Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, אני כנראה מתחיל ללמוד נהיגה על אוטומט בגלל בעיה מוטורית. וזאת הסיבה היחידה, אני לא גר בעיר, כך שזה מאוד מפריע לי בגלל שמהות הנהיגה היא נהיגה על ידני הרי אין שום דרך להרגיש את הרכב חוץ מ"לבחוש" בהילוכים.

אז נחזור לנושא. אז כך יש לי כבר אוטו ידני ואני בעתיד יחליף אותו לרכב אוטומטי. כמה דברים בבחירה הרכב שלי : אוטומט, עלות הכוללת של הרכב אינה עולה יותר מ5000 ש"ח. אפשר להגזים ולהוסיף 500 שקל.שלא תכנס למוסך יותר מפעם בחודש. התנהגות כביש בין סבירה לטובה.

את הרשימה "לקחתי" מתוך יד 2 [חיפשתי: אוטומט,עד למחיר 5000].

הנה רשימת המכוניות:

1] פיג'ו 304

2] סוברו 1600

3] אופל קדט

4] דייהוטסו שרמנט

5] סוברו DL

6] פיג'ו 305

7] אוסטין מונטגו

8] מיצובישי גאלאנאט

9] מיצובישי לנסר

10] פיג'ו 309

11] דייהוטסו שרייד

אם יש רכב אחר שמתאים לצורך שלי אז אני יקבל אותו בשמחה.

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סוברו 1600 - אמינה , לא חסכונית במיוחד, חלקים זולים, כמו הלנסר רק פחות מודרנית ופחות מאובזרת.

לנסר 1500 - אמינה , לא חסכונית במיוחד, חלקים זולים, הסובארו של תחילת שנות ה90, 4 ח"ח, הגה כוח מתכוונן, נ"מ, מזגן. מבחינתי הכי כדאית בסכומים הנ"ל.

haters will hate

פורסם

גם אני חושב שDL זאת האופציה המועדפת!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בסכום כזה מספר ההילוכים בגיר כבר לא מהווה שום שיקול, וכמובן שגם ב DL יש 3 הילוכים. לכל הממליצים על DL - רק שתיהיו בתמונה - סובארו לאונה (DL) אוטומטיות טובות עולות היום החל מ10000 ש"ח. לאונה אוטומטית ב 5000 ש"ח - זה רכב חלוד וגמור לגמרי, משנת 85-87 בערך.

אותו דבר אפשר להגיד גם על לנסר. לנסר 1500 "אוטומטית עם מזגן, 4 חלונות חשמל והגה כוח מתכוון" במצב תקין ולא מפורק, עם מנוע תקין ולא מעשן, כזאת שלא צריכה פחחות וצבע באופן דחוף, עולה הרבה יותר מ 5000 ש"ח.

לרישימה שלך אני הייתי מוסיף מכונית נוספות אחת - דייהו רייסר.

למרות שכאן בפורום המילה "דייהו" נחשבת כללה, אתה בסכום כזה תוכל למצוא מכונית שלמה יחסית ועם קילומטרז לא בשמיים. יש עדיין המון כאלו על הכביש.

אה, וכדאי מאוד לוותר על סעיפים 1,4,6, ו-7 ברשימה שלך. אלו כבר מכוניות ממש ממש ישנות, 20 שנה על הכביש במקרה הטוב.

פורסם
גם אני חושב שDL זאת האופציה המועדפת!

הDL לא עדיפה על הלאנסר. הלאנסר והלאונה הן על אותו מתכון, הלנסר מבצעת את המטלות טוב יותר.

בעברי DL 1600 88, לאנסר 92 12V ולאנסר 90 8V, הלאנסר נוסעת יותר טוב, התמורה הרבה יותר גדולה, האמינות לא נופלת משל הסובארו ואפילו עולה עליה, תוסיפו לזה אבזור תקני שלא קיים גם בGL המפוארת ובאותו טווח מחיר.

לסיכום:

לזכות הלאונה - אמינות וחלקים זולים.

לזכות הלאנסר - אמינות, חלקים זולים, אבזור עדיף, שנתון.

haters will hate

פורסם
בסכום כזה מספר ההילוכים בגיר כבר לא מהווה שום שיקול, וכמובן שגם ב DL יש 3 הילוכים. לכל הממליצים על DL - רק שתיהיו בתמונה - סובארו לאונה (DL) אוטומטיות טובות עולות היום החל מ10000 ש"ח. לאונה אוטומטית ב 5000 ש"ח - זה רכב חלוד וגמור לגמרי, משנת 85-87 בערך.

אותו דבר אפשר להגיד גם על לנסר. לנסר 1500 "אוטומטית עם מזגן, 4 חלונות חשמל והגה כוח מתכוון" במצב תקין ולא מפורק, עם מנוע תקין ולא מעשן, כזאת שלא צריכה פחחות וצבע באופן דחוף, עולה הרבה יותר מ 5000 ש"ח.

לרישימה שלך אני הייתי מוסיף מכונית נוספות אחת - דייהו רייסר.

למרות שכאן בפורום המילה "דייהו" נחשבת כללה, אתה בסכום כזה תוכל למצוא מכונית שלמה יחסית ועם קילומטרז לא בשמיים. יש עדיין המון כאלו על הכביש.

אה, וכדאי מאוד לוותר על סעיפים 1,4,6, ו-7 ברשימה שלך. אלו כבר מכוניות ממש ממש ישנות, 20 שנה על הכביש במקרה הטוב.

תרשה לי לתקן אותך, כי לא הבנתי מאיפה אתה מביא מחירים כאלה.

לפני מספר חודשים מכרתי סובארו DL 88 אוט', מנוע מייבוא מלפני שנתיים, הרכב עבר פחחות וצבע קומפלט, פנים הרכב היה במצב מצויין (מתחת להר הכיסויים הסתתרו מושבים במצב חדש), הרכב לא עישן, היה מזגן, הניע בנגיעה ותוחזק היטב, הוא נמכר ב6500 ש"ח. והיה לו טמבון אמריקאי מאחור עם מיקום מיוחד למספר ופלסטיק שעובר בין 2 הפנסים האחוריים.

לנסר - תביא לי 5.5K ואני מביא לך עכשיו לנסר שנת 90 עם מזגן תקין, פנים הרכב במצב חדש (הוחלפו לאחרונה כל המושבים וכל הדיפונים), הצבע דהוי (צבע כסף) צמיגים בני חצי שנה והחיסרון הוא שהטסט עד אמצע ינואר. הרכב במצב מכני מצויין.

ב7K אתה רוכש לנסר 92 שמורה ומטופלת - אלה מחירים ריאלים.

הרייסר היא אחת הסיבות לשם הרע של דייהו. רכב עדין להזנחה. אופל קדט משנות ה80 עם בפנוכו של קוריאנית מתחילת שנות ה90.

ד"א הנה תמונות של הDL שמכרתי - תגיד לי שהיא זקוקה לפחחות או נראית גרוטאה. - 5500 ש"ח.

תמונה001.jpg

תמונה002.jpg

haters will hate

פורסם

אחרי שראיתי את ההמלצות שלכם החלטתי לבדוק את הרכבים הבאים:

1] סוברו 1600

2] סוברו DL

3] מיצובישי לנסר

4] דייהו רייסר

עוד דבר שמשפיע על הבחירה שלי באוטו. איזה שנה אתם ממליצים לי? בכל סעיף?.

אני יודע שסעיף 4 מעלה חשדות שאני מזרחי אבל עדיין האוטו הזה מושך אותי משום מה.

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה אתם משמיצים את הרייסר?

מישהו מיכם נהג פעם ברייסר?אחלה אוטו יחסית למחיר

פורסם

היה לי רייסר GTE משנת 93 (אין כאלו בארץ, תמונה להמחשה).

היו כל הזמן בעיות בבלמים, גיר אוטומטי מזעזע משהרגיש כאילו יש גמד בתוך המנוע. רמת גימורים זוועתית שהייתה מביישת את הג'אסטי שלי (נו, טוב, זה סובארו... והמון בעיות חשמליות.

גם לא יכולנו להפטר ממנו בשום צורה עד שמטומטמת אחת נכנסה בי ב70 קמ"ש ונתנה לי במתנה חודשיים קיבוע בצוואר וכאבי תופת כל פעם שמזג האוויר משתנה. (תודה רבה, ככה גם יכולנו לקנות את הרובר...)

בקיצור, רכב מזעזע מכל הבחינות. התחיל לעשות בעיות ב1996 ומת בייסורים ב2002.

אני הייתי נשאר עם הלאנסר או עם הDL, או אפילו עם ג'אסטי, למרות שהגיר האוטומטי שלהן הוא זוועה ויכול למות בכל רגע.

אגב, תאמינו שהדייהו רייסר נקראת גם PONTIAC LE MANS בספרד? הזוי משהו.

Daewoo Racer GTE.jpg

• תוכן חדש...