Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, עומד לרשותי סכום של כבערך 25 אלף שקל ,

אני מעוניין לרכוש מכונית במחיר של כבערך 40-50-60 אלף שקל, ורציתי לקבל הסברים על איך אני יכול לעשות את זה בשיטת ליסינג? או הלוואה? איך זה פועל?

אני מעוניין לרכוש אאודי A3, אשמח לקבל המלצות למכוניות שיתאימו לנער בן 18, אמא שלי תקח על עצמה את הליסינג , ואני אשמח לקבל בכללי הסבר על ליסינג וכל נגזרותיו, איך זה עובד וכו', האם זה כדאי?

תודה רבה לכם.

אשמח בכלל לקבל טיפים בנוגע לרכישת מכונית, אני נהג זהיר ואני לא חושב שאני צריך לבזבז את הכסף שלי על מכונית ראשונה חלשה יחסית, אני רוצה לקנות מכונית שתשתמש אותי נאמנה לפחות שנתיים לפני שאנסה למכור אותה, אשמח לקבל הצעות.

תודה רבה מראש.

פורסם

בליסינג חוכרים רכב חדש.

לא קונים משומש בליסינג בתקציב שציינת.

פנה עם אימך לבנק, ובדוק איזו הלוואה ובאילו תנאים תוכל לקבל על מנת לרכוש את הרכב.

ליסינג לא רלוונטי למקרה שלך.

בענין בחירת הרכב, אתה צריך להחליט על דרישות נוספות לקניית רכב. רכב שאמור לשרת אותך שנתיים זו לא ממש דרישה או אפיון לסוג הרכב שאתה מחפש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ליסינג, ובמקרה שלך זהו ליסינג מימוני, כמו שרשם רזמל זוהי בעצם הלוואה על רכב חדש. חברת ליסינג רוכשת את הרכב בשבילך, הרכב נרשם על אותה חברה או משועבד לה, ואתה משלם לה כל חודש תשלום קבוע. בסיום התקופה, שזה או 3 או 4 שנים יש באפשרותך לשלם את הסכום הנותר ולקחת את הרכב או להחזיר אותו לחברה. בכל מקרה לא מדובר על רכב משומש בשום מקרא.

הדבר הנוסף הוא, איך אתה יכול לטעון שאתה נהג זהיר, או נהג טוב עם ותק נהיגה של כמה חודשים? כל נהג צעיר עושה טעויות בתחילת דרכו, וצפה לכמה שריטות על הרכב. אולי כדאי לשקול לקחת רכב לא חדש יחסית אך אמין ובטיחותי ( כן, זה משאתה צריך עכשיו). עד שתצבור נסיון, ואחרי שנתיים תבחר לך רכב יותר חדש, ובעל תכונות שאתה צריך.

בהצלחה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

תודה רבה, הבנתי את עניין הליסינג ולצערי אני לא חושב שיש לי צורך בקניית רכב חדש לגמרי,

אני אבדוק את עניין ההלוואה, אני ממש מעוניין באאודי A3 בשנתון 2000~ מכונית כזאת עולה בסביבות ה50 אלף, ואצטרך הלוואה של 25 אלף מהבנק, זה יהיה שווה את זה? בתוך החזר ההלוואה כמה לדעתכם הרכב יהיה שווה?

כלומר אני אפסיד גם על הרכב עצמו (ירידת ערך) וגם על ההלוואה מהבנק (הריבית)..

יש למישהו עצות כלשהן עבורי?

פורסם

כלומר אני אפסיד גם על הרכב עצמו (ירידת ערך) וגם על ההלוואה מהבנק (הריבית)..

אל תשכח הוצאות נלוות:

1. הוצאות של יום הקנייה: טסט, העברת בעלות, ביטוח חובה/מקיף

2. אגרת רישוי שנתי

3. טיפולים

4. כמובן דלק

אתה לא קונה רכב משומש כדי "לעשות" כסף, אא"כ אתה מתכוון לשפץ/לשפר... כולם סובלים מירידת ערך, ולגבי הריבית, אפילו אם לא נזקקת להלוואה, היית יכול להשקיע את כל הכסף הזה באיזה השקעה סולידית...

פורסם

אין מה לעשות, בחיים מרוויחים ומפסידים..

מישהו יכול לתת לי עצות וטיפים לגבי מכוניות? כל ההאודי שאני מוצא הן שנתון 98-2000 יד חמישית-שישית, והאמת שזה מרתיע אותי מאוד, במיוחד שכשאני אנסה למכור המכונית תקבל עוד יד..

בכללי איזו מכונית הייתם ממליצים לי לקנות? אני מחפש גם נוחות, גם מראה וגם כוח..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

אור, אוודי A3 (אטמוספירית)זהו רכב לא רע בתור רכב ראשון, אבל-הביטוח יקר משמעותית לרכבים אחרים במידה ואתה מתכנן לבטח במקיף אבל לא הכי נורא.

רוב החלפים לא יקרים עקב זה שהיא חולקת 80% מהחלקים עם הגולף.

הרכב בכללי יחסית אמין ומה שיש לך להיזהר הוא מקומבינות חשמל שנפוצות עקב התקנת מערכות סטריאו וDVD.

במידה ואתה חושב על אוטומטית תבדוק טוב טוב את התיבה, החלפתה יקרה.

במידה ואתה לוקח הלוואה של 30 אלף מהבנק צפה להחזיר עוד 5K בערך רק על הריבית.

הטסט יקר יותר וכמו כן גם חלקי הפח.

כמו כן בדוק טוב שטיפלו בה כמו שצריך כגון החלפת משאבת מים כאשר מחליפים רצועת תיזמון וכו', זה ישתלם בהמשך או לחלופין יכניס אותך להוצאות מיותרות ויקרות.

פורסם

תודה רבה,

אני צריך לפחד מקנייה של רכב יד 5-6?

אני מעוניין לדעת לפי גבולות התקציב שלי, עד כנראה 42-44K, על איזו אאודי ללכת? איזה שנתון? יד? מה לבדוק?

בדר"כ מבקשים עליהן מחיר מחירון? ובכלל מה אני אמור לדעת בנוסף.

תודה רבה מראש.

פורסם

אחרי שממש כל המשפחה חפרה לי לא לקנות אאודי :-(,

אני מחפש אלטרנטיבה אחרת, לדוגמת מיצובישי קולט (2001 ומעלה) בטווח המחירים שלי,

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מכונית, כל מי שיש לו המלצות למכונית ראשונה בטווח מחירים של 40-44 אלף זה יעזור לי מאוד, תודה רבה.

פורסם

איו שום קשר בין הקולט לבין ה A3, אלו 2 רכבים שונים לגמרי.

הקולט יפנית משעממת,לא מאובזרת ותדמית אמינה שמשום מה בארץ מתייחסים אליה כמו אל רכב ספורט (ואת זה תישאל את הערס בקולט שניסה לחממם אותי "ללחוץ" אתמול בלילה) כניראה בגלל עיצוב חיצוני צעיר.

והA3 הינה רכב קומפקטי מפואר ויוקרתי ומשמעותית הרבה יותר מאובזר ואיכותי מהקולט.

2 הרכבים הינם מצויינים בתור רכב ראשון הכל שאלה של כסף נזיל. ההפרש בהוצאות יהיה בערך כ 2000 שקל לשנה יותר על האודי. (לא כולל תיקונים כמובן שזה תלוי באקזמפלר הספציפי שאותו תיקנה.)

לא מומלץ לקנות את דגם הטורבו של הA3 בתור רכב ראשון, ההוצאות יהיו גבוהות משמעותית בכל פרמטר וכמו כן הרכב הרבה יותר יקר לקנייה.

*כך בחשבון שאת 2 הרכבים קשה מאוד למצוא במצב טוב, תיתכונן להרבה מפח נפש ועצבים*

בהצלחה!

פורסם
איו שום קשר בין הקולט לבין ה A3, אלו 2 רכבים שונים לגמרי.

הקולט יפנית משעממת,לא מאובזרת ותדמית אמינה שמשום מה בארץ מתייחסים אליה כמו אל רכב ספורט (ואת זה תישאל את הערס בקולט שניסה לחממם אותי "ללחוץ" אתמול בלילה) כניראה בגלל עיצוב חיצוני צעיר.

והA3 הינה רכב קומפקטי מפואר ויוקרתי ומשמעותית הרבה יותר מאובזר ואיכותי מהקולט.

2 הרכבים הינם מצויינים בתור רכב ראשון הכל שאלה של כסף נזיל. ההפרש בהוצאות יהיה בערך כ 2000 שקל לשנה יותר על האודי. (לא כולל תיקונים כמובן שזה תלוי באקזמפלר הספציפי שאותו תיקנה.)

לא מומלץ לקנות את דגם הטורבו של הA3 בתור רכב ראשון, ההוצאות יהיו גבוהות משמעותית בכל פרמטר וכמו כן הרכב הרבה יותר יקר לקנייה.

*כך בחשבון שאת 2 הרכבים קשה מאוד למצוא במצב טוב, תיתכונן להרבה מפח נפש ועצבים*

בהצלחה!

אני יודע שאין שום קשר בין 2 הרכבים, אבל קשה מאוד למצוא A3 בתקציב שלי, במצב טוב.

התקציב שלי הוא בערך 42-44 אלף שקל, ואני רוצה למצוא מכונית חזקה, יפה ואמינה.

אני חושב שבתקציב כזה אפשר למצוא מכונית כזו, אני רק צריך המלצות, אני צריך שמישהו יעזור לי קצת ויכוון אותי, חשבתי גם על מכוניות כמו סיאט איביזה (מודל 2000 ומעלה), מאזדה 323 (פחות יפה אבל ניתן למצוא בגבולות התקציב שלי בשנתון יחסית גבוהה), הונדה האצ'בק (אופציה שלא ממש מושכת אותי), כנראה שביום ראשון אני אלך למגרשי מכוניות, משום מה אמא שלי מתעקשת שנלך למגרש ונקנה דווקא במגרש.

אשמח לעזרה והכוונה (המלצות?), תודה רבה מראש.

פורסם

תסביר לאמא שלך שלא קונים אוטו ממגרש.

תעיין קצת בפורום, או תקיש חיפוש על המילה "סוחרים" ותבין לבד למה.

אין שום סיבה שרכב טוב יהיה אצל סוחר במגרש.

תתכונן לאכול אותה, אם אתה הולך למגרש.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מישהו יכול לתת לי הסבר? אני אתן לה לקרוא כאן ואסביר לה שזה פורום מומחים, וככה אולי היא תבין באמת שלא כדאי ללכת למגרש.

עריכה - שמרתי כמה הודעות מהפורום במועדפים, אני אשמח בכל זאת לקבל תגובה מתמצתת, תודה רבה.

אתה בעצם אומר שקנייה מכל המגרשים היא טעות? אין מקומות שנכון ללכת אליהם?

אני רוצה לסיים עם העסק הזה של המכונית תוך שבועיים כבר, למצוא מכונית, להנעל על משהו ולהעביר בעלות, אני גם יודע שהחיפזון מהשטן אז אני צריך לנסות ולעשות את זה כמה שיותר חכם, לבדוק הכל בכדי שאני אצא מרוצה.

אני אשמח לתשובות בנושא, ולהמלצות על מכוניות שיתאימו לי.

פורסם

קודם כל אל תמהר, כדי שלא תעשה טעויות טיפשיות ותצטער אחר כך, לא מדובר בסכום כסף קטן לכן אל תקציב זמן.

ההמנעות ממגרש היא בגלל סוחרים שכל מה שמעניין אותם הוא לדחוף לך איזה אוטו ולקבל כסף, לכן הם ימכרו לך סיפורים וישבחו את האוטו למרות שברוב המקרים המצב הוא הפוך, הרבה מכוניות אצל אותם סוחרים נקנים לאחר תאונות או רכבים מוזנחים שנקנו בזול, עוברים תיקון הכי לא מקצועי והכי זול ונמכרים במחיר מלא.

תקרא את כל השרשורים הדביקים בראש העמוד, יש שם מידע מאוד מאוד חשוב שיעזור לך לאמך.

אני במקומך הייתי מחפש 206XS, סקודה פביה 16V, פונטו HGT.

• תוכן חדש...