Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכיב המערכת היחיד ברכב שלי שאני לא מתבייש לומר את שמו הוא סט קומפוננט של מורל מסוג דוטק וכל השאר חרא, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את שאר רכיבי המערכת ובגלל שאני לא מומחה גדול במיוחד רציתי את דעתכם על הרכיבים שבחרתי ואשמח לשמוע דעה לגבי איכותם והתאמתם אחד לשני.

החלטתי להחליף את ה-HU למשהו שנראה יפה בעיניי, לא יקר מדי ויהיה אמין פחות או יותר.

בחרתי במגבר חזק (לפי היצרן) כדי לספק את התיאבון של הדוטק.

בסאבוופרים אני לא מבין במיוחד אז בחרתי אחד מחברה אמינה שבא עם תיבה מקורית (כי אני לא רוצה להתעסק בזה, ואני לא רוצה שחובבנים יתעסקו לי בזה) ושנתוניו מתאימים למגבר.

PIONEER DEH2950MP

DEH2950MP.jpg

MAC Audio Z4200

product149.jpg

RMS power output into 4 ohms: DIN 45 324, 14,4V

Stereo: 4 x 110W

Bridged: 2 x 285W

Morel DOTECH MKII 5

morel_dotech_mkii6_b.jpg

Nominal Impedance: 4Ohm

Power Handling: 120W

MAGNAT Ultra 300 Reflex

img_120650_Detail_Modell_col_0_pv300.jpg

Nominal Power handling: 300W

Max. Power handling: 600W

Lower cut-off frequency: 20Hz

Upper cut-off frequency: 500Hz

פורסם

הייתי מביא סאב אחר.

אבל כדי שנוכל להגיד לך מה כדאי , ואם כדאי לך לקחת משהו אחר במקום, כדאי שתיתן תקציב.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
הייתי מביא סאב אחר.

אבל כדי שנוכל להגיד לך מה כדאי , ואם כדאי לך לקחת משהו אחר במקום, כדאי שתיתן תקציב.

עידן.

בשמחה.

התקציב הוא עד 2500 ל-HU, מגבר ארבעה ערוצים וסאבוופר.

הדרישות הן פשוטות - רדיודיסק אמין, שחור וסולידי. מגבר חזק ואמין וסאבוופר נעים ואיכותי עד כמה שאפשר (שמיועד בשביל אלה שנמצאים בתוך הרכב ולא מחוצה לו).

תודה.

פורסם

המגבר של מק אני מאמין שיענה לך על הדרישות ולכן הייתי נשאר איתו - 1000 ש"ח חדש.

HU במחירים האלה (בטווח ה1000 ש"ח הייתי הולך על פיוניר) ולא חסר דגמים טובים שיעשו את העבודה במחיר.

סאב הייתי הולך על הפוניקס גולד http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33191 R12

או הפאנצ' http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36750 P2

מחירם של הסאבים חורגים מהתקציב( 600 +) אבל במידה ולא ניתן לחרוג מעט מהתקציב, יש אפשרות לרכוש HU זול יותר או לרכוש יד שניה. אני עצמי התחדשתי ביד שניה של הפיוניר 770 לפני מספר ימים דרך חבר פורום, ואני מרוצה מאוד!

זה כמובן לא תוך התחשבות בהתקנה שעולה כסף אף היא (במידה ואינך עושה את ההתקנה לבד).

שבת שלום,

עידן.

פורסם
HU במחירים האלה (בטווח ה1000 ש"ח הייתי הולך על פיוניר) ולא חסר דגמים טובים שיעשו את העבודה במחיר.

סאב הייתי הולך על הפוניקס גולד http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33191 R12

או הפאנצ' http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36750 P2

שבת שלום,

עידן.

הסאב באמת קצת חורג, במיוחד שהוא לא כולל תיבה.

אפשר לדעת למה המלצת דווקא עליהם?

כמו כן, שמתי לב שה-Power Handling שלהם נמוך ממה שהמגבר יספק להם בגישור. זה לא בעייתי?

תודה.

פורסם

רשמת :

וסאבוופר נעים ואיכותי עד כמה שאפשר (שמיועד בשביל אלה שנמצאים בתוך הרכב ולא מחוצה לו).

2 הסאבים האלה נחשבים כסאבים מדויקים (עם דגש על הפוניקס) שעושים עבודה טובה מאוד. אני אישית כבעל פוניקס (ZR12ׂ ולא R12 כפי שהצעתי לך) וכמו רבים אחרים יכול להגיד לך שזהו סאב מעולה בכל הקשור לדיוק שלו , להשתלבות שלו במוזיקה בתוך הרכב. כמובן שגם ה P2 סאב מצוין. תוכל לראות בחיפוש עוד הרבה ת'רדים שדיברו על 2 אלה כסאבים איכותיים.

ולשאלתך,זה לא בעייתי. ע"י כיוון נכון ניתן לרסן כל דבר.

כמובן שאתה יכול גם ללכת על הMAC 4100 וככה גם תחסוך מספר שקלים.

אבל אני במקרה הזה, הולך על HU יד שניה במחיר זול יותר ולקבל מכשיר טוב יותר.

עידן.

פורסם

גם אני רוצה לקנות את הסאב הזה של מאגנט. אפשר להבין איפה הבעיה בו שאתם ישר ממליצים על סאב אחר?

יש לי מגבר שמביא 150WRMS בגישור, ראיתי שההענות של הסאב הזה היא גבוהה מאוד (95DB) מה גם שהוא בא בתיבה משלו, לפי הנתונים הוא נראה מספק מאוד. יש כאן אנשים שהיה להם ניסיון איתו ויוכלו לתת חוות דעת עליו?

נקודה שחשובה לי בסאב - שמהלכו יהיה גדול ובווליום גבוהה אני לא ארגיש שהסאב הולך להתפרק (יוצא מהמסילה שלו), בהתחשב במגבר שיש לי.

• תוכן חדש...