Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס Lx 01

הרדיו דיסק על הפנים לא קורא דיסקים בכלל והחלטנו להחליף אותו ועל הדרך גם להחליף רמקולים.

התקציב לא גדול במיוחד אני לא צריך משהו מטורף משהו שכיף לשמוע בו מוזיקה ואיכותי לא בקולי קולות.

הרדיו דיסק שיהיה Mp3 שיציג את שם השיר קליטה טבוה של רדיו ואם אפשר שתהיה לו גם שליטה על צ'יינגר(אם יש לי ציינג'ר של 12 דיסקים רגילים של Jvc ישן אני יכול לחבר אות ואיכשהו לרדיו דיסק חדש?) משהו בסביבות ה500-600 ש"ח הרמקולים האחורים לא יקרים מדיי בסביבות 200-300 ש"ח וקדמיים אין אז אם מומלץ משהו בסביבות ה100+ ש"ח.

אני לאמ תכוון לשים מגבר או סאב.

שומע בעיקר מוזיקה שחרוה אז שהבאס יהיה סבבה

תודה לכולם.

פורסם

אם זה המצב, לך על פיוניר DEH-2950 הוא יעשה את העבודה+ (גם MP3,קליטת רדיו מצויינת,תוכל לשלוט בציינגר תהיה לך יציאה למגבר למקרה שתשדרג.. יש שלט ואפילו כניסת AUX למכשיר חיצוני) - 519 ש"ח

בכסף שנשאר (100 מהרדיו,300 מהאחוריים ו100+ כלומר 150=550ש"ח) לדעתי, תקנה קומפוננט נחמד (איזה JBL GTO, מורל פולס וכו'..) ותהיה מרוצה. אני ממליץ ככה כי אתה אומר שאין רמקולים מקדימה.. אז למה להשקיע ברמקולים מאחורה?! הרי אתה יושב מקדימה.. לא?! אומנם הם יפיקו באס נמוך יותר מ6X9 (אחוריים) אבל אתה תשמע טוב יותר. בכל אופן, חכה לעוד המלצות ותראה מה אתה מחליט. הכי חשוב שתלך לשמוע לפני שאתה בוחר כי כל אחד שממליץ עושה זאת לפי טעמו וכמו שאתה יודע.. כל אחד אוהב צליל שונה פחות או יותר.

בהצלחה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

תודה על התגובה.

אם אני לוחק את הפיוניר הזה אפשר לחבר עדיין את הצייג'ר JVC הישן שלי (הוא קורא רק CDR)?

פורסם

לא, לא תוכל (וזו טעות שלי) רק בדגם מעליו והלאה יש תמיכה במחליף דסקים (צינג'ר).

אם תחסוך טיפה, קח את הDEH-3950

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=381&catid=11&subcatid=45 - המפרט של הHU מאתר פיוניר ישראל.

שעולה כ650 ש"ח והוא תומך גם במחליף דיסקים..

אך בדגם הנ"ל יש יציאות (2 עם שליטה על סאב) ותוספות (כמו תחימת תדרים בסיסית ועוד אופציות תמיכה בבלוטוט', אייפוד,USB..) שאולי כרגע לא תצטרך.

תצטרך לעשות את שיכולך כאן מבחינת מחיר לעומת הצינג'ר הישן (שבלאו הכי לא קורא MP3 אלה רק CDRים.. ועם הוא ישן אז אני גם לא סגור כמה פונקצית הקיראה הזו עובדת כמו שצריך).

בכל אופן אני עדין ממליץ להמתין כי יש פה חבר'ה עם מכשירים של פנסוניק וקנווד שאולי יתנו כאן את דעתם (אני פשוט לא הכי בקיא בדגמים שלהם :?).

בהצלחה, מאור.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

עשה טובה לפני שאתה קונה.. תעיף מבט ב2 התרדים האלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191303

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191103

לפי מה שאני מבין.. בכלל לא תוכל לחבר את הצינג'ר של JVC לשום HU של חברה אחרת..

יותר מזה יתכן ומכיוון שהוא ישן תהיה בעיה גם בחיבור עם JVC חדשים..

* אני פשוט הייתי מוותר על המחליף דיסקים..(אולי תמכור אותו?!) אתה תהיה מבסוט מהפיוניר הראשון (אז תצטרך לעבוד קצת קשה כדי להחליף דיסק כל פעם.. 8) אבל תחסוך כמה גרושים..ואולי אפילו תרוויח, זה יוכל לעזור לך ברמקולים או בהתקנה - תחשוב גם על זה)

!JBL

פורסם

אוקיי אז באמת אני רואה שלא שווה להתעסק בזה ואני ילך על רדיו דיסק MP3 אז כדאי את הפיוניר 2950 או שיש משהו יותר טבו בטווח המחירים הזה?

• תוכן חדש...