Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הרגע חזרתי מהכיוון של האימפרינט.

ואני חייב להגיד שזה באמת אלוהי....:lol::lol::lol:

יש שיפור עצבני בשמיעה של המערכת, ואני חייב לציין שהמגבר לא מכוון בכלל.

אני יכוון שוב עם האימפרינט, עוד שבוע אחרי שאני יכוון את המערכת מהמגבר. זה אדיר...

אני רואה במחשב איך הייה הסאונד לפני ואיך הוא אחרי,הכיוון.(בגרף)

יש לי שאלה:

אחרי שעשיתי את הכיוון הייה לי שאלה על המחשב:"taget curve select"? והיא אומרת שאני יכול לבחור בין שלוש אופציות:

1.REFERENCE

2.REFERENCE WITH MID-RANGE COMP.

3. LINEAR

מה אומר כל אחד?

אני שמרתי את 2 המצבים 1,2 בזכרון (בלי אופצית ה LINEAR)

תודה על התשובות.

נ.ב זה הדבר הכי מגניב שעשיתי במערכות לרכב.....

פורסם

בשביל מה יש ספר?

reference - הגיוני שתהיה הדגימה הראשונית, כלומר איך המערכת שלך נשמעה בלי הכיוונים.

with mid comp - כמו שמשתמש, mid range compensation . [תתרגם, תבין]

linear - גרף היענות שטוחה [תכלס, לזה הרבה שואפים ב SQ] :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יפה אז הייה לי את האופציה הליינר לבחור זו בעצם הפונקצה שהיא נחשבת להכי איכותית? כי ממש רואים את מה שהתוכנה מצאה ורואים את הכול בגרף... ואחרי הכיוון היא אומרת לך יש לך 3 אופציות מה אתה מעדיף? אז אתה אומר לי לבחור בליינר? תודה רבה על ההיתיחסות....

פורסם

תבחר שבמה שהאוזן שלך הכי אוהבת, אולי אתה אוהב גרף טיפה עסוק?:)

כמו שאני לא אוהב שהגרף שלי לינארי, אלא נראה כמו איזה צוק:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה יכולל להסביר לי קצת על זה כי אני באמת לא מבין גדול של זה אני ישמח עם תעזור לי קצת.... אני רוצה להבין את ההבדל בינהם... מה זה אומר שהגרף נראה כמו הר או שהוא יותר שטוח?

תודה רועי

פורסם

לינארי אומר שאת כל התדרים תשמע בצורה לינארית- שזה אומר שכל התדרים נשמעים באותה מידה בנקודה ספציפית

שאלי אומר צוק הוא מתכוון לזה ששומעים אצלו בעיקר באס בנקודה מסויימת( כל נקודה מסויימת ברחוב שלו)

ותפסיק לכתוב האימפרינט האלוהי זה נשמע כל כך מאוסטין פאוורס, שאני מתאר את DR EVIL כל פעם שאני עובר על הכותרת של הנושא שלך

פורסם

שאלי אומר צוק הוא מתכוון לזה ששומעים אצלו בעיקר באס בנקודה מסויימת( כל נקודה מסויימת ברחוב שלו) אתה בטוח שמודבר על צוק ? אולי על הר?:lol:

ותפסיק לכתוב האימפרינט האלוהי זה נשמע כל כך מאוסטין פאוורס, שאני מתאר את DR EVIL כל פעם שאני עובר על הכותרת של הנושא שלך

ויחסית לעובדה שמישהו שלא יודע כלום על כיוונים , יכול לקבל תוצאה יפה מבלי לדעת על עקומות , אני בהחלט חושב שההתלהבות שלו היא במקומה

בברכה יהודה

פורסם

אז פיוניר האגדי (אם המקרופון) 8600/9600/8650/9650/860/960. כל אלה מגיעים עם מקרופון כיול.

אז הם אלוהיום? גם הם! וגם האלפיין מחייבים רמקולים מאחורה!! ליצירת מירכוז! ועם המקרופון זז מילימיטר שמאל כל הבמה עקומה.. והרקדנים צולעים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי , ממה שאני הבנתי האימפרינט הוא יותר מאשר מקרופון עם כיול כמו בפיוניר , וממה שאני הבנתי אתה לא צריך שם רמקולים אחוריים , וממה שאני הבנתי זה לא רק טיים קורקשיין שאם תזוז מילימטר הרקדנים יצלעו , אלא זה מפצה על מיקום לא מיטבי ע"י שינוי הקרוס וגם טיים . אז אולי תקבל במה לא ממש ממורכזת אם תזיז את זה , אבל תקבל את כול הכיוונים האחרים , בצורה מעולה ועוד עם בחירה . מה שלכול אחד מיומן יכול לקחת שעות וימים לבצע

בברכה יהודה

פורסם

הפיוניר מכוון טיים אליימנט * 5 (ימין שמאל קדימה + ימין שמאל אחורה + סאב)! מכוון אקולייזר 15 ערוצים! מכוון את הקרוסאובר של המכשיר HP קדמי + HP אחורי + FP סאב ! (כיוון הסלוף + העוצמה)

אז מה ההבדל?

אההה. והוא לא צריך מחשב נייד! ולא תוספת של חלקים לקנות. ולא כלום. הכול מובנה במכשיר + המיקרופון. במחיר!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אצלי חלק גדול מהספוק במערכת זה לדעת שזה "בזכותי" החל בבחירת הרכיבים, ממשיך בהתקנה נטו לבד מאה אחוז ונגמר בכמה ימים של כיוונים

פורסם

אתם צריכים להבין משהו ברדיו דיסק רגיל חש בערך 20-30 מצבי כיוון באימפרינט הוא מכוון ע"י 500 נקודות כיוון וחוץ מזה עד של שומעים לא מרגישים...

• תוכן חדש...