Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע - אפריליה RS-50.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש פה כמה שמבינים גם בתחום האופנועים.

רציתי לקבל פרטים על האופנוע הנ"ל.

בעיקר ביצועים ועלויות קנייה ואחזקה.

אולי יש לכם קישורים לפורומים שמתמחים בעניין.

תודה.

פורסם

אפריליה RS-50

כשמו כן הוא אופנוע 50 סמ"ק

(אם אתה רוצה אני אשלח לך באי מייל מן ספר-אופנוע קטן שלו שמפרט על כל המכלולים שלו.

אם תנסה אולי תצליח להוריד את זה מפה

http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/1981/am6.zip

בעיקרון, מנוע שתי פעימות, קירור מים, 6 הילוכים, שוקל בסביבות ה90-91 קילו. ברקס אחורי - דיסק יחיד, ברקס קידמי, דיסק יחיד. 12.20 ליטר בטנק דלק עם עוד 3 ליטר ספר בערך רזרב.

מצטער, לא כל כך יודע לגבי מחירון, תצטרך לברר אצל יצחק לוי או משהו, אבל אני יודע שאתה יכול להשיג אותו יד שניה בשנתון 97-98 ב2.5 עד 6.5 אלף.

עלויות אחזקה, זה אופנוע, זה 50 סמ"ק, זה יכול לעלות לך הרבה אם אתה לא יודע מה מדברים איתך במוסך, ובאותה נשימה אתה יכול גם לבצע 90% מהטיפולים בבית.

קבל עידכון, הנה מחירון (לא מי יודע מה, אבל עדיין)

http://www.motobike.co.il/motobike/price/search_results.asp?manuf=1162&models=139&submit1=חפש&year_from=6&year_to=10

3568.jpg

פורסם

כעיקרון, האופנוע הכי מהיר בתחום ה50 סמ"ק עם פוטנציאל מצויין לשיפורים.

סוגר 115-120.

עם קיט 80 + קרבורטור + לחץ, הוא מגיע לסביבות ה140.

הבעיה היא שקשה למצוא אחת במצב טוב...

*עריכה*

שכחתי לציין שהאופנוע הזה חיי בטורים גבוהים מ7.5 סל"ד לערך.

המנוע שלו עובד קשה ולכן במידה ותקנה אחד תצטרך לטפל בו טוב ולא לאחר בטיפולים!

• תוכן חדש...