Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול ב 1 בצהריים בכביש איילון כאשר הייתי בנתיב האמצעי, הגיע מימיני שברולט מאליבו {אני חושב לא זוכר, אולי משהו דומה}.

הוא העיף אותי מהנתיב מבלי להסתכל בכלל אז ברחתי ממנו לנתיב השמאלי ובנתיב שהוא היה בו היה אותו מלפנים והוא רצה לעקוף בין שנינו אז הוא העיף אותי והוריד אותי לשוליים, עצרתי בחוזקה וקיבלתי נשיקה מהקו הפרדה.

הזהרו מנהגים כאלה, זה פשוט מפחיד שיש נהגים שנוסעים ככה ונכנסים לך לנתיב ועלייך כאילו אתה בכלל לא שם.

סעו בזהירות ובמיוחד מנהגים כאלה שחושבים שהכביש של אבא שלהם ולא עושים שיקול דעת.

עמיטל.

פורסם
שלום,

הגיע מימיני שברולט מאליבו {אני חושב לא זוכר, אולי משהו דומה}.

עמיטל.

ומה הוא יגיד למשטרה?

"אני חושב, לא זוכר, אולי משהו דומה".

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך בדיוק אני יערב משטרה?על מה?

אני באיילון הוא מעיף אותי לשוליים והמשיך לנסוע, אין לי שמץ מה תעזור לי משטרה במקרה כזה.

פורסם

היית יכול לפחות לנסות לרשום את המספר ולדווח למשטרה.

בכל אופן, פושעים יש בכל מקום, גם בכביש.

סלח אם אני נשמע קצת קר רוח, אבל לי קרה שמשאית כמעט העיפה אותי מגשר לאחר שהיא חצתה קו לבן בפראות וללא איתות במהירות של 100 קמ"ש.

כשתפסתי את הנהג (נסעתי כמו משוגע וניסיתי לחסום אותו בהמשך הדרך ) וצעקתי לו " מה אתה משוגע?" אתה יודע איך הוא ענה לי? הוא פשוט הרים את הידיים במין סימן של "מה לעשות?" - ממנו למדתי, שאם היית בדרך למצוא את מותך, אך לא מצאת, המשך הלאה. את אף אחד זה כבר לא מעניין!

אתה מפחד מהכביש? אל תעלה עליו, עם כל הצער שבדבר.

פורסם

בחור,

ברגע שאתה מוציא רישיון אתה צריך להיות מודע לסכנות ואתה צריך להבין שהתאונות על הכביש שקרו ואולי חס וחלילה יקרו לך הן לאו דווקא באשמתך.

לא חסרים משוגעים על הכביש והכי הרבה שאתה יכול לעשות זה להישאר מרוכז ולצפות את הסכנות כך שבכל מקרה של סכנה תוכל לפחות לנסות להתחמק מתאונה.

פורסם

אתמול נהג בפ'גו 205 אחד משוגע על כל הראש עקף אותי... עף לשוליים.... ועוד בנוסף לכך לא יודע איזה דגם הרכב שלי :evil:

:wink:

עמיטל,תגיד תודה שככה זה נגמר.

כן,זה מבאס אבל אני אישית הייתי נוסע ורודף אחריו עד שהוא היה עוצר ומשם כבר הייתי מסתדר אתו על תשלום על הנזק.

פורסם

אין לך מה לעשות במצבים כאלה.

פעם איזה חמור ניסה לחתוך אותנו(תוך כמעט הורדתינו מהכביש), אבא שלי עקף אותו בשוליים ואחרי שחזר למהירות המותרת החמור עקף אותנו במהירות מטורפת.

נפגשנו לאחר מספר דקות בחנות כלשהי, הוא היה עם הבת שלו ואישתו ומיהר להיכנס לאוטו ולהסתלק משם כמה שיותר מהר, ובצדק.

אין מה לעשות, בכביש כמעט כל אחד חושב רק על עצמו ולא חושש לחתוך אנשים, ולקחת בכח זכות קדימה.זאת התרבות של רוב הישראלים(גם מחוץ לכביש).

פורסם

אך שהשרשורים מהסוג הזה תמיד מגיעים לאותן תגובות בסופו של דבר. :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...