Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת לא תגובה מוצלחת במיוחד,לכריות האויר יש מנגנון מניעת פתיחה במהירות נמוכה (40 קמ"ש ומטה אם אני לא טועה) שתפקידו למנוע פתיחה "מיותרת" של כרית האויר במקרים של תאונות קלות.

מעל 40 קמ"ש,ואני מניח שבדקו את זה ביסודיות,כבר יכולים להגרם נזקים חמורים לגוף בעת תאונה,ולכן במצבים כאלה כרית האויר מצילה חיים.

.

הנה סירטון שממחיש את פעולת המנגנון

http://www.youtube.com/watch?v=D-ogrMr4lWc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כריות האויר היו באמת נפתחות בגלל כל מכה קלה כמו בסרטון שהבחור מעליי שם,כנראה שמגרשי הגרוטאות היו מלאים ברכבים מושבתים או לחילופין,סוחרי הרכבים היו מתעשרים בקלות.

בכל רכב יש מנגנון שמונע את פתיחת הכרית אויר החל מעוצמת פגיעה מסויימת (שוב,אם אינני טועה,מדובר על עוצמת פגיעה שמקבילה לפגיעה בעצם במהירות 40 קמ"ש).

כמובן שיכול להיות מצב שהרכב לא יהיה בתנועה ורכב אחר יפגע בו חזיתית ואז בכל מקרה תפתח הכרית אויר (בהתאם לעוצמת הפגיעה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הנה סירטון שממחיש את פעולת המנגנון

D-ogrMr4lWc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חזק. נקרעתי.

אני חושב שכריות אוויר זה אחד הדברים היותר חשובים ברכב, ולא ממש מומלץ להסיר אותן.

:-) just smile
פורסם

אני לא יודע באיזה רכב הכרית ניפתחת מעל ל40 קמ"ש, אבל לפני 6 שני שהיה לנו סקודה אוקטביה,

אמי התיישבה(פשוטו כמשמעו) על מכסה ביוב

הרכב הושבת משום שהוא מאד מאד נמוך(אוקטביה שנת 2000 -כבר אמרתי נמוך?)

אחת החוויות הפחות נעימות שלי אם כריות אויר, קיללתי את אותה כרית אויר ואת הכוויות שנשאתי על הפנים למשך שבועות ארוכים

בן, שלא מחבב במיוחד כריות אויר

פורסם

כריות אוויר ברכב בן 12 שנה, לא אפקטיביות, לא ידוע אם יפעלו, ולא ידוע חוזק המכה שדרושה כדי להפעיל אותן.

יש לי טראומה מכרית אוויר, אני שונא אותם, תקראו לי מטומטם אבל לחגור ולא לסמוך על כרית האוויר עדיף מלא לחגור ולסמוך על כרית האוויר.

פורסם

אבל מי אמר שאם יש כרית אויר לא חוגרים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...