Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות צמצמתי את החיפושים שלי למספר רכבים:

-פונטו ספייס 01-02

-פולו 98

-איביזה 01 (אני בודק מודעה שראיתי לגבי 02 יד 1 עם 74000 קילומטר לטענת המוכר ללא תאונות ומטופלת רק במוסך מורשה ב26K - מחיר קצת מחשיד אבל אני בודק את זה)

(הצעות נוספות יתקבלו בשמחה - השאיפה היא לא לנצל את כל ה30K , עדיפות למשהו בסביבות ה25K)

אני יודע שמבחינת עלויות אחזקה , טיפולים, חלקים וצריכת דלק הפונטו מנצחת בכל הקטגוריות אבל השאלה היא אם ההבדל בינה לבין האחרות הוא גדול מאוד ומשמעותי? אני מעדיף בכולל להוציא כל שנה קצת יותר כסף אבל להנות ביום יום...

ושאלה מאוד מאוד חשובה (לי):

לא יצא לי לנהוג באף אחד מהרכבים הנ"ל , הגובה שלי הוא 1.90 מטר(!) לא יהיה לי בעיה מבחינת נוחות בנהיגה?

יש רכבים שממש בלתי אפשרי מבחינתי לנהוג בהם - סוויפט , טנדר סובארו , סיריון ועוד... מה לגבי 3 אלה שהזכרתי? למישהו יש ניסיון בנושא או שיכול להעריך?

תודה רבה על העזרה...

אביתר

פורסם

לגבי אלה שכתבת

אילו מנועים?

מבחינת נוחות ואמינות הייתי הולך על הפולו למרות השנתון שלה.

אם הסיאט היא 1400 אז זה בערך המחירון שלה, ותאמין לי עדיף לנסוע על קורקינט מאשר עליה, 60 כ"ס!

הפונטו גם חמודה אך פחות אמינה מהפולו.

בכללי

אתה מחפש אוטו משפחתי?

אוטו שישרת אותך לנסיעות ארוכות?

אתה רוצה רק מכוניות מיני או גם האצ'בק\סדאן?

פורסם
לגבי אלה שכתבת

אילו מנועים?

בכללי

אתה מחפש אוטו משפחתי?

אוטו שישרת אותך לנסיעות ארוכות?

אתה רוצה רק מכוניות מיני או גם האצ'בק\סדאן?

הפונטו כמובן מנוע 1300

הפולו מנוע 1400

והאיביזה הספציפית שראיתי היא 1600 טורבו דיזל (?)

אני חייל משוחרר ומרבית הנסיעות שלי יהיו לעבודה עשרים דקות כל כיוון ועוד כל מיני נסיעות שלא יעלו על חצי שעה כיוון אבל חשוב לי שהאוטו יוכל לשרת אותי גם בנסיעות ארוכות במידה ויהיו כאלה.

הכיוון שלי הוא בעיקר מכוניות מיני והאצ'בק אבל הצעות מעניינות נוספות יתקבלו בכיף...

ובבקשה שמישהו יענה לי על עניין הגובה שלי אם הוא לא בעייתי במכוניות הקטנות האלה...

תודה...

פורסם

יש לך אפשרויות טובות יותר (לדעתי) אך זה ירידה בשנתון לאומת אלה שכתבת,

סיויק האצ'בק 92-95

סיויק האצ'בק 96-98

מיצובישי קולט 94-99

פיג'ו 306

אוטו אמין(אם אתה מוצא אחת שמורה ושומר עליה).

יפה,מהיר,נוח(מאוד),בעל אחיזה טובה.

סיטרואן קסרה

גם כן +\- אותו הדבר כמו הפג'ו

סיטרואן סקסו

פיג'ו 106

הפולו גם כן מאוד חמודה מבחינת אמינות\נוחות.

יש שני דגמים של 1.4

אחד 75 כ"ס

והשני 100 כ"ס

עניין הגובה:

לא בעייתי ישבתי בהמון מכוניות ולא הייתה לי שום בעיה ואני 1.90.

פורסם

אני בעל אצ'בק 97 לדעתי רכב שמאוד יתאים לך מבחינת מקום (אני מטר 1.86) ויש לי המון מקום. הרכב מאוד חסחוני בדלק אמין מאוד (טפו טפו) חסכוני בביטוח(1900 ש"ח חובה ולא צריך יותר מיזה) אוחז טוב בכביש. יש לו רק בעית של כוח אם זה לא מפריע לך בעיקר בעליות אבל מתרגלים....

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
הפונטו כמובן מנוע 1300

הפולו מנוע 1400

והאיביזה הספציפית שראיתי היא 1600 טורבו דיזל (?)

אני חייל משוחרר ומרבית הנסיעות שלי יהיו לעבודה עשרים דקות כל כיוון ועוד כל מיני נסיעות שלא יעלו על חצי שעה כיוון אבל חשוב לי שהאוטו יוכל לשרת אותי גם בנסיעות ארוכות במידה ויהיו כאלה.

הכיוון שלי הוא בעיקר מכוניות מיני והאצ'בק אבל הצעות מעניינות נוספות יתקבלו בכיף...

ובבקשה שמישהו יענה לי על עניין הגובה שלי אם הוא לא בעייתי במכוניות הקטנות האלה...

תודה...

בפונטו יש מנוע 1242 סמ"ק, לא 1300.

אנ לא רחוק ממך בגובה ונכנס ביתר קלות בפונטו.

!AWDSOME

פורסם

אז אני מבין שאתם לא ממליצים על האיביזה? אני לא מכיר טוב את הרכב הזה אבל אני ממש אוהב את הצורה שלו...

לגבי הרכבים שהצעתם קצת מפריע לי שנתונים ישנים ואני מעדיף כמה שיותר להתקדם בשנתון בתקציב הנתון ובגלל זה נראה לי שהפונטו היא היחידה שעונה על הדרישות שלי...

חשוב לי עניין הכוח אבל ממש לא הכי חשוב אני לא נוסע הרבה בעליות וכמעט לא לוקח איתי אנשים ברכב וממש לא מצפה לרכב בעל אופי ספורטיבי! הרבה יותר חשובה לי האמינות ועלות אחזקה טיפולים ודלק...

פורסם

הי,

האיביזה סבבה- היא מעוצבת יפה, זריזה(100 כ"ס) בנויה טוב אך הפונטו זולה ממנה בעלויות האחזקה השוטפות.

לאחי יש איביזה 01 1.6 ידנית והא מרוצה ממנה מאוד, קודם היתה לנו ספייס מאותה שנה- היא היתה יותר חסכונית אבל הרגישה פחות אוטו. האיביזה כמובן יותר מרווחת.

בקיצור, אם אחזקה נמוכה חשובה לך הספייס היא התשובה מבין השתיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...