Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר באתי לנקות את האוטו אבל כנראה שהוא רוצה להישאר מלוכלך....

כשאני פותח סוויץ, אפשר לשמוע את משאבת הדלק עובדת, אבל היא לא מפסיקה אחרי שתי שניות כמו בדרך כלל, אלא ממשיכה לעבוד ללא הפסקה. כשאני מנסה להניע יש סטרטר אבל לא מניע. אחרי שאני סוגר סוויץ המשאבה עובדת כל דקה בערך לשניה ומפסיקה.

ניסיתי לנתק מצבר ולחבר שוב כעבור כמה דקות אבל זה לא עזר.... (יש מקרים שזה עוזר).

הרכב הוא פיז'ו 306 1.8 שנת 99.

הצילו !!!!

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

תודה,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני אנסה לספר לך כמה דברים שהייתי בודק ב 106 שפתרו בעיה דומה בעבר.

1. נסה ללחוץ על הכפתור האדום מתחת למכסה מנוע (יכול להיות שהוא תפוס).

2. אצלי אישית אחרי שהכל היה נראה כאילו הכל תקין ושזה נובע מהמחשב רכב, לקחתי את הרכב לחברה, ושם גילו כי הלך לי רילי הזרקה.

לכן הייתי מנסה לברר אם הרילי הזרקה תקין, ע"י החלפה עם חבר שיש לו גם 306, ובכך שולל או מאמת.

בהצלחה!

פורסם

תודה על התגובה,

ניסיתי את הכפתור האדום - לא עוזר.

כנראה שצריך להזמין גרר....

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

שוב שלום,

היום בבוקר הגיע גרר והרכב נלקח למוסך מורשה של פיז'ו.

מאחר והייתי חייב ללכת לעבודה, שלחתי את הרכב עם הגרר, ודיברתי עם המוסך בטלפון.

לטענת הבחור במוסך, לאחר שהם בדקו הכל, הם הגיעו למסקנה שהלך המחשב ושצריך להחליף.

הוא אומר שהם מתחברים לפלאג והמחשב שלהם לא מזהה את הרכב.

האם זה הגיוני? ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה?

הבעייה שלי היא שאני לא מכיר את המוסך (המהנדסים בעכו), ושלחתי לשם את הרכב מפני שקיבלתי עליו המלצות (אני חדש באיזור הצפון). בגלל זה אני חושש שאולי האבחנה שלהם לא נכונה.

אני אובד עצות....

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

כבר מאוחר לקבל דעה נוספת....המחשב נשלח לתיקון ומחר אני אדע מה הנזק הכספי.האופציה השניה היתה להוציא 2500 ש"ח על מחשב משומש.אני מקווה שיהיה טוב.רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום רועי.

לדעתי חשוב יותר לדעת ממה נגרם הנזק \ קצר ליחידת הבקרה - שלא יחברו את היחידה המתוקנת ו..

יש לבדוק מעגלי חיישני מהירות רכב , חימום בית מצערת , כאניסטר וכו. ( אמנם זו לא בעיתך אבל זה לא מזיק לדעת).

בהצלחה בכל מקרה.

בברכה.

חיים יוד.

• ספונסר פורום
פורסם

אני אתפלא מאוד אם הבעיה אכן ביחידת הבקרה,לדעתי ומניסיוני הבעיה היא בממסר כפול מקצר,ומזין את משאבת הדלק באופן קבוע.

והממסר השניאינו מזין מתח למחשב ולסליל הצתה.

בקש מהמוסך להחליף ממסר כפול בנוכחותך.

לדעתי המנוע יניע.

אורן

• תוכן חדש...