Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה פאביה רכב מומלץ? , אני רואה שבשנתון 2002-2003 המחיר הוא בסביבות התקציב שלי, והמכונית נראית לא רע,

מנוע 1400 הוא די חלש, אבל יחסית לגודל האוטו זה יספיק וגם חסכוני לא?

הבעיה הגדולה שאני מעדיף מכונית אוטומטית בהרבה על הילוכים.

מה דעתך על סיאט איביזה? הונדה האצ'בק? מאזדה 323?

פורסם
רכב ידני עדיך הן מבחינת צריכת הדלק והן בגלל האמינות, אל תיהיה עצלן :wink:

הפביה בעלת מנוע 1.4 16V 100 כ"ס, מספק בהחלט וממש לא חלש.

הפביה לא יפה, יש לך אולי עוד המלצות?

תודה מראש.

פורסם

אני לא מתחבר לפונטו, לא מצאתי את דגם הHGT

206XS אני גם לא ממש אוהב את המראה של הפג'ו, כדאי לי בכל זאת לנסות לחפש אאודי A3 שמורה? או אולי גולף בשנתון 2000-2001 בתקציב שלי, הגיוני למצוא?

אני מבקש המלצות למכוניות נוספות בבקשה, תודה רבה.

פורסם
אני לא מתחבר לפונטו, לא מצאתי את דגם הHGT

206XS אני גם לא ממש אוהב את המראה של הפג'ו, כדאי לי בכל זאת לנסות לחפש אאודי A3 שמורה? או אולי גולף בשנתון 2000-2001 בתקציב שלי, הגיוני למצוא?

אני מבקש המלצות למכוניות נוספות בבקשה, תודה רבה.

לקנות אוטו,לקחת הלוואות מפה ועד הודעה חדשה כל אחד יכול, השאלה אם זה מה שאתה צריך בגיל 18, להעמיס על עצמך חובות.

האם אמא שלך תעזור לך בהוצאות השוטפות של האוטו או שיש לך עבודה קבועה?

עצה אישית, הייתי חושבת הרבה לפני שהייתי לוקחת הלוואה בסכום הזה בגילך.

פשוט נדלקת על האאודי ואתה לא מוכן לוותר.

חפש אופציות ב20,000 ש"ח, אוטו שמור נוח שתוכל ללמוד לנהוג ואחרי שנתיים או יותר תחפש אופציה יותר טובה.

פורסם

ההלוואה כבר נלקחה, יש בידי 40 אלף שקל, ואני יוכל להוסיף ולחרוג במקס' 4-5 אלף שקל מהתקציב,

אני כרגע מחפש מכונית שתתאים לי בתקציב הזה, אני מחפש מכונית בשנתון לא פחות מ2001-2002, חזקה, אמינה, אוטומטית, נראית טוב.

חשבתי על סיאט איביזה (זה תוצרת גרמנית?) ואני אשמח לעזרה, מאחר ואני לא מוצא ביד2, מכונית בשנתון הזה שבאמת נראית טוב ולא עבר עליה הקלח.

פורסם

לא תימצא A3 נורמאלית שנת 2000 בסכום שלך, אולי 98.

גם גולף זה ממש גבולי.

חפש הונדה האצ'בק, קולט וכדומה.

*ההונדה בגירסת ההצ'בק יובאה עד שנת מודל 2000, קולט אפשרי למצוא משנתון גבוה יותר.*

• תוכן חדש...