואני אשמיע לכולם.

פורסם
כל המכשירים שיוצרו עבור יפן בלבד זה בגלל התדרים של הרדיו ולא מסיבה אחרת זה ממה שאני יודע וממה שקראתי בפורומים רבים בחו"ל. כנראה שאני וAKKAP קראנו משהו אחר , וגם אנו כנראה חורשים פורומים בחו"ל וזה מחשבה מוטעת להגיד דגמים יפניים שיוצרו לשוק היפני יותר טובים.בכלל לא .

לידיעה אם אתה לא יודע: מקנטוש כל הייצור של החלקים שלהם זה ביפן וזה גם חרוט על המכשירים שלהם בגאווה. וקלריון ומקנטוש היו בבעלות D&M Holding.... וכמה מרדיו דיסקים של קלריון הונדסו ופותחו על ידי מהנדסי מקנטוש, אבל בסוף היצור ביפן.

.

המצב האמיתי כפי שאני יודע אותו הוא כך : קודם כול יש ייצור ליפן , ולא בגלל התדרים או משהו אלא בגלל שהיפנים ישלמו כול מחיר , אם יש לו תועלת עבורם . השיקול עלות/תועלת אצלהם הוא הכי נמוך , והכוונה היא שאם יש תועלת סונית מובחנת הם יקנו כמעט ללא תלות במחיר .

אחרי זה באים האירופאים , אם אלו מוצרי היי אנד , כי שם הם יוערכו יותר מאשר בארה"ב , וגם ישלמו עליהם יותר טוב

אם נוצר מוניטין מאוד חיובי באירופה , ונוצר באזז תקשורתי גדול מספיק , אזי המוצר יגיע לארה"ב , כי אז ישלמו עליו . האמריקאים שמתעסקים עם היי אנד אומרים את זה בעצמם , ובשביל זה יש חנויות מיוחדות שמייבאות ישר מיפן .

בברכה יהודה

פורסם
המצב האמיתי כפי שאני יודע אותו הוא כך : קודם כול יש ייצור ליפן , והכוונה היא שאם יש תועלת סונית מובחנת הם יקנו כמעט ללא תלות במחיר .

אחרי זה באים האירופאים ,

אם נוצר מוניטין מאוד חיובי באירופה , ונוצר באזז תקשורתי גדול מספיק , אזי המוצר יגיע לארה"ב , .

ואז זה מגיע לישראל,

ויושבים וכותבים תגובות כאלו:

וכמו התגובה הקודמת כל המכשירים האיכותיים נראים פשוטים מדיי

תתחדש. רק לא הבנתי למה מכשירים איכותיים באמת נראים בהכרח כמו טרנזיסטורים ישנים וממש לא אופנתיים כאילו שכחו אותם אי שם בשנות ה-70

יהודה , לפחות יש שלושה אנשים שמעריכים את המכשיר ע"פ הביצועים ולא ע"פ הדולפינים.

ZZR

פורסם
המצב האמיתי כפי שאני יודע אותו הוא כך : קודם כול יש ייצור ליפן , ולא בגלל התדרים או משהו אלא בגלל שהיפנים ישלמו כול מחיר , אם יש לו תועלת עבורם . השיקול עלות/תועלת אצלהם הוא הכי נמוך , והכוונה היא שאם יש תועלת סונית מובחנת הם יקנו כמעט ללא תלות במחיר .

אחרי זה באים האירופאים , אם אלו מוצרי היי אנד , כי שם הם יוערכו יותר מאשר בארה"ב , וגם ישלמו עליהם יותר טוב

אם נוצר מוניטין מאוד חיובי באירופה , ונוצר באזז תקשורתי גדול מספיק , אזי המוצר יגיע לארה"ב , כי אז ישלמו עליו . האמריקאים שמתעסקים עם היי אנד אומרים את זה בעצמם , ובשביל זה יש חנויות מיוחדות שמייבאות ישר מיפן .

עם כל הכבוד ליפנים חברות היי-אנד אמריקיות אירופאים עיראקים קזחסטנים לא קיימים רק בזכותם "היפנים" וגם יש בו בארץ הקטנה הזו אנשים שישלמו כל מחיר אם יש תועלת במוצר עבורם. אז שלא ארחיב בנתחי שוק פיננסי ויעד קהל "רווחי" למוצרי היי-אנד שבטח ובטח מדובר ביעד קהל אירופאי אמריקאי.

יש הרבה חברות היי-אנד שמייצרות רק ליפן אפילו מקינטוש. MX5000 שזה גם HU מהדורה מוגבלת 24BIT. ייצרו אותו לכל העולם חוץ מארה"ב והכל בגלל סיבה אחת תדרים של הרדיו. לא בגלל שהקהל היפני מעריך ת המוצר והקהל העולמי כלל לא מעריך.

אני מקווה שזה יעזור שרשור בפורום בחו"ל

• תוכן חדש...